nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Hoger management

De beroepsopleiding Hoger management vanuit huis volgen? Dankzij onze vergelijker vind je uitgebreide info over goed aangeschreven thuisstudies en cursussen in de categorie Management. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Voor jezelf beginnen? Of anderzijds een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Doorzoek en vergelijk probleemloos tientallen relevante studies en thuiscursussen van Nederlandse opleiders als Nederlands Talen Instituut (NTI) en schrijf je vandaag nog in voor een beroepsopleiding vanuit huis Hoger management! Een studie die past bij jouw niveau, het meest actuele lesmateriaal, en uitstekende vakdocenten. Deze beroepsopleiding kan jij volgen vanaf €419,00 bij een erkende aanbieder als NHA.

 • Uitstekend te combineren met werk.
 • Een prettige online leeromgeving.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In februari 2024 scherpe kortingen.

Vergelijking van thuisstudies Hoger management februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAHoger management12 maanden€419,00Meer informatie
Hoger management thuis volgen

Up-to-date lesmateriaal en docenten uit het vak

De opleiding Hoger management voordelig vanuit huis volgen

Zoek je een andere baan? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat jouw situatie ook is, iedereen vind het leuk om te leren. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze website kan helpen bij het vinden van een studie. Met behulp van onze website vind je uitgebreide info over een scala aan zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Management? Een goede optie is de online thuisstudie Hoger management(duaal of voltijd). In deze beroepsopleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, volledig op jouw eigen tempo. Jij kan studeren op deze manier combineren met je werk, muzikale bezigheden en jouw familie.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Kiezen voor een beroepsopleiding Hoger management is niet moeilijk. In het stappenplan van ons studie-team vind je alle details:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je voldoet aan de toelatingseisen krijg je direct de benodigde lesmaterialen en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt de lesstof erbij pakken en toetsen / examens maken. Vanzelfsprekend wordt je geholpen door een vakkundige docent.
 6. Als je alles gehaald hebt wordt je beloond met een diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actueel tarief Hoger management thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is het zo voordelig? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Een groot deel van wat behandeld wordt bekijk je gewoon online met een smartphone, tablet of laptop. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder dure docenten. Wel is er een coach of begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding Hoger management kun je al volgen vanaf €419,00 via bijvoorbeeld NHA. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle theorie en opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een professionele mentor van NHA.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Steeds meer werkenden zien hun kansen in een zelfstudie. De vrijheid en het veelzijdige aanbod in thuisstudies is een belangrijke reden. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het voor mij relevant? Hieronder lees je de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Hoger management thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn beroepsopleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Hoger management: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je bij veel aanbieders dezelfde dag nog alle digitale materialen. Binnen 1 week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (soms kan het alleen met digitale middelen). De beroepsopleiding kost je plusminus 12 maanden. Als je veel tijd hebt kan je het ook sneller afronden. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dit wisselt per type opleiding. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Oriënteer jij je meer op een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Meestal is een matchende Hoger management vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Als alternatief vragen ze vaak een 21+ toetsof een ECV-certificaat. In de folder van de school bekijk je ruime info betreffende de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van aanbieders als Scheidegger zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Je mag er dan op vertrouwen dat deze thuisopleidingen niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. MBO Menso Alting. Tevens kan je ook rekenen op een echt branchediploma als NEVI. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze laat jij zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Diverse onderwijs-aanbieders beschikken over een Hoger management klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt ervaringen en kennis delen de goede en individuele ondersteuning en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Minder prettig: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Vrijwel alle opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. In dit systeem download je de belangrijke documenten voor jouw beroepsopleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Via jouw account is er een verzameling geplaatst van video’s, oefeningen, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, het lesmateriaal, webinars. Ook kan je opdrachten uploaden, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-hoger-management

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Je kunt vrijwel alles online studeren. Denk aan Sportfysiologie tot bijvoorbeeld HBO Wiskunde en statistiek, en dus ook de Hoger management zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland past bij mijn persoonlijke wensen? In het volgende hoofdstuk vind je een opsomming met de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 2. LOI: Handige live webcolleges
 3. NTI: Eerst studie proberen met een proefles
 4. Laudius: Op elk moment starten met jouw cursus
 5. Thuiscursus.nl: Avond- en dagonderwijs voor volwassenen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Zelf een thuisstudie Hoger management online versneld volgen is haalbaar rond de €419,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Jouw studiekosten kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze specifieke elementen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Boeken of bepaalde software

Niet vergeten: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (februari 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een studie waar je kennis opdoet voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Let altijd even op deze aspecten:

 • De studie levert een bijdrage aan jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NHA.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • Jouw totale kosten moeten minimaal €250 zijn (per jaar), en maximaal €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Hoe komt dit? Het bedrijf waar je werkt kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Bovendien mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via je werk volgen is dus voor beide partijen interessant. Bij veel bedrijven is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Hoger management. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Doorgroeien of de grote sprong wagen? Volg de opleiding Hoger Management Managen is een werkwoord. Het is een vak apart. Als manager in het hoger kader moet je ook van diverse markten thuis zijn. Volg de Hoger Management opleiding en je weet wat nodig is om als manager op de juiste wijze leiding te geven. Je bent als manager nauw betrokken bij zowel de kerntaken van je afdeling als bij andere zaken die in je team van kennisspecialisten spelen. Van alle ins en outs ben je volledig op de hoogte. Voorbereiden op je nieuwe rol Met de opleiding Hoger Management op HBO-niveau stoom je jezelf klaar voor een nieuwe leidinggevende rol. En dat in een jaar tijd. Als bonus ontvang je ook nog eens het officieel erkende NEMAS-diploma. Raad van Toezicht, Raad van Bestuur, College van Bestuur, CEO, directie, MR en OR: In de cursus ga je aan de slag met organogrammen. Je kunt straks exact de functies en de verschillen tussen organen duiden. Onderzoeken Ook leer je aan de hand van een bekend sterke-zwaktemodel (SWOT) hoe je de krachtén achilleshiel van je afdeling of bedrijf in kaart brengt. En strategische-, ontwerp- en stuurvariabelen? Na je cursus kun je ze wel dromen. Afdeling aansturen Leidinggeven aan mensen is een wezenlijk onderdeel van je werk als hoger manager. In de cursus Hoger Management maak je kennis met leiderschapsstijlen en motivatietheorieën. Bij effectief leidinggeven komt een dosis psychologie om de hoek kijken. Waarom loopt een collega achter op zijn ontwikkelplan? Hij ziet de laatste tijd ook best witjes. En wat maakt dat een andere collega haar targets wederom niet lijkt te halen? In de cursus Hoger Management leer je hoe je kijkt?achter? gedrag. En hoe je zaken kunt bijsturen. Gesprekken en meetings leiden Waar moet je allemaal op letten bij een ontslagprocedure? En hoe voer je voortgangsgesprekken? Ook dat leer je in de cursus Hoger Management. Ambitie uitleven Ambieer je een managementfunctie in het hoger kader? Zorg dat je thuis raakt in personeelsbeleid, organisatiekunde en kwaliteitszorg. Volg de opleiding Hoger Management.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie