nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie NIMA Basiskennis Sales

De beroepsopleiding NIMA Basiskennis Sales comfortabel vanuit huis volgen? Met deze thuisstudie vergelijker lees je alles over talloze thuiscursussen en studies om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Verkoop en sales. Streef je naar een carrièreboost? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of meer iets leren wat je heel leuk vindt? Check en vergelijk probleemloos goede thuisopleidingen van vooraanstaande aanbieders van thuisstudies als Thuiscursus.nl en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een beroepsopleiding vanuit huis NIMA Basiskennis Sales! Een opleiding die past bij je denkniveau, studiematerialen online toegankelijk, en topdocenten uit het vak. Deze beroepsopleiding kun je al volgen vanaf €168,00 bij een opleider als NTI.

 • Niet gebonden aan lesdagen.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Behulpzame docenten.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In juli 2024 goedkoop aangeboden.

Vergelijk thuisstudies NIMA Basiskennis Sales juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTINIMA Basiskennis Sales8 maanden€168,00Meer informatie
NIMA Basiskennis Sales thuis volgen

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding NIMA Basiskennis Sales op afstand volgen

Toe aan een Carrièreboost? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat je denkniveau ook is, het aanbod is ontzettend groot! Maar je moet wel ergens beginnen. Deze website kan helpen bij het vinden van een studie. Met behulp van onze website tref je een grote variëteit aan thuisstudies, taal- en hobbycursussen om jouw volgende doel te realiseren. Wil je verder leren binnen het domein Verkoop en sales? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie NIMA Basiskennis Sales(duaal of voltijd). Door deze beroepsopleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Dit gaat erg goed samen met een baan, muzikale bezigheden en een druk gezinsleven.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Van start gaan met een beroepsopleiding NIMA Basiskennis Sales is zo gepiept. Hieronder gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies de optie voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Ben jij overtuigd? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als alles in orde is worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: helemaal in je zelfgekozen tempo de lesmaterialen doorkijken en examens maken. Logischerwijs wordt je hierin begeleid door een professionele docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de kosten van een NIMA Basiskennis Sales thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Hoe komt dit? Je schaf geen hele dure boeken aan. Een groot deel van wat behandeld wordt vind je in jouw digitale leeromgeving, bijvoorbeeld op jouw tablet, smartphone of laptop. Daarnaast hoef je niet te reizen en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Normaal gesproken heb je een persoonlijke begeleiderdie helpen bij vragen en problemen. De opleiding NIMA Basiskennis Sales is er nu al vanaf €168,00 bij o.a. NTI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NTI.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

Werken en studeren combineren

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Veel Hollanders kiezen voor een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en de uitgebreide database met cursussen maakt het ook steeds gemakkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het niveau niet te hoog? In het overzicht hierna bespreken we kort de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige NIMA Basiskennis Sales thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de beroepsopleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus NIMA Basiskennis Sales: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De lesstof is grotendeels digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je doorgaans dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Binnen afzienbare tijd worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (indien gewenst). De beroepsopleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in zo’n 8 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan het een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Basisopleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Oriënteer jij je meer op een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Meestal is een passende NIMA Basiskennis Sales vooropleiding vereist. Soms kan er worden gekozen voor een 21-plus toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de gratis brochure achterhaal je meer informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van aanbieders als onder andere Nationale Handelsacademie (NHA) zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Zo weet je dat deze diploma’s gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij ROC Kop van Noord-Holland. Mogelijk ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een gerenommeerd branchediploma zoals NL Actief. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op die manier kun je aantonen dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Verscheidene aanbieders faciliteren ook een NIMA Basiskennis Sales klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: meer contactmomenten met andere studenten, direct antwoord op vragen en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Een negatief punt is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook is de prijs van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Het gros van de opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Op deze plek vind je snel de belangrijke documenten voor jouw beroepsopleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Met jouw online lesomgeving kan men ook terecht voor video’s, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, oefenexamens, webinars, het lesmateriaal. In dat systeem upload je ook huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-nima-basiskennis-sales

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Bijvoorbeeld Basisopleiding Onderwijsassistent tot aan MBA module Financiering, en sinds kort dus ook de NIMA Basiskennis Sales zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling matcht met mijn situatie? Bijgaand beschrijven we kort de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Met persoonlijke begeleiding
 2. LOI: Verplichte literatuur is vrijwel altijd inbegrepen
 3. NTI: Jij bepaalt waar, wanneer en in welk tempo je studeert.
 4. Laudius: Gemiddelde score 8,6
 5. Thuiscursus.nl: Flexibel studeren (thuis & klassikaal)
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een hoogwaardige thuisstudie NIMA Basiskennis Sales online versneld volgen is haalbaar rond de €168,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De belangrijkste elementen mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Advies van de adviseur: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (juli 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus of studie die van belang is voor de baan van je toekomst (of huidige werk). De voorwaarden zijn als volgt:

 • De studie is belangrijk voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het moet gaan om een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NTI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • Jouw totale kosten zijn ten minste €250 (per 52 weken), oplopend tot €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De oorzaak daarvan? Jouw bedrijf plukt ook de vruchten van jouw kennis. Overigens zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een relevante opleiding via je werk volgen is dus voor beide partijen interessant. Vaak stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding NIMA Basiskennis Sales. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Wil jij aan de slag in sales, bijvoorbeeld als accountmanager of vertegenwoordiger? De NIMA Sales opleiding is een must voor iedereen die een startersfunctie in sales voor ogen heeft. Je ontwikkelt je verkoopvaardigheden en leert over effectieve gesprekstechnieken. Je maakt kennis met het inkoopproces, het opstellen van verkoopplannen en de verkoopcyclus. Het erkende NIMA-diploma wordt zeer gewaardeerd in het bedrijfsleven. Zet dus vandaag nog de eerste stap naar een mooie carrière in sales!

Daarom kies je voor NIMA Basiskennis Sales van het NTI:

 • Officieel erkend NIMA-diploma
 • In 6 maanden af te ronden
 • Geen vooropleiding nodig
 • Inclusief lesmateriaal
 • Erkende onderwijsinstelling

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie