nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Nemas Middle management

De beroepsopleiding Nemas Middle management flexibel vanuit huis volgen? Via Thuisstudiezoeken.nl lees je alles over talloze thuisopleidingen en studies om verder te groeien binnen het vakgebied Management. Je carrière een nieuwe impuls geven? Beginnen als ZZP’er? Of meer een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Ga direct van start en vergelijk probleemloos goede thuisstudies van toonaangevende instellingen als NHA en schrijf je vandaag nog in voor een beroepsopleiding vanuit huis Nemas Middle management! Een passende opleiding voor iedereen, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en uitstekende vakdocenten. Deze beroepsopleiding is er al vanaf €394,50 bij bijvoorbeeld NTI.

 • Goed te combineren met werk.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Volop feedback van je docent.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Financiële regeling via de werkgever.
 • In april 2024 met introductie-aanbieding.

Aanbieders thuisstudie Nemas Middle management april 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTINemas Middle management® (NMM)12 maanden€394,50Meer informatie
Thuiscursus.nlNEMAS Middle Management3-6 maanden€369,00Meer informatie
Nemas Middle management® (NMM) thuis volgen

Up-to-date lesmateriaal en docenten uit het vak

De opleiding Nemas Middle management flexibel vanuit huis starten

Zoek je een andere baan? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat jouw situatie ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze vergelijkingssite kan helpen bij het vinden van een studie. In de vergelijker vind je uitgebreide info over een scala aan cursussen en beroepsopleidingendie aansluiten op jouw wensen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Management? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Nemas Middle management® (NMM)(duaal of voltijd). Via deze beroepsopleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, op jouw niveau en jouw tempo. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw functie, sportactiviteiten en jouw familie.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Beginnen met een beroepsopleiding Nemas Middle management regel je razendsnel online. In het bijgaande stappenplan komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of kies de optie voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Is het wat je had verwacht? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op zelfgekozen momenten lesstof en boeken doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Bij alle opleiders wordt je bijgestaan door een vakkundige docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je een passend diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele kosten Nemas Middle management thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is het zo voordelig? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel lesmaterialen check je simpelweg digitaal met een PC, smartphone of iPad. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Vanzelfsprekend is er een persoonlijke begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Nemas Middle management® (NMM) volg je al vanaf €394,50 bij o.a. NTI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De studiestof (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een vast aanspreekpunt van NTI.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Met diploma / accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groot aantal jongeren geven de voorkeur aan een thuisstudie. De vrijheid en de enorme keuze in studies en cursussen maakt het steeds aantrekkelijker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Hoe werkt het precies, en is het voor mij relevant? In het volgende gedeelte behandelen we de vragen die we het meest horen over zelfstandige Nemas Middle management® (NMM) thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de beroepsopleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Nemas Middle management: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je meestal dezelfde dag nog alle digitale materialen. Niet veel later krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit is niet altijd verplicht). De beroepsopleiding is vaak af te ronden in circa 12 maanden. Dikwijls kan het een stuk sneller. Even studeren op een lager pitje? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. Cursussen en veel taalstudies stellen geen strenge eisen. Ben jij van plan te starten met een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Normaal gesproken is een matchende Nemas Middle management vooropleiding een harde eis. Echter kan het ook gaan om een 21-plus toets of een ECV-certificaat. In de gratis brochure tref je ruime info omtrent de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van onderwijsaanbieders zoals bijvoorbeeld NHA worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze thuisstudies niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. ROC van Twente. Tevens kan je ook rekenen op een officieel branchediploma als branchediploma schoonheidsspecialist(e). Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op die manier is het voor iedereen duidelijk dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
De meeste onderwijsinstellingen faciliteren ook een Nemas Middle management klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: meer contactmomenten met andere studenten, meer directe feedback van je docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Een negatief punt is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De erkende opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Daar check je de meest handige tools voor je beroepsopleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In dit systeem zijn de volgende documenten te vinden: webinars, video’s, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, oefeningen, het lesmateriaal. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-beroepsopleiding-nemas-middle-management

Onderwijsinstellingen vergelijken april 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Je kunt vrijwel alles online studeren. Bijvoorbeeld HBO Conceptualiseren en ontwerpen tot een studie als Horeca ondernemersvaardigheden, en tegenwoordig dus ook de Nemas Middle management zelfcursus. Welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn doelen en wensen? Onderstaand vind je een opsomming met de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Met een ruim aanbod hobbycursussen.
 2. LOI: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
 3. NTI: Hulp bij het kiezen van een studie
 4. Laudius: Op elk moment starten met jouw cursus
 5. Thuiscursus.nl: Moderne leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een hoogwaardige thuisstudie Nemas Middle management® (NMM) online versneld volgen kan voor een bedrag van €394,50. Maar het kan nog goedkoper. Zaken als collegegeld en lesmaterialen kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De belangrijkste elementen mag je aftrekken:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Belangrijk: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (april 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een cursus / studie die relevant is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus of studie is belangrijk voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er moet een leertraject zijn. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NTI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten in kwestie zijn minimaal €250,00 (p/jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. De reden hiervoor? Je werk / collega heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Verder zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een erkende studie via jouw bedrijf volgen heeft dus veel verschillende voordelen. Regelmatig mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Nemas Middle management. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Ken je de 4 petten van een middenmanager? Tijdens de opleiding Nemas Middle management® (NMM) leer je via deze 4 petten beleid uitvoeren (1), leiding geven aan mensen die het beleid moeten uitvoeren (2), zelf een bijdrage leveren aan het beleid (3) en als laatste pet op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen (4). Deze opleiding is uitstekend te combineren met een fulltime functie. Na het behalen van het officieel erkende diploma heb je alle kennis in huis om leiding te geven.

Daarom kies je voor Nemas Middle management® (NMM) van het NTI:

 • Erkend Nemas-diploma
 • €50 korting op het Associatie examengeld
 • Examentraining mogelijk

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie