loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Joomla

De beroepsopleiding Joomla op afstand volgen? Geholpen door Thuisstudiezoeken.nl tref je talloze thuisopleidingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Computer. Streef je naar een carrièreboost? Wil je een eigen zaak starten? Of misschien een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Ga direct van start en vergelijk heel eenvoudig populaire zelfstudies en thuiscursussen van toonaangevende afstandsopleiders als NTI en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een beroepsopleiding vanuit huis Joomla! Zelf je studietempo bepalen, studiematerialen online toegankelijk, en fantastische praktijkdocenten. Deze beroepsopleiding kan jij volgen vanaf €249,00 bij onder andere NHA.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Flexibele docenten.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In oktober 2022 voordelig starten.

Overzicht thuisstudies Joomla oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAJoomla5 maanden€249,00Meer informatie
Joomla op eigen tempo thuis volgen

In jouw eigen tempo het gewenste diploma halen

De opleiding Joomla voordelig vanuit huis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat jouw niveau ook is, de mogelijkheden zijn enorm! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze thuisstudie-vergelijker is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze website check je honderden studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Computer? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Joomla(duaal of voltijd). Binnen deze beroepsopleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, op het moment dat het jou uitkomt. Je kunt het prima combineren met jouw huidige werk, sport en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Beginnen met een beroepsopleiding Joomla kan moeiteloos via internet. In het bijgaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of vraag een gratis proefles aan om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als jij alles volledig hebt ingevuld krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: op eigen tempo de lesmaterialen doorkijken en huiswerk inleveren. Natuurlijk ontvang je regelmatig feedback van een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je het (branche)diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat is de prijs van een Joomla thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Wat is hiervan de reden? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel van de documentatie open je gewoon via internet, bijvoorbeeld op jouw computer, iPad of smartphone. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vanzelfsprekend bestaat er een mentor of coach die jou kan helpen. De opleiding Joomla volg je al vanaf €249,00 bij NHA. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vakkundige begeleider van NHA.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Thuis studeren op jouw moment

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Veel volwassenen investeren in hun carrière met een thuisstudie. De vrijheid en het enorme aanbod zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is het wat voor mij? In de volgende paragraaf beantwoorden we de meest gestelde vragen over zelfstandige Joomla thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn beroepsopleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Joomla: je kan elke week starten met deze opleiding. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je doorgaans dezelfde dag nog alle digitale materialen. Kort daarna krijg je de benodigde boeken ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De beroepsopleiding heeft een looptijd van om en nabij de 5 maanden. In de praktijk kan het een stuk sneller. Onverwachte drukte? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dat verschilt per studie. Basisopleidingen en cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben je aan het kijken naar een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Meestal is een toepasbare Joomla vooropleiding vereist. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18+ examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. Via de site van de onderwijsinstelling vind je aanvullende informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van aanbieders als o.a. Laudius dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Op die manier weet je dat deze thuisopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Friesland College. Daarbij kan je ook rekenen op een waardevol branchediploma als branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij een deel van de (hobby)cursussen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Daarmee maak jij kenbaar dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Veel aanbieders verstrekken ook een Joomla klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: leren van je studiegenoten, de goede en individuele ondersteuning en de examenhulp (bespreken van de vragen). Een negatief punt is: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders bieden een online leeromgeving. Hier vind je de meest handige tools voor je beroepsopleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Met jouw online lesomgeving zijn de volgende documenten te vinden: oefenexamens, geluidsbestanden, video’s, praktijkvoorbeelden, webinars, het lesmateriaal. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-joomla

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dit loopt van Middle management tot aan Callcenter Medewerker, en natuurlijk de Joomla zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen relevant is voor mijn doelen en wensen? Hieronder behandelen we de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Studie in jouw eigen tempo afronden
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Gratis proeflessen volgen
 4. Laudius: Altijd op je eigen tempo
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkervaring en stage mogelijk
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een professionele thuisstudie Joomla online versneld volgen doe je vanaf €249,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De relevante posten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Belangrijk: er gelden strenge regels (oktober 2022). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een volwaardige opleiding die iets bijdraagt aan jouw huidige- of toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De opleiding een meerwaarde is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het betreft een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NHA.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De kosten die je opvoert beslaan het minimum van €250 (per 52 weken). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. De oorzaak daarvan? Jouw baas kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Bovendien zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een zelfstudie via je werk beginnen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Doorgaans mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Joomla. Ga eens om tafel met jouw manager, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Zelf een website bouwen en beheren? Volg de cursus Joomla Zelf de website maken voor je bedrijf met een gebruiksvriendelijk content management system? Of de website beheren voor je vereniging? Met de cursus Joomla is dat een fluitje van een cent. Je hebt de vaardigheden om met het CMS te werken zo onder de knie. Met Joomla maak je snel en eenvoudig een prachtige website. Joomla is een open source content management system. Dat betekent dat de software voortdurend wordt doorontwikkeld en ook nog eens gratis is. Met de cursus Joomla bouw je snel professionele Joomla websites. Vindbaarheid vergroten De cursus Joomla is laagdrempelig. Je leert pagina?s beheren en de vindbaarheid van je website vergroten, bijvoorbeeld met handige plug-ins. Technische voorkennis is daarbij beslist niet nodig. Gevarieerde cursus In de cursus Joomla komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde: ontwikkeling en ontwerp; onderhoud; kleuren en lettertypes; nieuwsbrieven maken; formulieren gebruiken; SEO (zoekmachine-optimalisatie). De cursus Joomla is geschikt voor iedereen. Of je nu in dienst bent van een bedrijf, je eigen onderneming of webshop runt of als hobby aan de slag wilt met webdesign. De cursus Joomla helpt je vlot en goed op weg. Leren werken met het CMS Joomla en een fraaie website bouwen? Volg de Joomla cursus en je kunt direct aan de slag. Al doende leer je.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie