nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Vakopleiding Manicure

De beroepsopleiding Vakopleiding Manicure flexibel vanuit huis volgen? D.m.v. onze vergelijkingstool vind je uitgebreide info over goed aangeschreven thuisopleidingen en cursussen in de categorie Uiterlijke verzorging en styling. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of meer toe aan volledig iets nieuws? Doorzoek en vergelijk moeiteloos veel gekozen thuisopleidingen van erkende onderwijsaanbieders als LOI en begin morgen al met een beroepsopleiding vanuit huis Vakopleiding Manicure! Studeren op je eigen tempo, het meest actuele lesmateriaal, en uitstekende vakdocenten. Deze beroepsopleiding is te koop vanaf €272,00 bij een opleider als NTI.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Volledig online studeren.
 • Volop feedback van je docent.
 • Studeren met het oog op de praktijk.
 • Vaak betaalt de werkgever mee.
 • In juni 2024 voordelig starten.

Opleiders thuisstudie Vakopleiding Manicure juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIVakopleiding Manicure10 maanden€272,00Meer informatie
Vakopleiding Manicure digitaal vanuit huis

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Vakopleiding Manicure op eigen tempo vanuit huis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, voor ons allemaal is er een uitdaging. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze website kan jou hierbij helpen. In de vergelijker check je een grote variëteit aan opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Verder groeien binnen het domein Uiterlijke verzorging en styling? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Vakopleiding Manicure(duaal of voltijd). Door deze beroepsopleiding doe je belangrijke kennis op, op het moment dat het jou uitkomt. Dit gaat erg goed samen met jouw huidige baan, muzikale bezigheden en een druk gezinsleven.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Beginnen met een beroepsopleiding Vakopleiding Manicure kan moeiteloos via internet. Hieronder vind je alle details:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Ben je enthousiast? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alles in orde is krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op de momenten dat je tijd hebt het lesmateriaal doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Logischerwijs wordt je ondersteund door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je het (branche)diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele tarieven Vakopleiding Manicure thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Wat daar de reden voor is? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel informatie bekijk je gewoon online, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een telefoon of PC (ook tablets). Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Wel is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou kan helpen. De opleiding Vakopleiding Manicure volg je al vanaf €272,00 bij de onderwijsinstelling NTI. De kosten worden gevormd door:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NTI.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Steeds meer mensen kiezen voor een studie aan huis. De aanwezige flexibiliteit en het grote aanbod aan opleidingen maakt het ook steeds gemakkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het voor mij relevant? Hieronder besteden we aandacht aan de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Vakopleiding Manicure thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de beroepsopleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Vakopleiding Manicure: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je doorgaans dezelfde dag nog alle digitale materialen. Kort daarna krijg je de benodigde boeken ook thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De beroepsopleiding heeft een studietijd van circa 10 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan je het ook sneller afronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dat verschilt per studie. Cursussen en trainingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Gaat het om een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Dikwijls is hier een bepaalde Vakopleiding Manicure vooropleiding noodzakelijk. Men kan ook kiezen voor een 18-plus toets of een specifiek overgangsbewijs. Op de website van de aanbieder kun je terecht voor aanvullende informatie betreffende de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van aanbieders als onder andere Nationale Handelsacademie (NHA) zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Op die manier weet je dat deze thuisstudies net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld IVA Driebergen Business School. Daarnaast zul je mogelijk recht hebben op een officieel branchediploma als NL Actief. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Zo kan jij laten zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Veel onderwijs-bedrijven geven ook een Vakopleiding Manicure klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: meer contactmomenten met andere studenten, meer individuele begeleiding en de examenhulp (bespreken van de vragen). Er zijn ook nadelen: je moet het veel beter plannen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Via internet download je belangrijke info rondom jouw beroepsopleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In jouw online omgeving zoek je ook naar oefenexamens, geluidsbestanden, webinars, oefeningen, het lesmateriaal, video’s. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-beroepsopleiding-vakopleiding-manicure

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dit varieert van Gelnagels tot een opleiding als HBO MWD in de praktijk, en uiteraard ook de Vakopleiding Manicure zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn doelen en wensen? Onderstaand kun je meer vinden over de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Prettige digitale leeromgeving
 2. LOI: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 3. NTI: Online beroepskeuzetest
 4. Laudius: Prettige digitale leeromgeving
 5. Thuiscursus.nl: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Naast je baan een thuisstudie Vakopleiding Manicure online versneld volgen doe je vanaf €272,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Lesmaterialen en lesgeld zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De relevante posten mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Tip van de specialist: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (juni 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een studie die gericht is op jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De opleiding een meerwaarde is voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het betreft een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NTI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De gemaakte studiekosten beslaan het minimum van €250 (per 52 weken), oplopend tot €15.000.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Hoe zit dit? Het bedrijf waar je werkt heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Bovendien mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via je werk volgen is dus voor beide partijen interessant. Soms kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Vakopleiding Manicure. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Ben jij graag bezig met de verzorging van je eigen handen en die van anderen? Dan is de Manicure opleiding van NTI echt iets voor jou! Je leert alles over de verzorging van handen, armen en nagels. Tijdens de Manicure opleiding leer je ook om huid- en nagelziekten te herkennen en te behandelen. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn de verschillende technieken om nagels te lakken en het geven van ontspannende hand- en onderarmmassages. Aan het eind van de Manicure opleiding ben je klaar voor het manicure-examen. Haal ook een erkend vakdiploma!

Daarom kies je voor Vakopleiding Manicure van het NTI:

 • Inclusief gratis praktijkdag
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie