nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Dieren EHBO

De beroepsopleiding Dieren EHBO zelfstandig vanuit huis volgen? D.m.v. onze vergelijker lees je alles over goed aangeschreven thuisstudies, cursussen en trainingen waarmee jij verder komt binnen het domein Dierenzorg. Wil je hogerop in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of simpelweg iets leren wat je heel leuk vindt? Neem de informatie door en vergelijk heel eenvoudig kwalitatieve thuiscursussen en studies van vooraanstaande onderwijsaanbieders als Nederlands Talen Instituut (NTI) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een beroepsopleiding vanuit huis Dieren EHBO! Studeren in jouw eigen tempo, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en persoonlijke begeleiding. Deze beroepsopleiding is beschikbaar vanaf €213,75 via o.a. NTI.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • 24/7 toegang tot online leeromgeving.
 • Uitstekende docenten.
 • Voeg waarde toe aan je CV.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In februari 2024 met introductie-aanbieding.

Alle thuisstudies Dieren EHBO februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIDieren EHBO10 maanden€213,75Meer informatie
NHADieren EHBO6 maanden€179,00Meer informatie
Dieren EHBO online vanuit huis

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Dieren EHBO op afstand volgen

Wil jij promotie maken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat jouw niveau ook is, iedereen vind het leuk om te leren. Maar je moet wel ergens beginnen. Onze thuisopleiding-vergelijker kan helpen bij het vinden van een studie. Met behulp van onze website vergelijk je een scala aan thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die passen bij jouw doelen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Dierenzorg? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Dieren EHBO. Met deze beroepsopleiding verdiep jij je volledig in het vak, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Jij kan studeren op deze manier combineren met werk of een andere opleiding, andere interesses en een druk gezinsleven.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Van start gaan met een beroepsopleiding Dieren EHBO is niet ingewikkeld. In het bijgaande stappenplan gaan we er verder op in:

 1. Selecteer de gewenste opleider en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of ga direct aan de slag met een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Wanneer alle privé-gegevens kloppen komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt de lesmaterialen doorkijken en huiswerk inleveren. Natuurlijk heb je regelmatig contact met een ervaren docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actuele prijzen Dieren EHBO thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Wat daar de reden voor is? Meestal heb je geen dure studieboeken. Een groot deel van wat behandeld wordt bekijk je gewoon online, bijvoorbeeld op jouw smartphone, tablet of laptop. Verder heb je geen reiskosten, en werken ze met minder dure docenten. Natuurlijk is er een coach of begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Dieren EHBO kun je al volgen vanaf €213,75 via bijvoorbeeld NTI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle theorie en opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Een persoonlijke mentor van NTI.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Met diploma / accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Veel mensen willen vanuit huis studeren. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en het enorme aanbod leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe werkt het precies, en is het niveau niet te hoog? Hieronder behandelen we de vragen die we het meest horen over zelfstandige Dieren EHBO thuisstudies.

Kan ik direct starten met de beroepsopleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Dieren EHBO: studeren op de momenten wanneer het jou past. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je doorgaans dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De beroepsopleiding duurt plusminus 10 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kun je het natuurlijk sneller afronden. Onverwachte drukte? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dat verschilt per studie. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn er in principe voor iedereen. Betreft het een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Vaak is een passende Dieren EHBO vooropleiding een van de voorwaarden. Echter kan het ook gaan om een 21 plus examen of op basis van een eerder gevolgd programma. Op de website van de aanbieder tref je alle relevante details inzake de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van bedrijven zoals o.a. NCOI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Dit betekent dat jouw behaalde diploma net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld ROC Nijmegen. Tevens zul je mogelijk recht hebben op een gerenommeerd branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Zodoende kun je aantonen dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Verscheidene scholen beschikken over een Dieren EHBO klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, meer achtergrondinformatie en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Er zijn ook nadelen: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Standaard is de prijs van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In deze omgeving bekijk je alles voor jouw beroepsopleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In deze internet omgeving zoek je ook naar geluidsbestanden, video’s, het lesmateriaal, webinars, praktijkvoorbeelden, oefenexamens. Ook kan je opdrachten uploaden, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-dieren-ehbo

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Je kunt vrijwel alles online studeren. Denk aan Horecaportier tot een opleiding als VWO Economie, en tegenwoordig dus ook de Dieren EHBO zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen in lijn is met mijn ambities? Hierna vind je een opsomming met de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Ingeschreven in het CRKBO
 2. LOI: Opleidingen in elke denkbare richting, zowel thuis als klassikaal
 3. NTI: Ruime keuze in opleidingen
 4. Laudius: Zorgvuldig geselecteerde vak-experts
 5. Thuiscursus.nl: Gratis studiegids aanvragen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Zelf een thuisstudie Dieren EHBO online versneld volgen doe je vanaf €213,75. Wist je dat het nog goedkoper kan? Jouw studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke onderdelen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Belangrijk: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (februari 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een beroepsopleiding waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De opleiding draagt direct bij aan jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van NTI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De kosten die je opvoert zijn ten minste €250,00 (per 12 maanden). Als plafond is €15000 ingesteld.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. De reden hiervoor? Je manager kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Overigens kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een erkende studie via de werkgever starten heeft dus veel verschillende voordelen. Soms mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Dieren EHBO. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Wil je ook de beste zorg kunnen bieden aan dieren in nood? Dan is de praktijkgerichte cursus Dieren EHBO echt iets voor jou! Deze cursus is ideaal voor medewerkers van de dierenambulance of politie en brandweer, maar ook voor thuissituaties is deze cursus uitermate geschikt! Je leert op adequate wijze dieren de juiste zorg te bieden. Naast gedegen theoretische onderbouwing leer je ook de ook belangrijke basisvaardigheden via een gratis praktijkdag.

Daarom kies je voor Dieren EHBO van het NTI:

 • Inclusief gratis praktijkdag
 • Digitaal en gedrukt studiemateriaal
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie