nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Inkoper

De beroepsopleiding Inkoper thuis volgen met goede begeleiding? Aan de hand van Thuisstudiezoeken.nl vind je talloze thuisstudies, cursussen en trainingen in het vakgebied van Commercieel. Je carrière een nieuwe impuls geven? Voor jezelf beginnen? Of anderzijds een cursus om je kennis te verbreden? Lees info en vergelijk meteen veel gekozen zelfstudies en thuiscursussen van toonaangevende onderwijsaanbieders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een beroepsopleiding vanuit huis Inkoper! Studeren op je eigen tempo, het meest actuele lesmateriaal, en topdocenten uit het vak. Deze beroepsopleiding is er al vanaf €399,00 bij een erkende aanbieder als NHA.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Digitale leeromgeving.
 • Goede begeleiding en feedback.
 • 100% actuele en toepasbare lesstof.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In juli 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Overzicht met thuisstudies Inkoper juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAInkoper6 maanden€399,00Meer informatie
Thuiscursus.nlInkoper3-6 maanden€199,00Meer informatie
Inkoper online vanuit huis

Studeren op jouw manier bij erkende opleiders

De opleiding Inkoper online thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Op welk niveau jij ook denkt; iedereen kan studeren en leren. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. De website thuisstudiezoeken.nl komt dan om de hoek kijken. Hier check je een breed spectrum van studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die passen bij jouw doelen. Wil je verder leren binnen het domein Commercieel? Een goede optie is de online thuisstudie Inkoper(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze beroepsopleiding doe je in korte termijn veel kennis op, zo snel of langzaam als jij dat wil. Je kunt het prima combineren met een baan, muzikale bezigheden en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt het precies?
Beginnen met een beroepsopleiding Inkoper is niet ingewikkeld. In het onderstaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en lees meer details over de cursus.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Lijkt het wat? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen ontvang je het lesmateriaal en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: helemaal in je zelfgekozen tempo de lesstof erbij pakken en huiswerk inleveren. Vanzelf wordt je ondersteund door een ervaren docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt ontvang je een certificaat of diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele kosten Inkoper thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom zijn de kosten zo laag? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel lesmaterialen open je gewoon via internet op jouw macbook, ipad of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten benodigd. Wel heb je een persoonlijke begeleiderdie jou ondersteunt. De opleiding Inkoper is er al vanaf €399,00 via het instituut NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De studiestof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vast aanspreekpunt van NHA.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • De examens (soms op locatie).
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Meer en meer arbeiders willen een thuisstudie volgen. De flexibele manier van studeren en de enorme keuze in studies en cursussen is een belangrijke reden. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het niveau niet te hoog? Hieronder lees je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Inkoper thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de beroepsopleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Inkoper: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je meestal dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen afzienbare tijd krijg je de hele studiemap ook thuis (dit is niet altijd verplicht). De beroepsopleiding duurt grofweg 6 maanden. Meestal bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit wisselt per type opleiding. Basisopleidingen en cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Gaat het om een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Vaak is een matchende Inkoper vooropleiding vereist. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ examen of een bepaald certificaat. In de folder van de school achterhaal je de benodigde specificaties inzake de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van onderwijsaanbieders als bijvoorbeeld Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat deze opleidingen dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Team Academy. Verder kan je ook rekenen op een echt branchediploma als NL Actief. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze laat jij zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Een aanzienlijk deel van de instellingen beschikken over een Inkoper klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: je kunt veel leren van andere cursisten, meer directe feedback van je docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Een negatief punt is: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn vaste startmomenten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Vrijwel alle opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Online bekijk je de belangrijke documenten voor jouw beroepsopleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In dit systeem zijn de volgende documenten te vinden: webinars, het lesmateriaal, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, oefeningen, oefenexamens. Je kunt hier ook projecten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-beroepsopleiding-inkoper

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Dit loopt van Chakratherapie tot en met Tandartsassistent, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Inkoper zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn situatie? Onderstaand lees je over onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Studie in jouw eigen tempo afronden
 2. LOI: Opleidingen in elke denkbare richting, zowel thuis als klassikaal
 3. NTI: Start elk moment met jouw opleiding.
 4. Laudius: Gratis informatiefolder
 5. Thuiscursus.nl: Examen afleggen is inbegrepen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Zelf een thuisstudie Inkoper online versneld volgen is realistisch vanaf €399,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De relevante elementen mag je aftrekken:

 • Lesgeld / collegegeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Niet vergeten: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een volwaardige opleiding die relevant is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Let altijd even op deze aspecten:

 • De studie vormt een bijdrage voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NHA.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten bedragen minimaal €250 (per 12 maanden). Als plafond is €15000 ingesteld.

Studeren op kosten van de werkgever
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Wat is daarvan de reden? Jouw bedrijf heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Ook zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een zelfstudie volgen via jouw werkgever heeft pluspunten voor beide partijen. In de regel mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Inkoper. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Ontwikkel jezelf tot een sterke inkoper. Volg de inkoop opleiding van NHA Reist een inkoper nog de wereld rond? Hoe koop je armbanden van een bepaald merk in voor een groot warenhuis? Hoe onderhandel je met een groothandel? Hoe zorg je voor een marge? Allemaal vragen. De cursus Inkoper geeft de antwoorden. Ook een interessante vraag: hoe betaal je een zo laag mogelijke prijs voor grondstoffen? Dat is wel nuttig om te weten als je inkoopt. Effectief inkopen In deze inkoop opleiding ontdek je hoe: je effectief goederen en diensten inkoopt; het leveringsproces van A tot Z verloop; je ervoor zorgt dat iedereen zich aan de afspraken houdt. Waar koop je artikelen, halffabricaten of stoffen in? Hoe zoek je een goede leverancier? Waar moet je opletten in het contact met een fabriek, groothandel of andere ketenpartner? Dat leer je allemaal in deze uitgebreide inkoopopleiding. Inzicht verwerven In de opleiding krijg je ook inzicht in: supply chain management; aanbestedingstrajecten; inkoopstrategieën. Offshoring, duurzaam inkopen en uitbesteden: na de opleiding ken je alle voor- en nadelen van de verschillende inkoopvormen. Het niveau van de opleiding? MBO+/HBO. De cursus is ook ideaal als bijscholing of zelfs omscholing. Ontwikkelen en solliciteren Ontwikkel jezelf in zes maanden tijd tot een krachtige inkoper die de onderhandelingspositie goed kent en daar ook naar handelt. Volg de inkoop opleiding.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie