nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Directiesecretaresse

De beroepsopleiding Directiesecretaresse flexibel vanuit huis volgen? Via de vergelijker van thuisstudies lees je alles over een ruim aanbod aan thuisstudies en opleidingen waarmee jij verder komt binnen het domein Administratie. Je carrière een nieuwe impuls geven? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of wellicht toe aan volledig iets nieuws? Bekijk en vergelijken heel eenvoudig tientallen relevante thuisstudies van betrouwbare afstandsopleiders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een beroepsopleiding vanuit huis Directiesecretaresse! Studeren in jouw eigen tempo, een gratis proefles volgen, en persoonlijke begeleiding. Deze beroepsopleiding is beschikbaar vanaf €499,00 via o.a. NHA.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Mogelijk om sneller te studeren.
 • Studeren met persoonlijk contact.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • De goedkoopste manier van studeren.
 • In februari 2024 leuke welkomstkorting.

Vergelijk thuisstudies Directiesecretaresse februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHADirectiesecretaresse12 maanden€499,00Meer informatie
Directiesecretaresse digitaal vanuit huis

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding Directiesecretaresse online thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, voor ons allemaal is er een uitdaging. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze vergelijkingssite is een handige manier om te beginnen met zoeken. Hier tref je honderden thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die passen bij jouw doelen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Administratie? Een goede optie is de online thuisstudie Directiesecretaresse(duaal of voltijd). Door het volgen van deze beroepsopleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zonder strakke deadlines. Dit gaat erg goed samen met een drukke baan, vrijwilligerswerk en het gezin + de kids.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Van start gaan met een beroepsopleiding Directiesecretaresse is online snel te regelen. In het onderstaande stappenplan kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies de optie voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Ben jij overtuigd? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als je voldoet aan de toelatingseisen ontvang je het lesmateriaal en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Nu kun je starten met leren: zelf je studietijd indelen en lesstof en boeken doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Zoals je mag verwachten wordt je geholpen door een vakkundige docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt ontvang je een certificaat of diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Wat is de prijs van een Directiesecretaresse thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Wat is hiervan de reden? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal vind je in jouw digitale leeromgeving op jouw computer, iPad of smartphone. Daarnaast hoef je niet te reizen en werken ze met minder dure docenten. Normaal gesproken is er een vast aanspreekpunt aanwezig die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Directiesecretaresse wordt al aangeboden vanaf €499,00 via bijv. NHA. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle theorie en opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van NHA.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • De examens (soms op locatie).
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Steeds meer jongeren kiezen voor een studie aan huis. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de uitgebreide database met cursussen is een belangrijke reden. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en sluit het aan bij mijn wensen? In het volgende gedeelte bespreken we kort de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Directiesecretaresse thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de beroepsopleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Directiesecretaresse: studeren op de momenten wanneer het jou past. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Na jouw inschrijving en betaling krijg je doorgaans dezelfde dag nog alle digitale materialen. Een paar dagen later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De beroepsopleiding heeft een looptijd van zo’n 12 maanden. Als je veel tijd hebt kun je het natuurlijk sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit varieert per studie en opleider. Basisopleidingen en cursussen zijn er in principe voor iedereen. Ambieer je een HBO-studie of master? Dan kijken de opleiders iets kritischer. In de regel is een toepasbare Directiesecretaresse vooropleiding een van de voorwaarden. Soms kan er worden gekozen voor een 18+ toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de folder van de school check je alle relevante details met betrekking tot toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van onderwijsinstellingen als o.a. NTI zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Op die manier weet je dat deze studies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Noorderpoort. Daarnaast zul je mogelijk recht hebben op een waardevol branchediploma als NEVI. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op deze wijze kun je aantonen dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Verschillende onderwijs-aanbieders beschikken over een Directiesecretaresse klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: leren van je studiegenoten, face to face spreken van de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder fijn: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Tevens is tarief van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Via internet download je alles wat je nodig hebt voor jouw beroepsopleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In jouw online omgeving vind je onder andere oefenexamens, video’s, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, oefeningen, webinars. Verder lever je hier opdrachten in, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-directiesecretaresse

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Onder andere Kapper: kleurtechnieken dames tot HBO Voorlichtingsplan Scholen, en tegenwoordig dus ook de Directiesecretaresse zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling matcht met mijn ambities? Onderstaand benoemen we de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Uitstekend bereikbare klantenservice
 2. LOI: Unieke Studiekeuze- en beroepskeuzetesten
 3. NTI: Overal studeren met onze online leeromgeving
 4. Laudius: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 5. Thuiscursus.nl: All-in prijzen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Naast je baan een thuisstudie Directiesecretaresse online versneld volgen kost om en nabij de €499,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De studiekosten zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze specifieke zaken kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Let op: er zijn wel strenge voorwaarden (februari 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een beroepsopleiding die van belang is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De studie draagt direct bij aan jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NHA.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten in kwestie komen minimaal uit op €250 (p/jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoe zit dit? Je manager kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Tevens mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via je werk volgen is dus een win-win situatie. Standaard is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Directiesecretaresse. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Vergroot jouw carrièreperspectief met de opleiding Directiesecretaresse Wil jij aan de slag als directiesecretaresse of jouw kennis opfrissen en vergroten? Dan is de opleiding Directiesecretaresseécht iets voor jou. Tijdens de opleiding leer je alle praktische en theoretische kennis die nodig is in een secretariële functie. Je kunt de opleiding Directiesecretaresse afronden met vier erkende diploma?s! Jouw rol Van een directielid wordt ontzettend veel gevraagd. Niet vreemd dus, dat steeds meer directieleden werken met een directiesecretaresse. Als directiesecretaresse ben je een duizendpoot die in staat is om werk uit handen te nemen van de directie, bijvoorbeeld door het aandragen van oplossingen, uitvoeren van administratieve taken, geven van advies en coördineren/ organiseren van evenementen. Tijdens de opleiding Directiesecretaresse komen al deze onderdelen uitgebreid aan bod. Praktijkgerichte opleiding De opleiding Directiesecretaresse is een praktijkgerichte opleiding. Tijdens de opleiding ga je bijvoorbeeld aan de slag met de verschillende Office-programma?s en leer je alles over agendabeheer. Door de praktijkgerichte lesstof ben jij, na afronding van de cursus Directiesecretaresse, op de hoogte van alles wat van jou verwacht wordt in de functie van secretaresse. Hierdoor ben jij in staat om jouw (toekomstige) werkzaamheden goed en efficiënt uit te voeren en ben jij breed inzetbaar. Voor wie? De opleiding Directiesecretaresse is geschikt voor iedereen die aan de slag wil als directiesecretaresse of zijn kennis wil vergroten of opfrissen over het vak. Na afronding van de opleiding Directiesecretaresse ben jij breed inzetbaar. Jij weet hoe je een directielid zo goed en efficiënt mogelijk kunt ondersteunen en hoe je werk uit handen kan nemen. Wacht niet langer en vergroot nú jouw carrièreperspectief met de opleiding Directiesecretaresse!

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie