nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Bedrijfskunde met Financiën

De beroepsopleiding Bedrijfskunde met Financiën zelfstandig thuis volgen? Geholpen door de vergelijker van thuisstudies bekijk je tientallen thuisstudies en cursussen in het vakgebied van Management. Een nieuwe stap in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of gewoon zin in totaal iets nieuws? Ga direct van start en vergelijk heel eenvoudig populaire opleidingen en thuisstudies van respectabele onderwijsaanbieders als NTI en start vandaag nog met jouw beroepsopleiding vanuit huis Bedrijfskunde met Financiën! Studeren in jouw eigen tempo, een gratis proefles volgen, en topdocenten uit het vak. Deze beroepsopleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €649,00 bij een opleider als NHA.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Studeren met persoonlijk contact.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In februari 2024 met introductie-aanbieding.

Vergelijking van thuisstudies Bedrijfskunde met Financiën februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHABedrijfskunde met Financiën12 maanden€649,00Meer informatie
Bedrijfskunde met Financiën zelf thuis volgen

Efficiënt studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Bedrijfskunde met Financiën flexibel thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Hoe jouw situatie er ook uitziet, voor ons allemaal is er een uitdaging. Jij hoeft alleen nog maar te starten. Onze thuisopleiding-vergelijker helpt met het vinden van de juiste studie. Met behulp van onze website check je veel verschillende thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die aansluiten op jouw wensen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Management? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Bedrijfskunde met Financiën(duaal of voltijd). Door het volgen van deze beroepsopleiding verdiep jij je volledig in het vak, zonder strakke deadlines. Dit gaat erg goed samen met een baan, hobby’s en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Van start gaan met een beroepsopleiding Bedrijfskunde met Financiën is zo gepiept. In het bijgaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt de verschillende lesmaterialen samenvatten en huiswerk inleveren. Vanzelfsprekend wordt je hierin begeleid door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je het (branche)diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Wat is de prijs van een Bedrijfskunde met Financiën thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Wat daar de reden voor is? Meestal heb je geen dure studieboeken. De meeste lesstof open je gewoon via internet, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een tablet, smartphone of laptop. Verder bespaar je fors op reiskosten, en werken ze met minder dure docenten. Vanzelfsprekend bestaat er een mentor of coach die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Bedrijfskunde met Financiën is er al vanaf €649,00 via het instituut NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Het lesmateriaal (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vast aanspreekpunt van NHA.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Werken en studeren combineren

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Meer en meer arbeiders zien hun kansen in een zelfstudie. De hoge mate van flexibiliteit en de variatie in thuisopleidingen maakt het alleen maar leuker. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Hoe werkt het precies, en is het voor mij relevant? In het volgende gedeelte bespreken we kort de vragen die we het meest horen over zelfstandige Bedrijfskunde met Financiën thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de beroepsopleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Bedrijfskunde met Financiën: studeren op de momenten wanneer het jou past. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je meestal binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Dezelfde week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (niet verplicht bij alle studies). De beroepsopleiding kun je afronden zo’n 12 maanden. Meestal kan het een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dat verschilt per studie. (Hobby)cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Betreft het een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Meestal is een relevante Bedrijfskunde met Financiën vooropleiding een voorwaarde. Een andere methoden kan zijn een 21+ toetsof een specifiek overgangsbewijs. In de folder van de school check je extra info ten aanzien van de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van instellingen als NTI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze thuisstudies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij SVO Vakopleiding food. Bovendien behaal je met een thuisstudie vaak een officieel branchediploma als fitness trainer A. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Zodoende zal de buitenwereld zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Het gros van de instellingen verstrekken ook een Bedrijfskunde met Financiën klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: leren van je studiegenoten, meer achtergrondinformatie en je hebt meer een stok achter de deur. Het minpunt is: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Standaard is de prijs van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De erkende opleiders werken met een online leeromgeving. Online raadpleeg je de belangrijke documenten voor jouw beroepsopleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. In dit systeem log je in om de volgende zaken te bekijken: video’s, geluidsbestanden, oefeningen, webinars, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal. Verder lever je hier opdrachten in, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-bedrijfskunde-met-financien

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Bijvoorbeeld Bouwkunde t/m Mode Ondernemer, en tegenwoordig dus ook de Bedrijfskunde met Financiën zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die sluit aan bij mijn situatie? Hieronder vergelijk jij zelf de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Een prettige digitale leeromgeving
 2. LOI: Prettige digitale leeromgeving
 3. NTI: Veel taalcursussen
 4. Laudius: Aantoonbare kwaliteit: erkende opleidingen en branchediploma’s
 5. Thuiscursus.nl: Betalen in termijnen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Zelf een thuisstudie Bedrijfskunde met Financiën online volgen kan al vanaf €649,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De relevante kosten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Studiemiddelen als boeken en software

Belangrijk: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (februari 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een volwaardige opleiding waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De thuisstudie is gericht op jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Er moet een leertraject zijn. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NHA.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • Jouw totale kosten moeten minimaal €250 zijn (jaarlijks) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. De reden hiervoor? Je manager kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Verder kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een training of beroepsopleiding via je werk beginnen is dus voor beide partijen interessant. Bij veel bedrijven is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Bedrijfskunde met Financiën. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Financieel manager worden? Ga voor de opleiding Bedrijfskunde met Financiën op HBO-niveauGeneralisten zijn in het bedrijfsleven gewild. Moderne managers die vanuit diverse invalshoeken leiding kunnen geven aan een bedrijf. Ben je breed georiënteerd, heb je affiniteit met financiën en wil je bedrijfskundig aan de slag als manager? Volg de opleiding Bedrijfskunde met Financiën op HBO-niveau en leg alvast de basis. De opleiding Bedrijfskunde met Financiën speelt in op de vraag naar succesvolle financiële managers die beschikken over specialistische kennis. De financiën van een bedrijf vereisen een deskundige aanpak. Geld ligt gevoelig en het vereist verantwoordelijkheid om geld op een juiste manier te besteden en te besparen. Ben je geïnteresseerd in bedrijfskunde met financiën, maar heb je onvoldoende basiskennis? Met de opleiding Bedrijfskunde met Financiën leg je een solide basis. Gedurende twaalf maanden maak je kennis met bedrijfskunde en financiën waaronder algemeen management en bedrijfsvoering, bedrijfsadministratie, financiering en kostencalculatie. De nadruk bij de opleiding Bedrijfskunde met Financiën ligt op het managen van alle financiële aspecten van een bedrijf.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie