nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Verandermanagement

De beroepsopleiding Verandermanagement thuis volgen met goede begeleiding? D.m.v. onze thuisstudie-vergelijker vind je uitgebreide info over talloze thuisopleidingen en cursussen om verder te groeien binnen het vakgebied Management. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je een eigen zaak starten? Of gewoon een cursus om je kennis te verbreden? Neem de informatie door en vergelijk heel eenvoudig de beste opleidingen en thuisstudies van betrouwbare instellingen als LOI en schrijf je vandaag nog in voor een beroepsopleiding vanuit huis Verandermanagement! Op een flexibele manier studeren, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en docenten uit het werkveld. Deze beroepsopleiding is te koop vanaf €399,00 via o.a. NHA.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Digitale leeromgeving.
 • Uitstekende docenten.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Geen reistijd, dus extra studiemogelijkheden.
 • In februari 2024 goedkoop beginnen.

Alle thuisstudies Verandermanagement februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAVerandermanagement2 maanden€399,00Meer informatie
LAUDIUSVerandermanagement7 maanden€349,00Meer informatie
Verandermanagement thuis volgen

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Verandermanagement thuis digitaal volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat er ook bij jou speelt, iedereen kan studeren en leren. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze website helpt met het vinden van de juiste studie. In de vergelijker vind je uitgebreide info over honderden cursussen en beroepsopleidingenwaarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Management? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Verandermanagement(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze beroepsopleiding leer je de onderdelen van het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Dit gaat erg goed samen met een baan, sport en jouw familie.

Hoe werkt het precies?
Starten met een beroepsopleiding Verandermanagement gaat erg gemakkelijk. Hieronder komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Is het wat je had verwacht? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als alles in orde is worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: op de momenten dat je tijd hebt je lesstof bestuderen en klassikaal onderwijs volgen. Natuurlijk wordt je geholpen door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je het (branche)diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele tarieven Verandermanagement thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is het zo voordelig? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel informatie open je gewoon via internet via bijvoorbeeld je telefoon of PC (ook tablets). Ook heb je nauwelijks reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. In de regel is er een persoonlijke begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Verandermanagement is er al vanaf €399,00 via het instituut NHA. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De leerstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NHA.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Binnen no-time een echte opleiding starten

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groot aantal volwassenen willen een thuisstudie volgen. Het zelf kunnen bepalen en het enorme aanbod is een belangrijke reden. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Hoe gaat het precies in z’n werk, en past het bij mijn ambities? Hierna bespreken we kort de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Verandermanagement thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn beroepsopleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Verandermanagement: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je vaak al binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (niet verplicht bij alle studies). De beroepsopleiding kun je afronden plusminus 2 maanden. Dikwijls kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. Cursussen en veel taalstudies zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben jij van plan te starten met een HBO-studie of master? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Normaal gesproken is een bepaalde Verandermanagement vooropleiding vereist. Echter kan het ook gaan om een 21+ toetsof een diploma van het voortgezet onderwijs. In de beschrijving van de opleiding vind je meer informatie ten aanzien van de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van onderwijsaanbieders als onder andere Nederlands Talen Instituut (NTI) dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Je mag er dan op vertrouwen dat deze opleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Team Academy. Daarnaast behaal je met een thuisstudie vaak een waardevol branchediploma als Visagie Branchediploma. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
De meeste instellingen bieden ook een Verandermanagement klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: meer sociale interactie, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Het minpunt is: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook is de prijs van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders werken met een online leeromgeving. Op deze plek download je belangrijke info rondom jouw beroepsopleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In jouw online omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: geluidsbestanden, oefeningen, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, webinars, het lesmateriaal. In dat systeem upload je ook huiswerk, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-beroepsopleiding-verandermanagement

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. En er steeds meer aanbod. Bijvoorbeeld Juridisch adviseur tot aan Verlichtingsadviseur, en tegenwoordig dus ook de Verandermanagement zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen past bij mijn ambities? In de beschrijving hierna vind je de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: 100% examengarantie
 2. LOI: Betaalbaar, zonder verrassingen
 3. NTI: Erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
 4. Laudius: Altijd op je eigen tempo
 5. Thuiscursus.nl: Docenten met ervaring uit het vak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie Verandermanagement online versneld volgen doe je vanaf €399,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Boeken, lesgeld e.d. kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze specifieke posten kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Let op: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (februari 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een volwaardige opleiding die belangrijk is voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De studie is belangrijk voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van NHA.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De studiekosten zijn ten minste €250 (per 12 maanden), en maximaal €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Het doen van een deeltijd studie wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De reden hiervoor? Je organisatie kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Verder mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een zelfstudie via jouw werkgever afronden heeft dus veel verschillende voordelen. Standaard kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Verandermanagement. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Effectief veranderen? Volg de cursus Verandermanagement op HBO-niveauAlles verandert. Altijd. Verandering is een gegeven. Bedrijven moeten zich sneller dan ooit aanpassen aan de voortdurend veranderende wereld. Hoe leid je verandering in goede banen? Werk planmatig en procesmatig. Hoe? Dat leer je in de cursus Verandermanagement. Stel een duidelijk beleid op. Bij een organisatieverandering spelen verschillende factoren een rol. Het is essentieel dat je de factoren goed in kaart brengt. Met overzicht geef je adequaat leiding en leid je verandering in goede banen. In de cursus Verandermanagement leer je: veranderstrategieën onderscheiden; kiezen uit het ruime aanbod mogelijkheden voor het veranderproces; benodigde veranderingen duiden; veranderingen effectief managen met een actieplan; veranderingen planmatig en procesmatig doorvoeren. Succesvol veranderen In de cursus Verandermanagement werk je met het integraal veranderingsproces. Dit model is in de praktijk getoetst. Het model stelt je in staat een organisatieontwikkeling succesvol te laten verlopen. Wat verandert er en waarom? Hoe stel je de huidige en gewenste situatie vast? Wat zijn de slagings- en faalfactoren? Je leert gefundeerde keuzes maken voor een solide veranderstrategie. Zo kom je tot een onderbouwd actieplan. Hoe wordt de verandering ingevoerd? Verandermanagement is vooral ook: doen. Iedereen heeft een eigen aandeel in verandering. Hoe geef je het verandertraject vorm? In welke fasen voer je de verandering in? Na de cursus Verandermanagement weet je waar je rekening mee moet houden. Bepaal met kennis en kunde een correcte visie en strategie voor je organisatie.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie