nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Bedrijfskunde met HRM

De beroepsopleiding Bedrijfskunde met HRM op je eigen tempo vanuit huis volgen? Middels onze vergelijker vind je alle erkende thuisstudies en cursussen in het vakgebied van Management. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je een eigen zaak starten? Of wellicht iets leren wat je heel leuk vindt? Check en vergelijk eenvoudig professionele zelfstudies en thuiscursussen van respectabele onderwijsinstellingen als Scheidegger en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een beroepsopleiding vanuit huis Bedrijfskunde met HRM! Studeren op je eigen tempo, het meest actuele lesmateriaal, en persoonlijke begeleiding. Deze beroepsopleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €649,00 via o.a. NHA.

 • Zelf de touwtjes in handen houden.
 • Duidelijke planning en studiewijzers.
 • Volop feedback van je docent.
 • Studeren met het oog op de praktijk.
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In juli 2024 scherpe tarieven.

Overzicht thuisstudies Bedrijfskunde met HRM juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHABedrijfskunde met HRM12 maanden€649,00Meer informatie
Bedrijfskunde met HRM vanuit huis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding Bedrijfskunde met HRM op eigen tempo vanuit huis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Op welk niveau jij ook denkt; er is ontzettend veel mogelijk! Het is gewoon een kwestie van doen. De website thuisstudiezoeken.nl helpt met het vinden van de juiste studie. Hier kom je in aanraking met een scala aan opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Management? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Bedrijfskunde met HRM(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze beroepsopleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, zonder strakke deadlines. Dit gaat erg goed samen met jouw huidige baan, culturele activiteiten en jouw gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Inschrijven voor een beroepsopleiding Bedrijfskunde met HRM is niet moeilijk. In onderstaand schema van onze studie-specialisten leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is het wat je had verwacht? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: op zelfgekozen momenten de lesstof erbij pakken en opdrachten inleveren. Zoals je mag verwachten heb je regelmatig contact met een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond wordt je beloond met een diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele prijzen Bedrijfskunde met HRM thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Hoe komt dit? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel lesmaterialen check je simpelweg digitaal, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een telefoon of PC (ook tablets). Ook heb je nauwelijks reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. In de regel is er een coach of begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Bedrijfskunde met HRM volg je al vanaf €649,00 via o.a. NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Alle theorie en opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een professionele mentor van NHA.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • De examens (soms op locatie).
 • Met diploma / accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Binnen no-time een echte opleiding starten

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Steeds meer medewerkers kiezen voor een studie aan huis. De hoge mate van flexibiliteit en de uitgebreide database met cursussen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Worden er geen strenge eisen gesteld, en past het bij mijn ambities? In het overzicht hierna geven we antwoord op de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Bedrijfskunde met HRM thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de beroepsopleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Bedrijfskunde met HRM: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je meestal binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Niet veel later krijg je de benodigde boeken ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De beroepsopleiding duurt zo’n 12 maanden. Dikwijls kan je het ook sneller afronden. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit verschilt per studie en aanbieder. (Hobby)cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Heb je interesse in een HBO-studie of master? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Vaak is een passende Bedrijfskunde met HRM vooropleiding noodzakelijk. Soms kan er worden gekozen voor een 18 plus-examen of een ECV-certificaat. In de gratis brochure bekijk je de benodigde specificaties betreffende de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van onderwijsaanbieders als bijvoorbeeld Scheidegger worden erkend door het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze thuisstudies net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Curio. Ook behaal je met een thuisstudie vaak een echt branchediploma als NL Actief. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op deze manier kan een (toekomstig) werkgever zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Verschillende opleidersbieden ook een Bedrijfskunde met HRM klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: de interactie met andere studenten, meer achtergrondinformatie en meer gerichte voorbereiding op examens. Minder fijn: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Standaard is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. In dit systeem vind je alles wat je nodig hebt voor jouw beroepsopleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. In dit systeem zijn de volgende documenten te vinden: webinars, oefeningen, video’s, oefenexamens, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-beroepsopleiding-bedrijfskunde-met-hrm

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Dit varieert van Inleiding machine learning tot en met Cambodjaans Voor Beginners, en uiteraard ook de Bedrijfskunde met HRM zelfcursus. Welke onderwijsinstelling matcht met mijn aspiraties? Bijgaand lees je over de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Beginnen wanneer jij dat wil
 2. LOI: Effectieve studietools
 3. NTI: HBO Associate degrees
 4. Laudius: Voorleesfunctie bij de cursus
 5. Thuiscursus.nl: Studie in jouw eigen tempo afronden
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Zelf een thuisstudie Bedrijfskunde met HRM online versneld volgen doe je vanaf €649,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De belangrijkste posten kun je aftrekken:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Advies van de adviseur: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een studie die belangrijk is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). De belangrijkste details:

 • De cursus is relevant voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Er moet een leertraject zijn. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NHA.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De gemaakte studiekosten moeten minimaal €250 zijn (p/jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Hoe komt dit? Het bedrijf waar je werkt kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Ook kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via jouw werkgever afronden is dus een win-win situatie. Regelmatig is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Bedrijfskunde met HRM. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, en haal meer uit je talenten en interesses.

Meer halen uit mens en organisatie? Volg de opleiding Bedrijfskunde met HRM op HBO-niveau In het bedrijfsleven van nu is human resource management een belangrijk uitgangspunt. Haal meer uit mensen en verbeter het rendement op de werkvloer. Hiervoor heb je moderne managers nodig die vanuit meerdere invalshoeken leiding kunnen geven aan een bedrijf: bedrijfskundige HR-professionals met leidinggevende capaciteiten. Een bedrijf gooit het roer om. Onderdeel van de reorganisatie: 25 procent minder personeelskosten. Hoe bereik je dat? Is een sociaal plan formuleren bij wet verplicht? Bepaal je zelf van wie je afscheid neemt of zijn daaraan regels verbonden? Hoe bereik je de kostenreductie met een minimaal aantal gedwongen ontslagen? Beschik je over beperkte basiskennis, maar wil je toch meer leren over de basis van bedrijfskunde met human resource management? Of zoek je een actuele opfrisstudie? Gedurende twaalf maanden maak je kennis met bedrijfskunde en HRM waaronder algemeen management en bedrijfsvoering, human resource management en arbeidsrecht en sociale zekerheid. De nadruk ligt – uiteraard – op bedrijfsvoering en human resource management.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie