nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Bedrijfskunde met Management

De beroepsopleiding Bedrijfskunde met Management thuis volgen met goede begeleiding? Geholpen door Thuisstudiezoeken.nl lees je alles over een ruim aanbod aan thuisstudies, cursussen en trainingen om verder te komen binnen het domein Management. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je voor jezelf iets starten? Of meer zin in totaal iets nieuws? Bekijk en vergelijken gemakkelijk populaire thuisstudies van Hollandse onderwijsaanbieders als Laudius en schrijf je vandaag nog in voor een beroepsopleiding vanuit huis Bedrijfskunde met Management! Een studie die past bij jouw niveau, een prettige online leeromgeving, en goede begeleiding. Deze beroepsopleiding kan jij volgen vanaf €649,00 bij bijvoorbeeld NHA.

 • Super efficiënt studeren.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Zeer goede begeleiding.
 • Een waardevolle aanvulling op het CV.
 • Voordeliger dan een studie op school.
 • In februari 2024 scherpe tarieven.

Overzicht thuisstudies Bedrijfskunde met Management februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHABedrijfskunde met Management12 maanden€649,00Meer informatie
Bedrijfskunde met Management digitaal vanuit huis

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding Bedrijfskunde met Management online thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Hoe jouw situatie er ook uitziet, voor iedereen is er iets mogelijk. Het is gewoon een kwestie van doen. De website thuisstudiezoeken.nl helpt jou graag met de volgende stap. Middels onze vergelijker tref je honderden thuisopleidingen en taal/hobbycursussen om jouw volgende doel te realiseren. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Management? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Bedrijfskunde met Management(duaal of voltijd). Aan de hand van deze beroepsopleiding leer je de onderdelen van het vak, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast je werk, buitenschoolse activiteiten en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Kiezen voor een beroepsopleiding Bedrijfskunde met Management gaat sneller dan je denkt. Hieronder zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of probeer een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: je kunt waar en wanneer je wilt de verschillende lesmaterialen samenvatten en opdrachten inleveren. Bij alle opleiders wordt je bijgestaan door een professionele docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je een passend diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele prijzen Bedrijfskunde met Management thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom is het zo voordelig? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal bekijk je gewoon online op jouw tablet, smartphone of laptop. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder dure docenten. Vaak bestaat er een mentor of coach die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Bedrijfskunde met Management kun je bestellen vanaf €649,00 bij bijvoorbeeld NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van NHA.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Steeds meer mensen zien hun kansen in een zelfstudie. De aanwezige flexibiliteit en het grote aanbod aan opleidingen is een belangrijke reden. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan ik zomaar beginnen, en is het niveau niet te hoog? In het volgende gedeelte behandelen we de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Bedrijfskunde met Management thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn beroepsopleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Bedrijfskunde met Management: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd ontvang je doorgaans binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Dezelfde week worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (niet verplicht bij alle studies). De beroepsopleiding heeft een looptijd van om en nabij de 12 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan het soms nog een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Veel beroepsopleidingen en cursussen zijn er in principe voor iedereen. Wil je je aanmelden voor een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Vaak is een toepasbare Bedrijfskunde met Management vooropleiding een voorwaarde. Als alternatief vragen ze vaak een 21+ examenof een bepaald certificaat. In de gratis brochure tref je aanvullende informatie over de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsaanbieders zoals bijv. NHA zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Dit betekent dat deze diploma’s dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Tevens zul je mogelijk recht hebben op een erkend branchediploma zoals NEVI. Bij afronding van een kortlopende cursus zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Verscheidene instellingen hebben ook een Bedrijfskunde met Management klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, de goede en individuele ondersteuning en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Onthoud wel: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Tevens is tarief van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De meeste opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In dat portaal download je belangrijke info rondom jouw beroepsopleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. Via jouw account log je in om de volgende zaken te bekijken: webinars, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, video’s, oefeningen. Ook kan je opdrachten uploaden, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-beroepsopleiding-bedrijfskunde-met-management

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Onder andere Doula tot en met HBO 21+ toets, en nu dus ook de Bedrijfskunde met Management zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die sluit aan bij mijn privé situatie? In onderstaande paragraaf benoemen we onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Met een ruim aanbod hobbycursussen.
 2. LOI: Handige live webcolleges
 3. NTI: Erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
 4. Laudius: Gratis studiegids aanvragen
 5. Thuiscursus.nl: Hulp bij het kiezen van een studie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Zelf een thuisstudie Bedrijfskunde met Management online versneld volgen doe je vanaf €649,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. Deze posten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Let op: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (februari 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een volwaardige opleiding die van belang is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. We sommen dit nog even voor je op:

 • De thuisstudie is relevant voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het moet gaan om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via NHA.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten zijn minimaal €250,00 (per 52 weken) en nooit hoger dan €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. De oorzaak daarvan? Jouw werkgever heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Overigens zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een zelfstudie via je werk volgen is dus een win-win situatie. Vaak kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Bedrijfskunde met Management. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, samen groeien is een mooie doelstelling.

Manager worden? Ga voor de opleiding Bedrijfskunde met Management op HBO-niveauGeneralisten zijn in het bedrijfsleven gewild. Moderne managers die vanuit diverse invalshoeken leiding kunnen geven aan een bedrijf. Ben je breed georiënteerd en wil je bedrijfskundig aan de slag als manager? Volg de opleiding Bedrijfskunde met Management op HBO-niveau en leg alvast de basis. Of je nu museumdirecteur bent, een afdeling bij een elektriciteitsbedrijf leidt of een keten van fietsenwinkels hebt: je hebt bedrijfskundige kennis en vaardigheden nodig. Leer vanuit verschillende invalshoeken naar bedrijven kijken: financieel, commercieel, juridisch. Leer bedrijven in no-time doorgronden. Een succesvolle onderneming staat of valt met het managen van personeel, organisatie en processen. Leer hoe je projecten en processen binnen een bedrijf in goede banen leidt en welke strategieën je daarbij hanteert. Herken bedrijfsstrategieën en weet welke strategieën bij welke bedrijven passen, zodat je bedrijven adequaat adviseert. Ben je geïnteresseerd in bedrijfskunde, maar heb je onvoldoende basiskennis? Met de opleiding Bedrijfskunde met Management leg je een solide basis. Gedurende twaalf maanden maak je kennis met bedrijfskunde en management waaronder algemeen management en bedrijfsvoering, projectmanagement en ondernemingsstrategie. De nadruk bij de opleiding Bedrijfskunde met Management ligt op het managen van een bedrijf, zowel op bedrijfskundig vlak als op het vlak van projectmanagement.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie