nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Debiteurenbeheer

De beroepsopleiding Debiteurenbeheer flexibel vanuit huis volgen? Dankzij de vergelijker van thuisstudies check & vergelijk je erkende thuisopleidingen en studies om verder te groeien binnen het vakgebied Administratie. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of juist iets leren wat je heel leuk vindt? Lees info en vergelijk heel eenvoudig kwalitatieve studies en thuiscursussen van toonaangevende aanbieders van thuisstudies als NTI en start vandaag nog met jouw beroepsopleiding vanuit huis Debiteurenbeheer! Zelf je studietempo bepalen, up-to-date lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze beroepsopleiding is er al vanaf €329,00 bij een opleider als NHA.

 • In jouw eigen tempo studeren.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Voordeliger dan een studie op school.
 • In februari 2024 scherpe kortingen.

Aanbieders thuisstudie Debiteurenbeheer februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHADebiteurenbeheer6 maanden€329,00Meer informatie
Debiteurenbeheer vanuit huis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding Debiteurenbeheer flexibel thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat jouw niveau ook is, iedereen kan studeren en leren. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze vergelijkingssite is daarbij het ideale startpunt. Met onze vergelijker vind je uitgebreide info over een breed spectrum van thuisopleidingen en taal/hobbycursussen waardoor jij je doelen kan bereiken. Verder groeien binnen het domein Administratie? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Debiteurenbeheer(duaal of voltijd). Aan de hand van deze beroepsopleiding verdiep jij je volledig in het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast werk of een andere opleiding, buitenschoolse activiteiten en het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Inschrijven voor een beroepsopleiding Debiteurenbeheer is online snel te regelen. In het onderstaande stappenplan gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de opleiders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Ben je enthousiast? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: zelf je studietijd indelen en het lesmateriaal doornemen en toetsen / examens maken. Vanzelf wordt je geholpen door een vakkundige docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele prijs Debiteurenbeheer thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom zijn de kosten zo laag? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. De meeste lesstof open je gewoon via internet met jouw PC, smartphone of iPad. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Vanzelfsprekend bestaat er een mentor of coach die jou door het traject helpen. De opleiding Debiteurenbeheer is er nu al vanaf €329,00 via de onderwijsinstelling NHA. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De lesstof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Altijd een eigen mentor van NHA.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een aanzienlijk aantal volwassenen willen vanuit huis studeren. De vrijheid en het enorme aanbod zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Kan ik zomaar beginnen, en is het voor mij relevant? In het overzicht hierna besteden we aandacht aan de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Debiteurenbeheer thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn beroepsopleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Debiteurenbeheer: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je doorgaans dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Niet veel later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (niet verplicht bij alle studies). De beroepsopleiding kost je plusminus 6 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Lukt het niet in deze periode? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit wisselt per type opleiding. Beroepsopleidingen en praktische studies stellen geen strenge eisen. Ben je op zoek naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Normaal gesproken is een dergelijke Debiteurenbeheer vooropleiding een harde eis. Soms kan er worden gekozen voor een 18 plus-examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. Op de opleidingspagina vind je meer informatie aangaande de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van bedrijven als NHA zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit houdt in dat jouw behaalde diploma gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als The New School for Information Services. Daarnaast zul je mogelijk recht hebben op een serieus branchediploma zoals NIMA. Bij korte cursussen en trainingen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Zo kan jij laten zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Meerdere aanbieders hebben ook een Debiteurenbeheer klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: meer sociale interactie, face to face spreken van de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder prettig: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Standaard is de prijs van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Veel opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. In deze omgeving check je de meest handige tools voor je beroepsopleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. In de digitale leeromgeving zoek je ook naar geluidsbestanden, webinars, praktijkvoorbeelden, video’s, het lesmateriaal, oefeningen. In dat systeem upload je ook huiswerk, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-debiteurenbeheer

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Onder andere Communicatiemedewerker tot aan HBO Cybersecurity, en uiteraard ook de Debiteurenbeheer zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling past bij mijn persoonlijke wensen? Hierna benoemen we de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Studie in jouw eigen tempo afronden
 2. LOI: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 3. NTI: PC opleidingen
 4. Laudius: Online bibliotheek
 5. Thuiscursus.nl: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Naast je baan een thuisstudie Debiteurenbeheer online versneld volgen is haalbaar rond de €329,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze specifieke elementen mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Houd er rekening mee: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (februari 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een beroepsopleiding waarbij je competenties leert voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De thuisstudie draagt direct bij aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NHA.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten die je maakt bedragen minimaal €250 (p/jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Studeren op kosten van de werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De oorzaak daarvan? Jouw bedrijf heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Tevens zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een relevante opleiding via jouw bedrijf volgen is dus een win-win situatie. In de regel mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Debiteurenbeheer. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, samen groeien is een mooie doelstelling.

Volg de cursus Debiteurenbeheer voor de beste balans tussen debiteurenbeleid en klantcontact Vind je het belangrijk om uitstaande rekeningen snel betaald te krijgen, zonder dat dit gevolgen heeft voor het klantcontact? Met de cursus Debiteurenbeheer leer je de kennis en vaardigheden die helpen om tijdig en correct uitstaande betalingen van debiteuren te innen. Debiteurenbeheer. Het is een delicate aangelegenheid. Elk bedrijf streeft naar een gezonde balans tussen inkomsten en uitgaven. Het tijdig en correct innen van uitstaande vorderingen is een essentiële activiteit. Kunst van debiteuren beheren Soms is incasso een hele uitdaging. Maar het is ook de kunst om niet direct met incasso aan de slag te gaan als een factuur over tijd is of een vordering te lang open staat. Klantrelatie onderhouden Het goed onderhouden van klantrelaties is van groot belang. Toch mag het bewaren van de lieve vrede nooit ten koste gaan van het financiële resultaat. Hoe later debiteuren betalen, hoe meer tijd en geld (rente) het kost om uitstaande bedragen alsnog te innen. Met de cursus Debiteurenbeheer leer je hoe je alle inspanningen perfect op elkaar laat aansluiten. Drie componenten Effciënt debiteurenbeheer bestaat in hoofdzaak uit drie componenten: financiën; wetgeving; communicatie. Volg de cursus Debiteurenbeheer en creëer een win-winsituatie voor crediteurén debiteur. Met praktische en inhoudelijke kennis van debiteurenbeheer ben je waardevoller voor je organisatie. Je zorgt ervoor dat geld op de juiste manier binnenkomt en zo houd je de boel draaiende.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie