nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Nemas Basiskennis management

De beroepsopleiding Nemas Basiskennis management digitaal volgen? Geholpen door onze thuisstudie-vergelijker bekijk je tientallen thuiscursussen en studies om verder te komen binnen het domein Management. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of bijvoorbeeld een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Pak dit moment en vergelijk zonder problemen goede thuisstudies van Hollandse onderwijsaanbieders als NCOI en ga meteen aan de slag met een beroepsopleiding vanuit huis Nemas Basiskennis management! Studeren op je eigen tempo, een gratis proefles volgen, en persoonlijke begeleiding. Deze beroepsopleiding is er al vanaf €293,75 bij onder andere NTI.

 • Volledige vrij en flexibel studeren.
 • Snel het gewenste diploma halen.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Stilstand is achteruitgang, ga aan de slag!
 • Studiekosten zijn vaak aftrekbaar.
 • In februari 2024 goedkoop beginnen.

Alle thuisstudies Nemas Basiskennis management februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTINemas® Basiskennis management (NBM)10 maanden€293,75Meer informatie
Nemas® Basiskennis management (NBM) online vanuit huis

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Nemas Basiskennis management flexibel thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat jouw niveau ook is, het aanbod is ontzettend groot! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze site helpt jou graag met de volgende stap. Op deze plek vind je tientallen thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die aansluiten op jouw wensen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Management? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Nemas® Basiskennis management (NBM)(duaal of voltijd). Door het volgen van deze beroepsopleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, op het moment dat het jou uitkomt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast je werk, vrijetijdsbesteding en jouw gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Aan de slag gaan met een beroepsopleiding Nemas Basiskennis management regel je razendsnel online. In het stappenplan van ons studie-team gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of probeer een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Wanneer alle privé-gegevens kloppen komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je meteen inloggen.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: waar en wanneer jij wilt de lesstof erbij pakken en klassikaal onderwijs volgen. Zoals je mag verwachten wordt je hierin begeleid door een persoonlijke docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat zijn de tarieven van een Nemas Basiskennis management thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Hoe komt dit? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Een groot deel van wat behandeld wordt kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving met een computer, iPad of smartphone. Verder bespaar je fors op reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. In de regel zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou ondersteunt. De opleiding Nemas® Basiskennis management (NBM) is er nu al vanaf €293,75 via bijvoorbeeld NTI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De lesstof (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een professionele begeleider van NTI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Een groot deel van de mensen kiezen voor een thuisstudie. De flexibele manier van studeren en het enorme aanbod maakt het steeds aantrekkelijker. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? Hieronder vind je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Nemas® Basiskennis management (NBM) thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de beroepsopleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Nemas Basiskennis management: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je vaak al binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Binnen 1 week krijg je de hele studiemap ook thuis (dit is niet altijd verplicht). De beroepsopleiding is vaak af te ronden in ongeveer 10 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan je het ook sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. De meeste (hobbymatige) cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Ambieer je een HBO-studie of master? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Normaal gesproken is een relevante Nemas Basiskennis management vooropleiding noodzakelijk. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21-plus toets of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de gratis studiegids achterhaal je de verdere details ten aanzien van de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van instellingen als NTI zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Dit houdt in dat deze studies even waardevol is als een cursus bij een school zoals Techniek College Rotterdam. Bovendien zul je mogelijk recht hebben op een serieus branchediploma zoals NEVI. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze wijze maak jij kenbaar dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Flink wat scholen beschikken over een Nemas Basiskennis management klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: leren van je studiegenoten, meer directe feedback van je docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Er zijn ook nadelen: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. In dat portaal bekijk je alles wat je nodig hebt voor jouw beroepsopleiding en kan je overleggen met de docent. Met jouw online lesomgeving vind je onder andere oefenexamens, webinars, praktijkvoorbeelden, oefeningen, geluidsbestanden, het lesmateriaal. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-beroepsopleiding-nemas-basiskennis-management

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Denk aan Vietnamees tot bijvoorbeeld Kindergrime, en uiteraard ook de Nemas Basiskennis management zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn doelen en wensen? Hieronder vind je de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Studeren op een tempo dat bij jou past
 2. LOI: Korting bij betaling ineens of betalen in termijnen
 3. NTI: Voor veel cursussen en opleiding kun je dagelijks digitaal examen doen
 4. Laudius: Vakkundige docenten
 5. Thuiscursus.nl: All-in prijzen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Je eigen thuisstudie Nemas® Basiskennis management (NBM) online versneld volgen is haalbaar rond de €293,75. Wist je dat het nog goedkoper kan? De studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. Deze specifieke posten kun je aftrekken:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Let op: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (februari 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een opleidingdie belangrijk is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Neem de volgende zaken in acht:

 • De studie is gericht op je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er moet een leertraject zijn. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van NTI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten beslaan het minimum van €250 (per jaar), en maximaal €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een opleiding of cursus volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De oorzaak daarvan? Je manager kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Daarbij kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een erkende studie via jouw werkgever afronden is dus een win-win situatie. In de regel wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Nemas Basiskennis management. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

Leiding geven is een belangrijke zaak van de manager, maar je dient ook een bijdrage te leveren aan de te volgen koers van het bedrijf. Kortom, een manager van tegenwoordig dient van alle markten thuis te zijn. Tijdens de opleiding Nemas® Basiskennis management (NBM) leer je over communicatie, bestuur, besluitvorming, personeelsbeleid en financieel beleid. Met dit erkende Nemas-diploma beschik je over alle kennis en vaardigheden op managementgebied. Vraag voor meer informatie de gratis studiegids aan.

Daarom kies je voor Nemas® Basiskennis management (NBM) van het NTI:

 • Erkend Nemas-diploma
 • Gratis proefexamen
 • €25 korting op het Associatie examengeld
 • Nu ook met examentraining

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie