nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Start je eigen evenementenbureau

De beroepsopleiding Start je eigen evenementenbureau zelfstandig vanuit huis volgen? Dankzij Thuisstudiezoeken.nl check & vergelijk je tientallen thuisstudies en opleidingen waarmee jij verder komt binnen het domein Management. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of misschien zin in totaal iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk meteen kwalitatieve opleidingen en thuisstudies van vooraanstaande onderwijsinstellingen als Laudius en schrijf je vandaag nog in voor een beroepsopleiding vanuit huis Start je eigen evenementenbureau! Een passende opleiding voor iedereen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en topdocenten uit het vak. Deze beroepsopleiding kun je al volgen vanaf €918,50 bij NTI.

 • Super efficiënt studeren.
 • Digitale leeromgeving.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Up-to date en gericht op de praktijk.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In februari 2024 voor een voordelige prijs.

Overzicht thuisstudies Start je eigen evenementenbureau februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIStart je eigen evenementenbureau11 maanden€918,50Meer informatie
Start je eigen evenementenbureau thuis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Start je eigen evenementenbureau op eigen tempo vanuit huis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat je denkniveau ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Jij hoeft alleen nog maar te starten. Onze thuisopleiding-vergelijker helpt jou graag met de volgende stap. Op deze website check je een scala aan opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die passen bij jouw doelen. Wil je verder leren binnen het domein Management? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Start je eigen evenementenbureau. Met deze beroepsopleiding doe je in korte termijn veel kennis op, op jouw niveau en jouw tempo. Dit gaat erg goed samen met een drukke baan, muziek of sport en het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Aan de slag gaan met een beroepsopleiding Start je eigen evenementenbureau is eenvoudiger dan jij denkt. In het bijgaande stappenplan geven we hierop een korte toelichting:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of probeer een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Ben jij overtuigd? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: op zelfgekozen momenten het lesmateriaal doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Uiteraard krijg je begeleiding van een professionele docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je het (branche)diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Wat zijn de huidige kosten van een Start je eigen evenementenbureau thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. De meeste lesstof bekijk je gewoon online, bijvoorbeeld op jouw macbook, ipad of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Natuurlijk is er een coach of begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Start je eigen evenementenbureau is er al vanaf €918,50 bij de onderwijsinstelling NTI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Het lesmateriaal (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van NTI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een aanzienlijk aantal jongeren investeren in hun carrière met een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies is een belangrijke reden. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Hoe gaat het precies in z’n werk, en past het bij mijn doelen? In het gedeelte hieronder lees je de vragen die we het meest horen over zelfstandige Start je eigen evenementenbureau thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn beroepsopleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Start je eigen evenementenbureau: je kan elke week starten met deze opleiding. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je dikwijls binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Dezelfde week krijg je de benodigde boeken ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De beroepsopleiding heeft een studietijd van om en nabij de 11 maanden. In de praktijk hoeft het niet eens zo lang te duren. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit varieert per studie en opleider. Beroepsopleidingen en praktische studies kan iedereen op elk moment beginnen. Ambieer je een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Meestal is een matchende Start je eigen evenementenbureau vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Men kan ook kiezen voor een 21+ examenof een ECV-certificaat. In de beschrijving van de opleiding vind je aanvullende informatie over de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van onderwijsaanbieders zoals onder andere Scheidegger zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Je mag er dan op vertrouwen dat deze thuisstudies even waardevol is als een cursus bij een school zoals SOMA College. Mogelijk zul je mogelijk recht hebben op een waardevol branchediploma als NL Actief A. Bij afronding van een kortlopende cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Zodoende maak jij kenbaar dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Meerdere opleidershebben ook een Start je eigen evenementenbureau klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt ervaringen en kennis delen de goede en individuele ondersteuning en extra uitleg voor toetsen en examens. Onthoud wel: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Tevens is tarief van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De meeste opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Op deze plek raadpleeg je alles voor jouw beroepsopleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In de digitale leeromgeving zijn de volgende documenten te vinden: praktijkvoorbeelden, oefenexamens, oefeningen, het lesmateriaal, geluidsbestanden, video’s. Verder lever je hier opdrachten in, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-beroepsopleiding-start-je-eigen-evenementenbureau

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. En er steeds meer aanbod. Dat gaat van Bedrijfscoach tot een opleiding als Zelfstandig uitvaartverzorger, en tegenwoordig dus ook de Start je eigen evenementenbureau zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn aspiraties? Bijgaand benoemen we de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Uitstekend bereikbare klantenservice
 2. LOI: Beginnen wanneer jij dat wil
 3. NTI: Ruime keuze in opleidingen
 4. Laudius: Moderne Online Campus (online omgeving)
 5. Thuiscursus.nl: Studeren op een tempo dat bij jou past
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een echte thuisstudie Start je eigen evenementenbureau online versneld volgen is realistisch vanaf €918,50. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De belangrijkste elementen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Boeken of bepaalde software

Let op: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (februari 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een cursus / studie die belangrijk is voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus heb je gekozen met het oog op jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Er moet een leertraject zijn. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van NTI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De totale kosten moeten minimaal €250 zijn (per jaar). Als plafond is €15000 ingesteld.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe komt dit? Jouw bedrijf heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Verder mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via je werk beginnen is dus een win-win situatie. Doorgaans is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Start je eigen evenementenbureau. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Pinkpop, de AutoRai en een voetbaltoernooi. Het zijn maar enkele voorbeelden van evenementen die organisatie nodig hebben. Lijkt het jou leuk om dit soort evenementen te organiseren? Dan is de Evenementen opleiding van het NTI echt iets voor jou! Na de Evenementen opleiding kun je direct je eigen evenementenbureau starten! Je hebt dan alle kennis en vaardigheden in huis van een echte evenementorganisator. Vraag gratis de gids aan of schrijd je direct in!

Daarom kies je voor Start je eigen evenementenbureau van het NTI:

 • In 7 maanden af te ronden
 • Je kunt vandaag nog beginnen! 
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding 
 • Inclusief lesmateriaal

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie