nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Vakopleiding Personal shopper

De beroepsopleiding Vakopleiding Personal shopper thuis volgen met goede begeleiding? Via www.thuisstudiezoeken.nl vind je uitgebreide info over talloze thuisstudies en cursussen in de categorie Uiterlijke verzorging en styling. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of simpelweg een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Bekijk en vergelijken gemakkelijk populaire opleidingen en thuisstudies van Nederlandse onderwijsaanbieders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een beroepsopleiding vanuit huis Vakopleiding Personal shopper! Een studie die past bij jouw niveau, een prettige online leeromgeving, en goede begeleiding. Deze beroepsopleiding is te bestellen vanaf €600,00 bij een erkende aanbieder als NTI.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Met diploma, examen of certificaat.
 • Professionele docenten.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In februari 2024 met introductie-aanbieding.

Vergelijk thuisstudies Vakopleiding Personal shopper februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIVakopleiding Personal shopper10 maanden€600,00Meer informatie
Vakopleiding Personal shopper vanuit huis volgen

Uitstekend te combineren naast jouw baan

De opleiding Vakopleiding Personal shopper op eigen tempo vanuit huis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat er ook bij jou speelt, iedereen vind het leuk om te leren. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. www.thuisstudiezoeken.nl is daarbij het ideale startpunt. Op deze plek vind je tientallen cursussen en beroepsopleidingenwaardoor jij je doelen kan bereiken. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Uiterlijke verzorging en styling? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Vakopleiding Personal shopper(duaal of voltijd). Via deze beroepsopleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, volledig op jouw eigen tempo. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw functie, muziek of sport en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Kiezen voor een beroepsopleiding Vakopleiding Personal shopper is eenvoudiger dan jij denkt. In het onderstaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of kies voor een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als alle gegevens compleet zijn worden de lesmaterialen naar je verstuurd en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: zelf je studietijd indelen en de lesstof erbij pakken en toetsen maken of opdrachten inleveren. Zoals je mag verwachten wordt je ondersteund door een vaste docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de huidige kosten van een Vakopleiding Personal shopper thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom zijn de kosten zo laag? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal bekijk je gewoon online met jouw PC, smartphone of iPad. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten benodigd. Normaal gesproken is er een coach of begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding Vakopleiding Personal shopper volg je al vanaf €600,00 via bijv. NTI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van NTI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Steeds meer werkenden zien hun kansen in een zelfstudie. De flexibele manier van studeren en het grote aanbod aan opleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Worden er geen strenge eisen gesteld, en past het bij mijn ambities? Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen over zelfstandige Vakopleiding Personal shopper thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn beroepsopleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Vakopleiding Personal shopper: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je soms binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Niet veel later worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (soms kan het alleen met digitale middelen). De beroepsopleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in gemiddeld 10 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het soms nog een stuk sneller. Kom je er even niet aan toe? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Basisopleidingen en cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Ben je aan het kijken naar een HBO-studie of master? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Normaal gesproken is een specifieke Vakopleiding Personal shopper vooropleiding een voorwaarde. Soms kan er worden gekozen voor een 21+ examenof een diploma van het voortgezet onderwijs. Via de site van de onderwijsinstelling lees je aanvullende informatie met betrekking tot toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van onderwijsinstellingen zoals Scheidegger dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Dit betekent dat deze opleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Hogeschool NCOI. Bovendien krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een officieel branchediploma als NIMA. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op deze manier zal de buitenwereld zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Flink wat scholen faciliteren ook een Vakopleiding Personal shopper klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: je kunt ervaringen en kennis delen direct antwoord op vragen en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Onthoud wel: je moet het veel beter plannen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De meeste opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Via internet vind je de meest handige tools voor je beroepsopleiding en kan je overleggen met de docent. Via jouw account is er een verzameling geplaatst van video’s, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, oefeningen, geluidsbestanden, oefenexamens. Verder lever je hier opdrachten in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-vakopleiding-personal-shopper

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Het aanbod in studies is enorm. Denk aan InDesign Creative Cloud tot aan HBO Media ontdekken, en uiteraard ook de Vakopleiding Personal shopper zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn wensen en situatie? In het volgende hoofdstuk benoemen we de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Samenwerking met toonaangevende organisaties
 2. LOI: Effectieve studietools
 3. NTI: Zowel thuis als klassikaal
 4. Laudius: Grote online-community
 5. Thuiscursus.nl: All-in prijzen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een echte thuisstudie Vakopleiding Personal shopper online versneld volgen is mogelijk vanaf €600,00. Maar het kan nog goedkoper. Lesmaterialen en lesgeld zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze specifieke kosten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Boeken of bepaalde software

Opgelet: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (februari 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een volwaardige opleiding die iets bijdraagt aan jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus is gericht op jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het betreft een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van NTI.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De studiekosten beslaan het minimum van €250 (per 12 maanden) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoezo? Jouw baas kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Overigens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een erkende studie via jouw werkgever afronden is dus een win-win situatie. Regelmatig stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Vakopleiding Personal shopper. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Wil jij anderen laten stralen door de juiste kleding te adviseren? Wil jij meer weten over verschillende figuren, het doen van een kleuranalyse en het geven van het juiste kleur- en stijladvies? Start dan de opleiding tot Personal shopper bij NTI. Je leert alles over het camoufleren en accentueren van verschillende figuurtypes, zodat jij van je hobby je beroep kunt maken. Is dat wat jij wilt? Vraag dan de gratis studiegids aan.

Daarom kies je voor Vakopleiding Personal shopper van het NTI:

 • Leer over kleuren en modetrends
 • Studeren wanneer het jou uitkomt
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Inclusief twee praktijkdagen
 • Met Listen to Lis: imagostylist & personal shopper

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie