nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie JavaScript jQuery

De beroepsopleiding JavaScript jQuery op je eigen tempo vanuit huis volgen? Dankzij onze vergelijker kom je in aanraking met talloze thuiscursussen en studies in de categorie Computer. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of misschien iets leren wat je heel leuk vindt? Lees info en vergelijk moeiteloos veel gekozen thuisopleidingen van erkende onderwijsaanbieders als Thuiscursus.nl en wie weet begin jij volgende week al met een beroepsopleiding vanuit huis JavaScript jQuery! Een opleiding die past bij je denkniveau, studiematerialen online toegankelijk, en altijd de beste begeleiding. Deze beroepsopleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €299,00 bij een erkende aanbieder als NHA.

 • Super efficiënt studeren.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Leraren uit het werkveld.
 • Gun jezelf nieuwe kennis en vaardigheden.
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In juli 2024 voordelig geprijsd.

Overzicht thuisstudies JavaScript jQuery juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAJavaScript jQuery4 maanden€299,00Meer informatie
JavaScript jQuery thuis volgen

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding JavaScript jQuery thuis digitaal volgen

Zoek je een andere baan? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat jouw situatie ook is, de mogelijkheden zijn enorm! Maar je moet wel ergens beginnen. Onze thuisopleiding-vergelijker is een ideaal vertrekpunt. In de vergelijker check & vergelijk je tientallen thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die aansluiten op jouw wensen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Computer? Een goede optie is de online thuisstudie JavaScript jQuery(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze beroepsopleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, volledig op jouw eigen tempo. Je kunt het prima combineren met jouw huidige baan, muziek of sport en jouw familie.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Het deelnemen aan een beroepsopleiding JavaScript jQuery is niet moeilijk. In het volgende stukje leggen we het beknopt uit:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of neem direct een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Ben je enthousiast? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als je overal aan voldoet, dan krijg je direct de benodigde lesmaterialen en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt de lesmaterialen doorkijken en klassikaal onderwijs volgen. Uiteraard wordt je geholpen door een persoonlijke docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele prijzen JavaScript jQuery thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Wat is hiervan de reden? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel lesmaterialen bekijk je gewoon online via bijvoorbeeld je computer, laptop, tablet of telefoon. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Vanzelfsprekend is er een persoonlijke begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding JavaScript jQuery kun je al volgen vanaf €299,00 bij bijvoorbeeld NHA. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De leerstof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vakkundige mentor van NHA.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Met diploma / accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Steeds meer arbeiders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en het enorme aanbod maakt het ook steeds gemakkelijker. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Kan men zomaar ineens een studie starten, en past het bij mijn doelen? Onderstaand beantwoorden we de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige JavaScript jQuery thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de beroepsopleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus JavaScript jQuery: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je soms à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit verschilt per opleiding). De beroepsopleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in grofweg 4 maanden. Dikwijls hoeft het niet eens zo lang te duren. Lukt het niet in deze periode? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit wisselt per type opleiding. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn er in principe voor iedereen. Ben je op zoek naar een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Normaal gesproken is een dergelijke JavaScript jQuery vooropleiding een voorwaarde. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ toets of een specifiek overgangsbewijs. In de folder van de school kun je terecht voor alle relevante details omtrent de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van opleiders zoals o.a. NHA dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Op die manier weet je dat jouw behaalde diploma gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Design Academy Eindhoven. Daarbij krijgen deelnemers soms een erkend branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Zo laat jij zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Diverse onderwijs-bedrijven hebben ze mogelijkheid voor een JavaScript jQuery klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Het minpunt is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Hier raadpleeg je alles wat je nodig hebt voor jouw beroepsopleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. In deze internet omgeving kun je terecht voor ondermeer oefenexamens, oefeningen, video’s, geluidsbestanden, webinars, praktijkvoorbeelden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-javascript-jquery

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dit varieert van Receptionist(e) / Telefonist(e) tot een studie als E-Marketing, en sinds kort dus ook de JavaScript jQuery zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling matcht met mijn doelen en wensen? Hieronder benoemen we de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Erkenning door het ministerie van onderwijs
 2. LOI: Vakkundige docenten
 3. NTI: MBO, HBO en Master
 4. Laudius: Je ontvangt 2 jaar lang gratis updates
 5. Thuiscursus.nl: Allround opleidingen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Zelf een thuisstudie JavaScript jQuery online versneld volgen kost om en nabij de €299,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. Deze specifieke kosten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Verplichte boeken en readers

Opmerking: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een opleidingdie van belang is voor de baan van je toekomst (of huidige werk). Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De opleiding vormt een bijdrage voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NHA.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De totale kosten zijn ten minste €250 (per jaar) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een opleiding of cursus volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. De oorzaak daarvan? Je organisatie kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Verder mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via je werk beginnen is dus een win-win situatie. Binnen veel organisaties kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding JavaScript jQuery. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Twee-in-een: volg de JavaScript cursusén jQuery cursusAlle beginselen van JavaScript leren en aan de slag met jQuery? Deze cursus JavaScript geeft je alle nodige inzichten en praktische handvatten. Ga aan de slag met de inmiddels klassieke programmeertaal JavaScript en de uitbreiding jQuery. Voeg dynamische functionaliteit aan websites toe en breid de gereedschapskist van je webtoolbox uit met een van de meest waardevolle vaardigheden om interactieve webpagina?s te ontwikkelen. Ben je webontwikkelaar of webontwerper en beschik je over (enige) basiskennis van HTML en CSS? Prima. Vul je gereedschapskist met JavaScript en jQuery. Je leert de taal goed kennen en schrijft eenvoudige programma?s. JavaScript leren: hoezo een hoge drempel? Toegegeven, een JavaScript cursus heeft gevoelsmatig een hoge instapdrempel, maar daar is geen sprake van. Begin gewoon bij de basis. In de tweede helft van de cursus JavaScript ga je ook aan de slag met jQuery. jQuery leren is? net als bij JavaScript? gewoon een kwestie van zelf doen. Gaandeweg leer je de fijne kneepjes en begrijp je de systematische manier van denken en programmeren. Verhoog je marktwaarde met JavaScript Wil je JavaScript leren en weten hoe je met jQuery meer dynamiek toevoegt aan websites? Je marktwaarde als webontwikkelaar verhogen en flexibeler websites ontwikkelen plus onderhouden? Leer programmeren met de JavaScript cursus (en daarin verwerkt) de cursus jQuery. Sla twee vliegen in een interactieve klap.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie