nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Marketing Manager

De beroepsopleiding Marketing Manager op je eigen tempo vanuit huis volgen? Geholpen door onze vergelijkingstool ontdek je de beste thuisstudies en opleidingen in de categorie Marketing. Wil je hogerop in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of misschien zin in totaal iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk gemakkelijk kwalitatieve studies en thuiscursussen van respectabele aanbieders van thuisstudies als Fontys en ga meteen aan de slag met een beroepsopleiding vanuit huis Marketing Manager! Studeren in jouw eigen tempo, studiematerialen online toegankelijk, en de beste docenten. Deze beroepsopleiding is te bestellen vanaf €269,00 bij een opleider als NHA.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Voeg waarde toe aan je CV.
 • Studiekosten zijn vaak aftrekbaar.
 • In februari 2024 goedkoop beginnen.

Overzicht thuisstudies Marketing Manager februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAMarketing Manager12 maanden€269,00Meer informatie
LAUDIUSMarketing Manager12 maanden€249,00Meer informatie
Marketing Manager online vanuit huis

Een erkende thuisstudie op jouw eigen tempo

De opleiding Marketing Manager flexibel thuis volgen

Zoek je een andere baan? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Hoe jouw situatie er ook uitziet, voor ons allemaal is er een uitdaging. Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze site kan helpen bij het vinden van een studie. Middels onze vergelijker vind je uitgebreide info over ontzettend veel thuisopleidingen en taal/hobbycursussen om jouw volgende doel te realiseren. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Marketing? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Marketing Manager(duaal of voltijd). Door het volgen van deze beroepsopleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, op jouw niveau en jouw tempo. Ideaal als je studeren moet combineren met een baan, andere interesses en jouw familie.

Hoe werkt thuis studeren?
Van start gaan met een beroepsopleiding Marketing Manager gaat sneller dan je denkt. Hieronder leggen we het beknopt uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Lijkt het wat? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo de stof doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Bij alle opleiders heb je regelmatig contact met een persoonlijke docent.
 6. Na het afronden van de studie wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele tarieven Marketing Manager thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Wat is hiervan de reden? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel lesmaterialen kun je digitaal raadplegen met een smartphone, tablet of laptop. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Natuurlijk is er een persoonlijke begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding Marketing Manager kun je bestellen vanaf €269,00 via het instituut NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De lesstof (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Altijd een eigen mentor van NHA.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Kies voor een erkende thuisstudie

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groot deel van de jongeren investeren in hun carrière met een thuisstudie. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de enorme keuze in studies en cursussen maakt het steeds aantrekkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is deze opleiding wel geschikt? In het volgende gedeelte beantwoorden we de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Marketing Manager thuisstudies.

Kan ik direct starten met de beroepsopleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Marketing Manager: studeren op de momenten wanneer het jou past. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je doorgaans dezelfde dag nog alle digitale materialen. Niet veel later krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (niet verplicht bij alle studies). De beroepsopleiding heeft een looptijd van plusminus 12 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Even studeren op een lager pitje? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en trainingen zijn erg flexibel in hun starteisen. Gaat jouw voorkeur uit naar een HBO-studie of master? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Normaal gesproken is een relevante Marketing Manager vooropleiding een harde eis. Een andere methoden kan zijn een 18+ toets of een VMBO/HAVO/VWO diploma. Op de opleidingspagina bekijk je aanvullende informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van onderwijsinstellingen als onder andere NHA voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze thuisstudies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Koninklijk Actuarieel Genootschap & Actuarieel Instituut. Verder krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een speciaal branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Zodoende maak jij kenbaar dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Verschillende scholen verstrekken ook een Marketing Manager klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, face to face spreken van de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Wat minder positief is: je moet het veel beter plannen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Ook is de prijs van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De meeste opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Daar tref je de meest handige tools voor je beroepsopleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Met jouw online lesomgeving is er een verzameling geplaatst van het lesmateriaal, webinars, video’s, geluidsbestanden, oefenexamens, praktijkvoorbeelden. Je kunt hier ook projecten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-beroepsopleiding-marketing-manager

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. En er steeds meer aanbod. Onder andere MBA Marketingmanagement tot HBO Controlling, en tegenwoordig dus ook de Marketing Manager zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn aspiraties? Onderstaand vergelijk jij zelf de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Niet geslaagd? Lesgeld terug!
 2. LOI: Al meer dan 90 jaar voorop in onderwijs
 3. NTI: Gratis studiegids aanvragen
 4. Laudius: Docenten met ervaring uit het vak
 5. Thuiscursus.nl: Prettige digitale leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een echte thuisstudie Marketing Manager online versneld volgen kan voor een bedrag van €269,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Boeken, lesgeld e.d. zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De relevante elementen mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Belangrijk: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (februari 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een beroepsopleiding die relevant is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. De voorwaarden zijn als volgt:

 • Het traject is gericht op jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NHA.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • Jouw totale kosten zijn ten minste €250,00 (per 52 weken) en nooit hoger dan €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een opleiding of cursus volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De oorzaak daarvan? Je organisatie heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Overigens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een zelfstudie via de werkgever starten is dus voor beide partijen interessant. In de regel mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Marketing Manager. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, en haal meer uit je talenten en interesses.

Leg een stevige marketingbasis en volg de opleiding Marketing Manager Wat komt er het eerste in je op bij het begrip?marketing?? Reclame en social media? Veel mensen denken al snel aan PR en content-marketing. Klopt. Maar marketing omvat nog veel meer. Van strategie bepalen tot uitvoering: de cursus Marketing Manager bereidt je voor op het vak van marketeer. Hoe bepaal je de prijs van een product bijvoorbeeld? Welk bedrag vraag je voor de verhuur van een ladder? Welk tarief hanteer je voor coaching? Je leert het in de opleiding Marketing Manager. Je?bedrijft? al marketing? Het bedrag dat je vraagt voor producten, diensten en expertise heeft alles met marketing te maken. Sterker nog: als je prijzen hanteert, bedrijf je al marketing. Maar hoe haal je nog meer uit je marketing? Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe zet je eigenlijk een bedrijf of service spreekwoordelijk?in de markt?? Doelgroep bepalen In de opleiding Marketing Manager ontdek je alles over de basis van marketingén de marketingmix. De marketingmix? Ja. De balans die je hanteert tussen je product, prijs, promotie, plaats, personeel en presentatie. In de opleiding Marketing Manager krijg je antwoord op vragen als: Hoe bepaal je doelgroepen? Moet je breed of smal segmenteren? Hoe onderzoek je de markt? Welke meerwaarde biedt reclame anno nu? Welke rol spelen personeel en andere mensen in het marketingbeleid? Marketing-diploma halen Met de opleiding Marketing Manager bereid je jezelf goed voor op het NHA-examen. Het scheelt ook dat de lesstof en oefeningen volledig zijn toegespitst op het examen. Na de opleiding kun je werken als: marketingmedewerker; marketing coördinator; accountmanager; marktonderzoeker; marketing manager. Succesvol solliciteren? Leg een stevige marketingbasis en kom veel te weten over prijsbeleid, segmentatie en marktonderzoek. Zet jezelf ook goed in de markt met het NHA marketing-diploma. Volg de opleiding Marketing Manager.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie