nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie NIMA A Marketing

De beroepsopleiding NIMA A Marketing zelfstandig thuis volgen? Geholpen door Thuisstudiezoeken.nl bekijk je de beste thuisopleidingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Marketing en communicatie. Je carrière een nieuwe impuls geven? Voor jezelf beginnen? Of anderzijds een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Lees info en vergelijk zonder problemen de beste thuisstudies van respectabele aanbieders van thuisstudies als LOI en wie weet begin jij volgende week al met een beroepsopleiding vanuit huis NIMA A Marketing! Zelf je studietempo bepalen, een prettige online leeromgeving, en topdocenten uit het vak. Deze beroepsopleiding kun je al volgen vanaf €378,00 bij een erkende aanbieder als NTI.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Behulpzame docenten.
 • Lesstof gericht op de huidige situatie.
 • Het laagste lesgeld.
 • In juni 2024 voordelige tarieven.

Overzicht met thuisstudies NIMA A Marketing juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTINIMA A Marketing18 maanden€378,00Meer informatie
NIMA A Marketing vanuit huis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding NIMA A Marketing flexibel vanuit huis starten

Wil jij promotie maken? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat je denkniveau ook is, de mogelijkheden zijn enorm! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze thuisstudie-vergelijker is daarbij het ideale startpunt. Met onze vergelijker kom je in aanraking met een ruim aanbod thuisopleidingen en taal/hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Marketing en communicatie? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie NIMA A Marketing(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze beroepsopleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zo snel of langzaam als jij dat wil. Ideaal als je studeren moet combineren met een drukke baan, muziek of sport en het gezin + de kids.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Het deelnemen aan een beroepsopleiding NIMA A Marketing gaat sneller dan je denkt. In het volgende stukje komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Ben je enthousiast? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als alles in orde is ontvang je het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Het leren gaat beginnen: op de momenten dat je tijd hebt de lesmaterialen doorkijken en klassikaal onderwijs volgen. Bij alle opleiders heb je regelmatig contact met een professionele docent.
 6. Als je alles gehaald hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele tarieven NIMA A Marketing thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe komt dit? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. De meeste lesstof bekijk je gewoon online met jouw tablet, smartphone of laptop. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. In de regel heb je een persoonlijke begeleiderdie jou gedurende de studie helpt. De opleiding NIMA A Marketing is er nu al vanaf €378,00 via NTI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De leerstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een professionele begeleider van NTI.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • De examens (soms op locatie).
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Investeer in jezelf met een thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Veel arbeiders geven de voorkeur aan een thuisstudie. De flexibele manier van studeren en het enorme aanbod leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Worden er geen strenge eisen gesteld, en sluit het aan bij mijn wensen? Hieronder behandelen we de meest gestelde vragen over zelfstandige NIMA A Marketing thuisstudies.

Kan ik direct starten met de beroepsopleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus NIMA A Marketing: studeren op de momenten wanneer het jou past. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je doorgaans binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Kort daarna worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (soms is dit optioneel). De beroepsopleiding is vaak af te ronden in plusminus 18 maanden. Dikwijls zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Onverwachte drukte? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Ben je op zoek naar een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Soms is een toepasbare NIMA A Marketing vooropleiding een van de voorwaarden. Een andere methoden kan zijn een 18+ examen of een specifiek overgangsbewijs. Via de site van de onderwijsinstelling lees je extra info ten aanzien van de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van aanbieders zoals o.a. NTI voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze diploma’s even waardevol is als een cursus bij een school zoals Graafschap College. Verder kan je ook rekenen op een waardevol branchediploma als branchediploma schadebehandelaar. Bij afronding van een kortlopende cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma maak jij kenbaar dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Meerdere scholen beschikken over een NIMA A Marketing klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, meer individuele begeleiding en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Een negatief punt is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De populaire opleiders werken met een online leeromgeving. In deze omgeving check je de essentiële informatie voor je beroepsopleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Met jouw online lesomgeving kun je terecht voor ondermeer oefeningen, video’s, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, geluidsbestanden, webinars. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-nima-a-marketing

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. En er steeds meer aanbod. Onder andere Medische terminologie tot een studie als Chinese Hoofd-, Nek- en Schoudermassage, en tegenwoordig dus ook de NIMA A Marketing zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn doelen en wensen? In het volgende hoofdstuk vind je een opsomming met de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 2. LOI: Ruime keuze in opleidingen
 3. NTI: Inclusief aanvullend lesmateriaal, zoals webinars, ondersteunende video’s en oefenexamens.
 4. Laudius: Je betaalt geen inschrijfgeld
 5. Thuiscursus.nl: Altijd examengarantie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Naast je baan een thuisstudie NIMA A Marketing online versneld volgen doe je vanaf €378,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Jouw studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De belangrijkste posten mag je aftrekken:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Belangrijk: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (juni 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een cursus of studie die van belang is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Let altijd even op deze aspecten:

 • Het traject is relevant voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Er moet een leertraject zijn. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NTI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De kosten die je opvoert bedragen minimaal €250 (p/jaar) en nooit hoger dan €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Het doen van een deeltijd studie wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Wat is daarvan de reden? Je manager heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Bovendien zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een relevante opleiding via jouw bedrijf volgen kan voor meerdere partijen een win zijn. Regelmatig mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding NIMA A Marketing. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

In de opleiding  NIMA A Marketing komen tal van aspecten uit het marketingvak, inclusief online marketing, aan bod. De opleiding zorgt voor een brede ontwikkeling op het gebied van marketing zodat jij als allround marketingmedewerker aan de slag kunt! Na het behalen van het NIMA A1 en het NIMA A2 examen ontvang je het veelgevraagde diploma NIMA A Marketing. Meer weten? Vraag dan onze gratis studiegids aan of neem contact op met een studieadviseur.

Daarom kies je voor NIMA A Marketing van het NTI:

 • Officieel erkend diploma NIMA-A
 • Nu ook met examentraining
 • Mogelijkheid tot het halen van PE-punten
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie