nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Commercieel Medewerker Binnendienst

De beroepsopleiding Commercieel Medewerker Binnendienst zelfstandig thuis volgen? Met onze vergelijker check & vergelijk je toonaangevende thuiscursussen en studies in de categorie Commercieel. Wil je hogerop in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of wellicht iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Neem de informatie door en vergelijk meteen veel gekozen thuisopleidingen en cursussen van respectabele scholen als Thuiscursus.nl en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een beroepsopleiding vanuit huis Commercieel Medewerker Binnendienst! Zelf je studietempo bepalen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en docenten uit het werkveld. Deze beroepsopleiding is te koop vanaf €289,00 via o.a. NHA.

 • Geen vast studieschema.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Goede begeleiding en feedback.
 • Lesstof gericht op de huidige situatie.
 • Geen verplichting tot bijwonen lessen.
 • In februari 2024 voordelig geprijsd.

Aanbieders thuisstudie Commercieel Medewerker Binnendienst februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHACommercieel Medewerker Binnendienst6 maanden€289,00Meer informatie
Thuiscursus.nlCommercieel Medewerker Binnendienst3-6 maanden€269,00Meer informatie
Commercieel Medewerker Binnendienst thuis volgen

Bekijk aanbod en schrijf je vandaag nog in

De opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Ambieer je een nieuwe baan? Wat er ook bij jou speelt, iedereen vind het leuk om te leren. Maar je moet wel zelf in actie komen! www.thuisstudiezoeken.nl kan jou hierbij helpen. Met onze vergelijker vind je uitgebreide info over honderden studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die passen bij jouw doelen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Commercieel? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Commercieel Medewerker Binnendienst(duaal of voltijd). Aan de hand van deze beroepsopleiding doe je in korte termijn veel kennis op, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Het is goed te doen samen met jouw functie, vrijetijdsbesteding en het gezin + de kids.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Starten met een beroepsopleiding Commercieel Medewerker Binnendienst is zo gepiept. Hieronder gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies voor een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alles in orde is krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: op zelfgekozen momenten het lesmateriaal doornemen en opdrachten inleveren. Natuurlijk wordt je bijgestaan door een erkende docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je een diploma of getuigschrift. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele prijs Commercieel Medewerker Binnendienst thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom is het zo voordelig? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel theorie en opdrachten kun je digitaal raadplegen op jouw smartphone, tablet of laptop. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. In de regel zijn er persoonlijke mentoren en coaches die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst volg je al vanaf €289,00 via o.a. NHA. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De leerstof (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van NHA.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Werken en studeren combineren

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Veel arbeiders willen vanuit huis studeren. De maximale vrijheid en de enorme keuze in studies en cursussen is een belangrijke reden. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan men zomaar ineens een studie starten, en past het bij mijn doelen? In het overzicht hierna vind je de vragen die we het meest horen over zelfstandige Commercieel Medewerker Binnendienst thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de beroepsopleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Commercieel Medewerker Binnendienst: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Na jouw inschrijving en betaling krijg je doorgaans dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Kort daarna krijg je de benodigde boeken ook thuis (indien gewenst). De beroepsopleiding duurt zo’n 6 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dit wisselt per type opleiding. (Hobby)cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Ben je op zoek naar een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Vaak is een toepasbare Commercieel Medewerker Binnendienst vooropleiding noodzakelijk. Echter kan het ook gaan om een 18 plus-examen of een bepaald certificaat. In de folder van de school achterhaal je meer informatie over de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van bedrijven zoals onder andere Laudius zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Zo weet je dat deze opleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Nederlandse Loodsencorporatie. Daarbij kan je ook rekenen op een speciaal branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze kun je aantonen dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Het gros van de onderwijs-aanbieders hebben ook een Commercieel Medewerker Binnendienst klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, meer individuele begeleiding en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Minder fijn: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Hier vind je belangrijke info rondom jouw beroepsopleiding en heb je contact met jouw docent. In deze internet omgeving is er een verzameling geplaatst van video’s, webinars, oefenexamens, geluidsbestanden, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-commercieel-medewerker-binnendienst

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Dit varieert van Jobcoach tot bijvoorbeeld Bijscholing algemene didactiek, en tegenwoordig dus ook de Commercieel Medewerker Binnendienst zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die sluit aan op mijn doelen en wensen? Bijgaand lees je over de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 2. LOI: Korting bij betaling ineens of betalen in termijnen
 3. NTI: Gemiddelde score 8.2
 4. Laudius: De unieke Stap voor stap methode
 5. Thuiscursus.nl: Studie in jouw eigen tempo afronden
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een echte thuisstudie Commercieel Medewerker Binnendienst online volgen kan al vanaf €289,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Jouw studiekosten zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De volgende producten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Studiemiddelen als boeken en software

Tip van de specialist: er gelden strenge regels (februari 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een beroepsopleiding die relevant is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Let altijd even op deze aspecten:

 • Het traject is belangrijk voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NHA.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De totale kosten bedragen minimaal €250 (p/jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Hoezo? Je organisatie kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Tevens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via jouw werkgever afronden heeft pluspunten voor beide partijen. Vaak wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Commercieel Medewerker Binnendienst. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Creëer commerciële kansen: word Commercieel Medewerker Binnendienst Klanten adviseren. Vertegenwoordigers ondersteunen. De markt in kaart brengen en new business genereren. Dat is het werk van een commercieel binnendienstmedewerker in een notendop. Je bent onderdeel van het verkoopteam of je wordt de nieuwe aanwinst bij de afdeling Sales. Binnen het bedrijf heb je een cruciale rol. Verkoop zorgt ervoor dat de schoorsteen rookt. Uiteindelijk draait het daarom. Ontwikkelen en scoren Als commercieel medewerker sluit je deals. Je bent altijd alert. Wordt een lead steeds warmer? Je weet precies wanneer je vanuit de binnendienst contact opneemt en een aanbod omzet in een deal. Met de Commercieel Medewerker Binnendienst opleiding stoom je jezelf al binnen een half jaar klaar voor je nieuwe job. Ook vergroot je de kans op een uitdagende baan. In de opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst behandel je vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor een commerciële functie. Promoten Je praat veel met mensen. Welke gesprekstechnieken benut je? Hoe promoot je effectief een product? En hoe onderhoud je relaties? Dat leer je allemaal in het onderdeel Verkooptechnieken. Bij Marketing krijg je informatie over hoe je: verkoopbeleid voert; een marktonderzoek aanpakt; met massamedia omgaat. Andere onderwerpen die aan bod komen, zijn: logistiek; commerciële administratie; kwaliteits-, milieu- en Arbozorg. Winnende offertes Je ontdekt bijvoorbeeld ook hoe het traject van een offerte, tender of aanbesteding eruitziet. Kans vergroten op een baan bij een bedrijf Houd je van klantencontact en heb je een gevoelige antenne voor nieuwe commerciële kansen? Nu alleen nog je kennis uitbreiden en je kunt aan de slag als medewerker binnendienst. Volg de Commercieel Medewerker Binnendienst opleiding.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie