nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie HBO Vertaler Frans

De bachelor HBO Vertaler Frans comfortabel vanuit huis volgen? Dankzij Thuisstudiezoeken.nl lees je alles over toonaangevende thuisopleidingen en studies om verder te komen binnen het domein Taalvaardigheid en Vertalen. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of misschien zin in totaal iets nieuws? Bekijk en vergelijken zonder problemen kwalitatieve thuiscursussen en studies van Hollandse scholen als LOI en ga meteen aan de slag met een bachelor thuisstudie HBO Vertaler Frans! Een studie die past bij jouw niveau, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en goede begeleiding. Deze bachelor kan jij volgen vanaf €7164,00 via LOI.

 • Zelf beslissen over je studietempo.
 • 24/7 toegang tot online leeromgeving.
 • Docenten uit de praktijk.
 • Een studie gericht op praktijksituaties.
 • De goedkoopste manier van studeren.
 • In februari 2024 scherpe tarieven.

Alle thuisstudies HBO Vertaler Frans februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Vertaler Frans36 maanden€7164,00Meer informatie
HBO Vertaler Frans online vanuit huis

Prima te combineren met werk en gezin

De opleiding HBO Vertaler Frans thuis digitaal volgen

Zoek je een andere baan? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Hoe jouw situatie er ook uitziet, er is altijd een geschikte thuisstudie! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Onze thuisopleiding-vergelijker is in ieder geval een goed startpunt. Middels onze vergelijker tref je een breed spectrum van studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die jou helpen naar jouw volgende doel. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Taalvaardigheid en Vertalen? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie HBO Vertaler Frans(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze bachelor doe je belangrijke kennis op, zo snel of langzaam als jij dat wil. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw functie, sportactiviteiten en het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Van start gaan met een bachelor HBO Vertaler Frans is niet moeilijk. In het onderstaande stappenplan komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Ben jij overtuigd? Registreer je dan direct online.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: waar en wanneer jij wilt lesstof en boeken doornemen en huiswerk inleveren. Bij alle opleiders wordt je ondersteund door een professionele docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je een passend diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele prijzen HBO Vertaler Frans thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online bachelor thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel informatie open je gewoon via internet, bijvoorbeeld op jouw PC, smartphone of iPad. Verder bespaar je fors op reiskosten, en werken ze met minder dure docenten. In de regel is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou door het traject helpen. De opleiding HBO Vertaler Frans kan men aanschaffen vanaf €7164,00 via het instituut LOI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Het lesmateriaal (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Altijd een eigen mentor van LOI.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een groot aantal arbeiders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De vrijheid en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is deze opleiding wel geschikt? Onderstaand beantwoorden we de vragen die we het meest horen over zelfstandige HBO Vertaler Frans thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de bachelor?
Het meest ideale aan een thuiscursus HBO Vertaler Frans: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je soms binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Binnen 1 week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (indien gewenst). De bachelor duurt ongeveer 36 maanden. Als je veel tijd hebt bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Even studeren op een lager pitje? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Korte opleidingen en cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Ben je aan het kijken naar een langdurige intensieve MBO of HBO studie? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Meestal is een relevante HBO Vertaler Frans vooropleiding een van de voorwaarden. Een andere methoden kan zijn een 18-plus toets of een specifiek overgangsbewijs. Via de site van de onderwijsinstelling lees je meer informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze bachelor.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van onderwijsaanbieders als LOI voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Zo weet je dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Aventus. Verder krijgen deelnemers soms een erkend branchediploma zoals branchediploma schadebehandelaar. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma kan een (toekomstig) werkgever zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Verscheidene opleidersfaciliteren ook een HBO Vertaler Frans klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Een negatief punt is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De grote Nederlandse opleiders bieden een online leeromgeving. Op deze plek tref je de noodzakelijke software en documentatie voor je bachelor en kan je overleggen met de docent. Via deze portalen kan men ook terecht voor oefenexamens, praktijkvoorbeelden, oefeningen, video’s, het lesmateriaal, geluidsbestanden. Je kunt hier ook projecten uploaden, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-hbo-vertaler-frans

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het aanbod in studies is enorm. Bijvoorbeeld Praktijkdiploma Debiteurenbeheer (DBH) tot een studie als Piano, en natuurlijk de HBO Vertaler Frans zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn persoonlijke wensen? In de beschrijving hierna beschrijven we kort de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Gratis studiegids aanvragen
 2. LOI: Duizenden tevreden studenten
 3. NTI: Zowel thuis als klassikaal
 4. Laudius: Professionele online campus
 5. Thuiscursus.nl: Prettige digitale leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een hoogwaardige thuisstudie HBO Vertaler Frans online versneld volgen doe je vanaf €7164,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Jouw studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze producten mag je aftrekken:

 • Het collegegeld of cursusgeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Opgelet: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus of studie die iets bijdraagt aan je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus of studie draagt direct bij aan jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het betreft een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • Jouw totale kosten zijn ten minste €250,00 (p/jaar) tot een max van €15k.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoe komt dit? Jouw baas heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Daarbij zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een relevante opleiding volgen via jouw werkgever is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Soms heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Vertaler Frans. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Werk maken van je liefde voor de Franse taal? Dan is de bacheloropleiding HBO vertaler Frans een goede keuze. Een vertaler kan voor diverse opdrachtgevers aan de slag. Vertalers kunnen in loondienst werken van een bedrijf of een groter vertaalbureau, maar ook een eigen vertaalbureau starten is heel goed mogelijk. Dit is een uitstekende manier om zelf je werktijden en uren te bepalen en zo een baan te combineren met andere bezigheden. Deze NVAO-geaccrediteerde opleiding HBO Vertaler Frans behandelt een grote variatie aan onderwerpen. Bovendien leg je al tijdens deze opleiding de basis voor een specialisatie op het gebied van juridisch, technisch, medisch, financieel-economisch en literair vertalen. Ook leer je werken met vertaaltools. Tijdens de gratis contactdagen worden alle vaardigheden getraind onder begeleiding van docenten met veel vertaalervaring.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie