nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Bedrijfskunde met Leiderschap

De beroepsopleiding Bedrijfskunde met Leiderschap zelfstandig vanuit huis volgen? Aan de hand van onze vergelijker lees je alles over erkende thuiscursussen en studies gerelateerd aan Management. Wil je hogerop in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of gewoon iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Doorzoek en vergelijk meteen tientallen relevante thuisopleidingen van respectabele opleiders als NTI en wie weet begin jij volgende week al met een beroepsopleiding vanuit huis Bedrijfskunde met Leiderschap! Een studie die past bij jouw niveau, up-to-date lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze beroepsopleiding kun je al volgen vanaf €649,00 via o.a. NHA.

 • Geen vaste instapmomenten.
 • Mogelijk om sneller te studeren.
 • Volop feedback van je docent.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • De goedkoopste manier van studeren.
 • In februari 2024 goedkoop aangeboden.

Aanbieders thuisstudie Bedrijfskunde met Leiderschap februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHABedrijfskunde met Leiderschap12 maanden€649,00Meer informatie
Bedrijfskunde met Leiderschap zelf thuis volgen

Studeren op jouw manier bij erkende opleiders

De opleiding Bedrijfskunde met Leiderschap flexibel vanuit huis starten

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Op welk niveau jij ook denkt; er liggen verschillende uitdagingen klaar. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze site kan helpen bij het vinden van een studie. Met behulp van onze website kom je in aanraking met veel verschillende thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die passen bij jouw doelen. Verder groeien binnen het domein Management? Een goede optie is de online thuisstudie Bedrijfskunde met Leiderschap(duaal of voltijd). Via deze beroepsopleiding verdiep jij je volledig in het vak, op het moment dat het jou uitkomt. Uitstekend te combineren met jouw functie, sport en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Kiezen voor een beroepsopleiding Bedrijfskunde met Leiderschap regel je razendsnel online. In onderstaand schema van onze studie-specialisten zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Lijkt het wat? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als alle gegevens compleet zijn wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: zelf je studietijd indelen en de stof doornemen en toetsen / examens maken. Vanzelf heb je regelmatig contact met een persoonlijke docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je het (branche)diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele prijs Bedrijfskunde met Leiderschap thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel theorie en opdrachten kun je digitaal raadplegen met jouw computer, iPad of smartphone. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder dure docenten. Vanzelfsprekend is er een persoonlijke begeleider die jou kan helpen. De opleiding Bedrijfskunde met Leiderschap is er nu al vanaf €649,00 bij o.a. NHA. De kosten worden gevormd door:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een persoonlijke mentor van NHA.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groot aantal mensen willen vanuit huis studeren. De flexibele manier van studeren en de enorme keuze in studies en cursussen is een belangrijke reden. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe werkt het precies, en is het wat voor mij? In het overzicht hierna behandelen we enkele prangende vragen rondom zelfstandige Bedrijfskunde met Leiderschap thuisstudies.

Kan ik direct starten met de beroepsopleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Bedrijfskunde met Leiderschap: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof is grotendeels digitaal. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je doorgaans binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Dezelfde week krijg je de benodigde boeken ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De beroepsopleiding duurt circa 12 maanden. Dikwijls kan het soms nog een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit wisselt per type opleiding. De meeste (hobbymatige) cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Ambieer je een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. In de regel is een toepasbare Bedrijfskunde met Leiderschap vooropleiding een harde eis. Soms kan er worden gekozen voor een 21+ examenof op basis van een eerder gevolgd programma. In de gratis brochure lees je extra info betreffende de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van bedrijven zoals bijvoorbeeld NHA zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Zo weet je dat jouw behaalde diploma dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Zadkine. Daarbij ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een officieel branchediploma als branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij een meer praktische of hobbymatige cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Zodoende kun je aantonen dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Meerdere opleidersverstrekken ook een Bedrijfskunde met Leiderschap klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: je kunt ervaringen en kennis delen meer achtergrondinformatie en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Het minpunt is: je moet het veel beter plannen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders werken met een online leeromgeving. Online bekijk je de essentiële informatie voor je beroepsopleiding en kan je overleggen met de docent. Via jouw account vind je onder andere praktijkvoorbeelden, webinars, oefeningen, oefenexamens, geluidsbestanden, video’s. Ook kan je opdrachten uploaden, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-bedrijfskunde-met-leiderschap

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Het aanbod in studies is enorm. Denk aan HBO E-business tot aan Verandermanagement, en dus ook de Bedrijfskunde met Leiderschap zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die relevant is voor mijn doelen en wensen? In onderstaande paragraaf vind je een opsomming met de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: 100% examengarantie
 2. LOI: Opleidingen in elke denkbare richting, zowel thuis als klassikaal
 3. NTI: Je ziet stap voor stap wat je moet lezen, oefenen en welk huiswerk je kunt maken.
 4. Laudius: 2 weken geheel vrijblijvend proberen
 5. Thuiscursus.nl: Examen afleggen is inbegrepen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie Bedrijfskunde met Leiderschap online versneld volgen is mogelijk vanaf €649,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze specifieke posten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Het collegegeld of cursusgeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Let op: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (februari 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een beroepsopleiding waarmee je vakkennis opdoet voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De thuisstudie vormt een bijdrage voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van NHA.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De gemaakte studiekosten zijn minimaal €250,00 (p/jaar). Als plafond is €15000 ingesteld.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe komt dit? Jouw bedrijf kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Ook zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een zelfstudie via jouw bedrijf volgen kan voor meerdere partijen een win zijn. Regelmatig mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Bedrijfskunde met Leiderschap. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

Leiderschap kun je leren. Volg de opleiding Bedrijfskunde met Leiderschap op HBO-niveau?Management is dingen goed doen; leiderschap is de goede dingen doen.? Ook vaker de juiste beslissingen op het juiste moment nemen? Schrijf je in voor de opleiding Bedrijfskunde met Leiderschap. Wat maakt een leider een leider? Waarom weet de manager een afdeling schijnbaar moeiteloos al zijn medewerkers mee te krijgen? Hoe komt het dat medewerkers van een multinational harder gingen werken toen hun leidinggevende een nieuwe regel introduceerde: 20 procent van je werktijd mag je helemaal naar eigen inzicht inrichten, al ga je pingpongen op het dak? De opleiding Bedrijfskunde met Leiderschap speelt in op de groeiende vraag naar succesvolle managers met zowel brede algemene kennis als gerichte, specialistische kennis. Wil je leren leiding geven in de rol van manager, maar beschik je over onvoldoende basiskennis? Geen tijd om stage te lopen? Schrijf je in voor de opleiding Bedrijfskunde met Leiderschap. Gedurende twaalf maanden maak je kennis met bedrijfskunde. Je leert alles over bedrijfskunde en hoe je tijdens het leiding geven bewust rekening houdt met de (culturele) verschillen van mensen. Ook krijg je inzicht in de psychologie van mens en organisatie.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie