nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Bedrijfspsychologie

De beroepsopleiding Bedrijfspsychologie digitaal volgen? Middels onze vergelijkingstool vind je tientallen thuisstudies en cursussen om verder te groeien binnen het vakgebied Psychologie. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of gewoon toe aan volledig iets nieuws? Check en vergelijk gemakkelijk kwalitatieve opleidingen en thuisstudies van vooraanstaande scholen als NHA en schrijf je vandaag nog in voor een beroepsopleiding vanuit huis Bedrijfspsychologie! Een opleiding die past bij je denkniveau, up-to-date lesmateriaal, en altijd de beste begeleiding. Deze beroepsopleiding is beschikbaar vanaf €199,00 bij een opleider als NHA.

 • Super efficiënt studeren.
 • Actueel en kwalitatief lesmateriaal.
 • Behulpzame docenten.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Je bespaart enorm op het lesgeld.
 • In juni 2024 goedkoop aangeboden.

Alle thuisstudies Bedrijfspsychologie juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHABedrijfspsychologie9 maanden€199,00Meer informatie
Bedrijfspsychologie vanuit huis volgen

Efficiënt studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Bedrijfspsychologie online thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, het aanbod is ontzettend groot! Maar je moet wel ergens beginnen. www.thuisstudiezoeken.nl kan jou hierbij helpen. Hier vind je uitgebreide info over een ruim aanbod thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Psychologie? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Bedrijfspsychologie. Met deze beroepsopleiding verdiep jij je volledig in het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Jij kan studeren op deze manier combineren met werk of een andere opleiding, vrijetijdsbesteding en jouw gezin.

Hoe werkt het precies?
Van start gaan met een beroepsopleiding Bedrijfspsychologie is zo gepiept. In het onderstaande stappenplan vind je alle details:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of probeer een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Ben je enthousiast? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt lesstof en boeken doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Bij alle opleiders ontvang je regelmatig feedback van een erkende docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Wat zijn de kosten van een Bedrijfspsychologie thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel informatie vind je in jouw digitale leeromgeving met een telefoon of PC (ook tablets). Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vanzelfsprekend is er een coach of begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Bedrijfspsychologie is er nu al vanaf €199,00 bij de onderwijsinstelling NHA. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Alle theorie en opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vakkundige mentor van NHA.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • De examens (soms op locatie).
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Snel en efficiënt thuis studeren

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een groot aantal medewerkers willen een thuisstudie volgen. De flexibele manier van studeren en de uitgebreide database met cursussen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Kan men zomaar ineens een studie starten, en past het bij mijn ambities? Hierna besteden we aandacht aan de vragen die we het meest horen over zelfstandige Bedrijfspsychologie thuisstudies.

Kan ik direct starten met de beroepsopleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Bedrijfspsychologie: je kan elke week starten met deze opleiding. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je vaak al binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Een paar dagen later krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (soms is dit optioneel). De beroepsopleiding heeft een studietijd van circa 9 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het een stuk sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Veel beroepsopleidingen en cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben je aan het kijken naar een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. In sommige gevallen is een matchende Bedrijfspsychologie vooropleiding een voorwaarde. Echter kan het ook gaan om een 21+ toetsof een specifiek overgangsbewijs. In de beschrijving van de opleiding kun je terecht voor alle noodzakelijke details over de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van instellingen als o.a. Nationale Handelsacademie (NHA) zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Dit wil zeggen dat deze studies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij AOC Terra. Tevens behaal je met een thuisstudie vaak een serieus branchediploma zoals NEVI. Bij korte cursussen en trainingen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma zal de buitenwereld zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Verscheidene instanties verstrekken ook een Bedrijfspsychologie klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je kunt ervaringen en kennis delen meer achtergrondinformatie en meer gerichte voorbereiding op examens. Minder prettig: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn vaste startmomenten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Vrijwel alle opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Hier download je de belangrijke documenten voor jouw beroepsopleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Met jouw online lesomgeving zijn de volgende documenten te vinden: webinars, video’s, geluidsbestanden, oefenexamens, oefeningen, praktijkvoorbeelden. Ook kan je opdrachten uploaden, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-bedrijfspsychologie

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Onder andere MBO Interieuradviseur tot HBO Voeding en diëtetiek, en uiteraard ook de Bedrijfspsychologie zelfcursus. Welke onderwijsinstelling sluit aan op mijn situatie? In onderstaande paragraaf kun je meer vinden over de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Zeer persoonlijke begeleiding
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Ook staatsexamens
 4. Laudius: Prettige digitale leeromgeving
 5. Thuiscursus.nl: Gratis opleidingsbrochure
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een thuisstudie Bedrijfspsychologie online versneld volgen kost om en nabij de €199,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Lesmaterialen en lesgeld kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke producten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld / collegegeld
 • Verplichte boeken en readers

Let op: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juni 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een cursus / studie waar je kennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De studie is belangrijk voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Er moet een leertraject zijn. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NHA.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De totale kosten beslaan het minimum van €250 (per 52 weken). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een opleiding of cursus volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoe zit dit? Je manager kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Verder mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een studie, training of cursus via je werk beginnen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Dikwijls is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Bedrijfspsychologie. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Cursus Bedrijfspsychologie: meer inzicht in de mens in de organisatie Wil je alles leren over het gedrag van mensen in organisaties? Waarom zeggen mensen ja en?doen zij nee?? Of andersom? De cursus Bedrijfspsychologie is een van de beste cursussen in dit bijzondere vakgebied en geeft je goed inzicht in wat mensen echt beweegt. In bedrijven en organisaties waar mensen met elkaar samenwerken, speelt gedrag een belangrijke rol. Zo hangt de productiviteit van mensen vaak nauw samen met de mate van voldoening die ze uit hun werk halen. Met psychologische inzichten oefen je invloed uit op de voldoening die mensen uit hun werk halen en dus indirect ook de productiviteit. Leiderschap In de cursus Bedrijfspsychologie staat de mens in de organisatie centraal. Hoewel je het gedrag van mensen moeilijk kunt doorgronden, voorspellen en sturen, is meer inzicht in de mens en in menselijk gedrag waardevol. Conflicthantering De cursus Bedrijfspsychologie start met algemene psychologie. Je verdiept je in de ontwikkeling van het individu en zo leer je gedrag begrijpen en beïnvloeden. Vervolgens gaat de lesstof dieper in op bedrijfspsychologische onderwerpen. Je leert grip te krijgen op conflicten, onderlinge relaties, misverstanden, leiderschap, macht, invloed, motivatie, communicatie en vele andere zaken. Ervaren docenten Deze praktische cursus helpt je om de mens in de organisatie op juiste waarde te schatten. Ervaren en bevoegde docenten hebben het studieprogramma samengesteld. De lesstof is overzichtelijk en toegankelijk. Je hebt geen speciale vooropleiding nodig en je kunt de cursus prima volgen naast je werk of andere studie. Waardevolle cursus Na het afronden van de cursus Bedrijfspsychologie heb je goed inzicht in het gedrag van mensen in organisaties. Voor veel functies is dit zeer waardevolle bagage en een interessante aanvulling op je curriculum vitae. Krijg meer inzicht in de psyche van de mens en volg de beroepsopleiding Bedrijfspsychologie.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie