nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Office Management

De beroepsopleiding Office Management digitaal volgen? D.m.v. www.thuisstudiezoeken.nl vind je uitgebreide info over goed aangeschreven thuisstudies en opleidingen in het vakgebied van Administratie. Streef je naar een carrièreboost? Beginnen als ZZP’er? Of meer een cursus om je kennis te verbreden? Neem de informatie door en vergelijk heel eenvoudig populaire opleidingen en thuisstudies van respectabele afstandsopleiders als Thuiscursus.nl en ga meteen aan de slag met een beroepsopleiding vanuit huis Office Management! Een passende opleiding voor iedereen, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze beroepsopleiding kan jij volgen vanaf €419,00 bij NHA.

 • Geen vaste instapmomenten.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Leraren uit het werkveld.
 • Lessen met een focus op de praktijk.
 • De goedkoopste manier van studeren.
 • In juli 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Aanbieders thuisstudie Office Management juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAOffice Management12 maanden€419,00Meer informatie
Thuiscursus.nlOffice Management (Allround)3-6 maanden€1190,00Meer informatie
LAUDIUSOfficemanager12 maanden€399,00Meer informatie
NTIOffice9 maanden€248,63Meer informatie
NHAOffice5 maanden€179,00Meer informatie
Office Management op eigen tempo thuis volgen

Prima te combineren met werk en gezin

De opleiding Office Management voordelig vanuit huis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, voor iedereen is er iets mogelijk. Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze website helpt met het vinden van de juiste studie. Op deze plek check & vergelijk je een ruim aanbod studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen om jouw volgende doel te realiseren. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Administratie? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Office Management(duaal of voltijd). In deze beroepsopleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, zo snel of langzaam als jij dat wil. Ideaal als je studeren moet combineren met je werk, sportactiviteiten en jouw gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Inschrijven voor een beroepsopleiding Office Management regel je razendsnel online. Door middel van het stappenplan hieronder gaan we er verder op in:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Download de gratis studiegids of kies voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je overal aan voldoet, dan worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: op zelfgekozen momenten de verschillende lesmaterialen samenvatten en opdrachten inleveren. Logischerwijs ontvang je regelmatig feedback van een persoonlijke docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Hoeveel kost een Office Management thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe komt dit? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel theorie en opdrachten vind je in jouw digitale leeromgeving op een tablet, smartphone of laptop. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Vanzelfsprekend is er een vast aanspreekpunt aanwezig die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Office Management volg je al vanaf €419,00 bij NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Altijd een eigen mentor van NHA.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Meer en meer arbeiders investeren in hun carrière met een thuisstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het grote aanbod aan opleidingen maakt het ook steeds gemakkelijker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het wat voor mij? Hieronder lees je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Office Management thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn beroepsopleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Office Management: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Na jouw inschrijving en betaling krijg je bij veel aanbieders binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Binnen 1 week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (niet verplicht bij alle studies). De beroepsopleiding kun je afronden ongeveer 12 maanden. In de praktijk kan je het ook sneller afronden. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. (Hobby)cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Oriënteer jij je meer op een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Meestal is een relevante Office Management vooropleiding wel een minimum. Een andere methoden kan zijn een 21+ examenof een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de gratis studiegids lees je de benodigde specificaties over de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsinstellingen zoals onder andere Nationale Handelsacademie (NHA) zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat jouw behaalde diploma gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als ROC ter AA. Daarbij krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een officieel branchediploma als branchediploma pedicure. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op deze wijze is het voor iedereen duidelijk dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Flink wat aanbieders hebben ze mogelijkheid voor een Office Management klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: leren van je studiegenoten, face to face spreken van de docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Een negatief punt is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De erkende opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Op deze plek download je de belangrijke documenten voor jouw beroepsopleiding en heb je contact met jouw docent. In jouw online omgeving tref je zaken als oefeningen, oefenexamens, het lesmateriaal, geluidsbestanden, webinars, video’s. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-office-management

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dit varieert van Bijscholing algemene didactiek tot een studie als HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening, en tegenwoordig dus ook de Office Management zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling sluit aan op mijn privé situatie? In het volgende overzicht vergelijk jij zelf de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Hulp bij het kiezen van een studie
 2. LOI: Persoonlijke begeleiding van start tot diploma
 3. NTI: Eenvoudig aanmelden voor praktijkdagen, workshops en examens.
 4. Laudius: Studie in jouw eigen tempo afronden
 5. Thuiscursus.nl: Hoge slagingskansen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een hoogwaardige thuisstudie Office Management online versneld volgen is realistisch vanaf €419,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De volgende zaken kun je aftrekken:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Verplichte boeken en readers

Advies van de adviseur: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een volwaardige opleiding die belangrijk is voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. De belangrijkste details:

 • De thuisopleiding draagt rechtstreeks bij aan jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via NHA.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • Jouw totale kosten zijn ten minste €250 (jaarlijks). Als plafond is €15000 ingesteld.

Studeren op kosten van de werkgever
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe zit dit? Jouw bedrijf heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Daarnaast kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een studie, training of cursus via jouw werkgever afronden is dus voor jullie beide relevant. Bij veel bedrijven stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Office Management. Ga eens om tafel met jouw manager, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Bereid je voor op de meest veelzijdige baan met de opleiding Office Management Wil je de spreekwoordelijke spin in het web zijn bij een bedrijf? Een daadkrachtige vogelspin die op managementniveau alle touwtjes van het web tot in de kleinste details kent? De superheld op de werkvloer (Spiderman?) die van alle markten thuis is? Met de opleiding Office Management leg je een goede en brede basis voor een veelzijdige en uitdagende functie als office manager. Een office manager is veelal de spil van een bedrijf of organisatie en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je geeft leiding aan het secretariaat, je maakt afspraken, hebt inzicht in de organisatie en doet nog 1001 andere dingen die op je pad komen. Je bent een echte allrounder: veelzijdig, flexibel, stressbestendig en communicatief. Laagdrempelige opleiding In de opleiding Office Management raak je vertrouwd met alle aspecten van het kantoor vak. De opleiding bestaat uit vier modules: Secretariaatspraktijk; Zakelijke Correspondentie Nederlands; Office; Basiskennis Management. De gevarieerde opleiding is laagdrempelig en vooral ook leuk om te volgen. Met praktische oefeningen en interessante huiswerkopdrachten krijg je al snel veel kennis en vaardigheden. Uiteraard direct in de praktijk toepasbaar. Verder leren? Heb je de Office Management opleiding afgerond, dan ben jij breed inzetbaar en kun je snel aan de slag in een afwisselende en uitdagende baan. De opleiding is een prima voorbereiding voor de officiële examens: Zakelijke Correspondentie Nederlands; Basiskennis Management; Office. Voor wie? Wil je werken als office manager of werk je als administratief medewerker en wil je graag hogerop? Dan is de cursus Office Management een prima keuze. Ook wanneer je een baan als directiesecretaresse of managementassistent op het oog hebt, is de opleiding een goede aanvulling op je cv. Meer doen met management op kantoorniveau? Volg de Office Manager opleiding van NHA.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie