nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Filiaalmanager

De beroepsopleiding Filiaalmanager op afstand volgen? Met www.thuisstudiezoeken.nl ontdek je erkende thuisopleidingen en studies om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Management. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of anderzijds een cursus om je kennis te verbreden? Lees info en vergelijk direct goede thuisopleidingen en cursussen van Nederlandse aanbieders van thuisstudies als Laudius en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een beroepsopleiding vanuit huis Filiaalmanager! Op een flexibele manier studeren, een prettige online leeromgeving, en topdocenten uit het vak. Deze beroepsopleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €319,00 bij onder andere NHA.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Digitale leeromgeving.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Gun jezelf nieuwe kennis en vaardigheden.
 • Je bespaart enorm op het lesgeld.
 • In februari 2024 voordelige tarieven.

Overzicht met thuisstudies Filiaalmanager februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAFiliaalmanager12 maanden€319,00Meer informatie
Filiaalmanager thuis volgen

Bekijk aanbod en start vandaag al!

De opleiding Filiaalmanager zelfstandig thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat jouw situatie ook is, voor iedereen is er iets mogelijk. Jij hoeft alleen nog maar te starten. Onze thuisopleiding-vergelijker is daarbij het ideale startpunt. Middels onze vergelijker vergelijk je ontzettend veel studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil je verder leren binnen het domein Management? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Filiaalmanager(duaal of voltijd). Tijdens deze beroepsopleiding doe je belangrijke kennis op, op jouw niveau en jouw tempo. Het is goed te doen samen met dagelijkse werkzaamheden, hobby’s en jouw gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Inschrijven voor een beroepsopleiding Filiaalmanager gaat sneller dan je denkt. Hieronder leggen we dit precies uit:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Wanneer alle privé-gegevens kloppen zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je meteen inloggen.
 5. Het traject gaat nu van start: op zelfgekozen momenten lesstof en boeken doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Vanzelf wordt je bijgestaan door een vaste docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je een passend diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele prijzen Filiaalmanager thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. De meeste lesstof kun je via internet bekijken, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een PC, smartphone of iPad. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en werken ze met minder dure docenten. Wel bieden ze een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Filiaalmanager kan men aanschaffen vanaf €319,00 bij het instituut NHA. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • De lesstof (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vakkundige mentor van NHA.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • De examens (soms op locatie).
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Veel medewerkers kiezen voor een studie aan huis. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de enorme keuze in studies en cursussen maakt het ook steeds gemakkelijker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is deze opleiding wel geschikt? In de volgende paragraaf bespreken we kort enkele prangende vragen rondom zelfstandige Filiaalmanager thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de beroepsopleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Filiaalmanager: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je bij veel aanbieders à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De beroepsopleiding kost je gemiddeld 12 maanden. Als je veel tijd hebt bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Onverwachte drukte? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn doorgaans voor iedereen. Heb je interesse in een erkende MBO- of HBO opleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Dikwijls is hier een dergelijke Filiaalmanager vooropleiding wel een minimum. Soms kan er worden gekozen voor een 21 plus examen of op basis van een eerder gevolgd programma. Op de website van de aanbieder tref je extra info ten aanzien van de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van instellingen als Fontys zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. We kunnen dus zeggen dat deze afstandopleidingen gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen. Bovendien behaal je met een thuisstudie vaak een gerenommeerd branchediploma zoals branchediploma schadebehandelaar. Bij een deel van de (hobby)cursussen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op die manier kun je aantonen dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
De meeste instellingen bieden ook een Filiaalmanager klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, de goede en individuele ondersteuning en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Minder prettig: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De erkende opleiders werken met een online leeromgeving. In dat portaal raadpleeg je de essentiële informatie voor je beroepsopleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In dit systeem tref je zaken als video’s, geluidsbestanden, het lesmateriaal, webinars, oefenexamens, praktijkvoorbeelden. Je kunt hier ook projecten uploaden, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-filiaalmanager

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit loopt van MBO Marketingcommunicatie tot en met Bedrijfsleider, en tegenwoordig dus ook de Filiaalmanager zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die past bij mijn aspiraties? In het volgende hoofdstuk vind je de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: 80 jaar ervaring in thuiscursussen
 2. LOI: Uitstekende recensies van studenten
 3. NTI: Jij bepaalt waar, wanneer en in welk tempo je studeert.
 4. Laudius: Studie in jouw eigen tempo afronden
 5. Thuiscursus.nl: Verschillende leslocaties
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een professionele thuisstudie Filiaalmanager online versneld volgen is mogelijk vanaf €319,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze specifieke elementen kun je aftrekken:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Studiemiddelen als boeken en software

Niet vergeten: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een beroepsopleiding die iets bijdraagt aan de baan van je toekomst (of huidige werk). Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De thuisstudie heb je gekozen met het oog op jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Er is sprake van een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NHA.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De studiekosten die je maakt zijn minimaal €250,00 (per 52 weken) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Waarom? Het bedrijf waar je werkt heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Overigens mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een relevante opleiding via de werkgever doen heeft dus veel verschillende voordelen. Bij veel bedrijven mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Filiaalmanager. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen groeien is een mooie doelstelling.

Een goede baan in de detailhandel? Volg de Filiaalmanager opleiding Wil je in een winkel werken met flink wat verantwoordelijkheid? Hou je ervan om verschillende taken op je bordje te krijgen? Met de opleiding Filiaalmanager ligt een mooie carrière in de detailhandel in het verschiet. Laat deze kans niet schieten. In Nederland zijn er veel verschillende winkelketens. In de daarbij aangesloten filialen heeft de filiaalmanager veelal de dagelijkse leiding. In die rol heb je een breed takenpakket. Met de Filiaalmanager opleiding van NHA ben je goed voorbereid op je brede takenpakket en ben je verzekerd van een afwisselende, verantwoordelijke baan. Gevarieerd takenpakket Een filiaalmanager onderhoudt contacten met vertegenwoordigers, verzorgt de personeelsplanning, analyseert omzetresultaten, organiseert verkoopacties, doet bestellingen en geeft leiding aan de medewerkers. Door deze veelheid aan taken is iedere dag anders en je werk zeer uitdagend. Van bedrijfsorganisatie tot management en bedrijfspsychologie: in de cursus Filiaalmanager komen alle facetten van het moderne winkelbedrijf aan bod. Je moet echt van alle markten thuis zijn. Ook calculaties maken is handig als je daar bedreven in bent. Het gezicht van de winkel Je leert in de opleiding omgaan met personeel en klanten, je krijgt inzicht in goederenbeheer en je maakt kennis met de grondbeginselen van boekhouden. Ook onderwerpen als marktonderzoek en promotie komen uitgebreid aan de orde. Een filiaalmanager is het gezicht van de winkel: je zorgt ervoor dat mensen graag over de vloer van het filiaal komen en? als het even kan – vaste klant worden. Dan doe je het echt goed. Doorstromen De breed georiënteerde cursus Filiaalmanager is zeer geschikt wanneer je in de detailhandel werkt en een stapje hogerop wilt. Ben je al filiaalmanager, dan helpt de cursus je om nog beter in die functie te presteren. In de praktijk stromen gediplomeerde filiaalmanagers regelmatig door naar functies in het middenmanagement. Daarmee is de cursus een slimme investering in een mooie carrière. Filiaalmanager worden of je vaardigheden bijspijkeren? Ga voor de Filiaalmanager opleiding en sta garant voor goed filiaalmanagement.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie