nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Nail Art

De beroepsopleiding Nail Art flexibel vanuit huis volgen? D.m.v. onze vergelijkingstool vind je uitgebreide info over toonaangevende thuisstudies, cursussen en trainingen waarmee jij verder komt binnen het domein Beauty en wellness. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of gewoon zin in totaal iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk gemakkelijk veel gekozen studies en thuiscursussen van Nederlandse scholen als Nationale Handelsacademie (NHA) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een beroepsopleiding vanuit huis Nail Art! Op een flexibele manier studeren, het meest actuele lesmateriaal, en de beste docenten. Deze beroepsopleiding is beschikbaar vanaf €169,00 bij onder andere NHA.

 • Niet gebonden aan lesdagen.
 • Online account met studieplanning.
 • Volop feedback van je docent.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Bespaar reiskosten en reistijd.
 • In februari 2024 scherpe kortingen.

Alle thuisstudies Nail Art februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHANail Art4 maanden€169,00Meer informatie
LOINailart6 maanden€447,00Meer informatie
Thuiscursus.nlNailart3-6 maanden€319,00Meer informatie
Thuiscursus.nlNailart: 3D Floral Design3-6 maanden€149,00Meer informatie
Thuiscursus.nlNailart: Airbrush3-6 maanden€149,00Meer informatie
Nail Art thuis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Nail Art op afstand volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, de mogelijkheden zijn enorm! Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze site is een ideaal vertrekpunt. Op deze website check je veel verschillende thuisopleidingen en taal/hobbycursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Beauty en wellness? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Nail Art(duaal of voltijd). Binnen deze beroepsopleiding leer je de onderdelen van het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw huidige baan, hobby’s en jouw gezin.

Hoe werkt het precies?
Het deelnemen aan een beroepsopleiding Nail Art is online snel te regelen. In het onderstaande stappenplan gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of neem direct een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Ben jij overtuigd? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als jij alles volledig hebt ingevuld wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op eigen tempo de verschillende lesmaterialen samenvatten en examens doen of projecten uploaden. Zoals je mag verwachten wordt je bijgestaan door een vaste docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond wordt je beloond met een diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele prijzen Nail Art thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Hoe komt dit? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel lesmaterialen bekijk je gewoon online met een macbook, ipad of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Vanzelfsprekend is er een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Nail Art kun je al volgen vanaf €169,00 via het instituut NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Het lesmateriaal (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NHA.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Ontdek het gemak van thuis studeren

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groeiend aantal volwassenen zien hun kansen in een zelfstudie. De flexibele manier van studeren en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is deze opleiding wel geschikt? Hierna bespreken we kort de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Nail Art thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de beroepsopleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Nail Art: je kan elke week starten met deze opleiding. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Na jouw inschrijving en betaling krijg je bij veel aanbieders dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Een paar dagen later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit is niet altijd verplicht). De beroepsopleiding heeft een studietijd van plusminus 4 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Lukt het niet in deze periode? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en veel taalstudies hebben in de regel weinig basiseisen. Heb je interesse in een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Soms is een passende Nail Art vooropleiding een van de voorwaarden. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21+ toetsof een bepaald certificaat. In de folder van de school vind je meer informatie inzake de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De volledige MBO-, HBO en masters van scholen als onder andere Laudius worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Alfa-college. Tevens krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een serieus branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Daarmee laat jij zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
De meeste opleidershebben ook een Nail Art klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Onthoud wel: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Tevens is tarief van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Veel opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Via internet vind je snel de noodzakelijke software en documentatie voor je beroepsopleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. Met jouw online lesomgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: oefenexamens, webinars, praktijkvoorbeelden, oefeningen, video’s, geluidsbestanden. Je kunt hier ook projecten uploaden, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-nail-art

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dat gaat van Genealogie tot bijvoorbeeld Basiskennis Psychotherapie, en dus ook de Nail Art zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn privé situatie? In onderstaande paragraaf kun je meer vinden over de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Tevredenheid gegarandeerd
 2. LOI: Studies in heel veel vakgebieden
 3. NTI: Voordelig studeren, transparant over kosten
 4. Laudius: Gratis informatiefolder
 5. Thuiscursus.nl: Studeren op een tempo dat bij jou past
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een echte thuisstudie Nail Art online versneld volgen is haalbaar rond de €169,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Boeken, lesgeld e.d. mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De belangrijkste factoren mag je aftrekken:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Houd er rekening mee: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (februari 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een beroepscursus die relevant is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Neem de volgende zaken in acht:

 • De cursus of studie is gericht op jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van NHA.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten in kwestie moeten minimaal €250 zijn (per jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een opleiding of cursus volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Waarom? Jouw werkgever heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Ook zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een relevante opleiding via je werk beginnen heeft pluspunten voor beide partijen. Dikwijls mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Nail Art. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Leer alles over de Opleiding Nail Art Bij een mooie outfit horen perfect verzorgde nagels. Op speciale evenementen val je met je prachtig versierde nagels meteen op en zorg je gegarandeerd voor een goede eerste indruk! Wil je leren hoe je je eigen nagels of die van iemand anders origineel versiert? Start dan vandaag nog met de cursus Nail Art! Dankzij het professionele gratis materialenpakket t.w.v.? 40,- kun je direct aan de slag! Met de nail art cursus leer je hoe je natuurlijke nagels en kunstnagels versiert en decoreert. Aan het eind van deze cursus ben je specialist in het ontwerpen van originele patronen! Het rijk geïllustreerde lesmateriaal bestaat uit heldere theorie, handige technieken en tal van praktische oefeningen. Inclusief professioneel materialenpakket!

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie