nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Vakopleiding Nagelstylist

De beroepsopleiding Vakopleiding Nagelstylist digitaal volgen? Geholpen door Thuisstudiezoeken.nl vind je goed aangeschreven thuisstudies en cursussen gerelateerd aan Uiterlijke verzorging en styling. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of bijvoorbeeld iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Neem de informatie door en vergelijk meteen professionele zelfstudies en thuiscursussen van Hollandse aanbieders van thuisstudies als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en schrijf je vandaag nog in voor een beroepsopleiding vanuit huis Vakopleiding Nagelstylist! Een passende opleiding voor iedereen, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en uitstekende vakdocenten. Deze beroepsopleiding is te koop vanaf €647,91 bij bijvoorbeeld NTI.

 • 100% flexibel studeren.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In februari 2024 met introductie-aanbieding.

Overzicht thuisstudies Vakopleiding Nagelstylist februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIVakopleiding Nagelstylist18 maanden€647,91Meer informatie
Vakopleiding Nagelstylist online vanuit huis

Bekijk aanbod en schrijf je vandaag nog in

De opleiding Vakopleiding Nagelstylist op afstand volgen

Wil jij promotie maken? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, het aanbod is ontzettend groot! Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze website is een handige manier om te beginnen met zoeken. Met onze vergelijker check je een breed spectrum van thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die passen bij jouw doelen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Uiterlijke verzorging en styling? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Vakopleiding Nagelstylist(duaal of voltijd). Via deze beroepsopleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, zonder strakke deadlines. Ideaal als je studeren moet combineren met werk of een andere opleiding, culturele activiteiten en jouw familie.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Aan de slag gaan met een beroepsopleiding Vakopleiding Nagelstylist is online snel te regelen. Door middel van het stappenplan hieronder kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies voor een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je voldoet aan de toelatingseisen zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je meteen inloggen.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: op de momenten dat je tijd hebt de lesmaterialen doorkijken en colleges terugkijken. Natuurlijk wordt je hierin begeleid door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Wat is de prijs van een Vakopleiding Nagelstylist thuisopleiding?

Een positief aspect van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel van de documentatie vind je in jouw digitale leeromgeving met jouw macbook, ipad of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vaak is er een coach of begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Vakopleiding Nagelstylist kan men aanschaffen vanaf €647,91 bij NTI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De lesstof (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NTI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Met diploma / accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een groeiend aantal Nederlanders willen vanuit huis studeren. De vrijheid en het enorme aanbod maakt het steeds aantrekkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is deze opleiding wel geschikt? In het gedeelte hieronder lees je de vragen die we het meest horen over zelfstandige Vakopleiding Nagelstylist thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn beroepsopleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Vakopleiding Nagelstylist: studeren op de momenten wanneer het jou past. De lesstof is grotendeels digitaal. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je vaak al dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Kort daarna wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (soms is dit optioneel). De beroepsopleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in zo’n 18 maanden. In de praktijk hoeft het niet eens zo lang te duren. Kom je er even niet aan toe? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Korte opleidingen en cursussen stellen geen strenge eisen. Oriënteer jij je meer op een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Soms is een relevante Vakopleiding Nagelstylist vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Als alternatief vragen ze vaak een 18-plus toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. Via de site van de onderwijsinstelling achterhaal je de verdere details aangaande de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van opleiders zoals bijv. LOI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Dit wil zeggen dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Schouten & Nelissen University. Daarbij ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een echt branchediploma als branchediploma schadebehandelaar. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Daarmee maak jij kenbaar dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Diverse instanties verstrekken ook een Vakopleiding Nagelstylist klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Er zijn ook nadelen: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Tevens is tarief van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Vrijwel alle opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Daar vind je snel de essentiële informatie voor je beroepsopleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. In jouw online omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: oefenexamens, geluidsbestanden, oefeningen, video’s, webinars, het lesmateriaal. Verder lever je hier opdrachten in, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-vakopleiding-nagelstylist

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit loopt van C# Essentials tot en met MBA Internationaal ondernemen en innoveren, en uiteraard ook de Vakopleiding Nagelstylist zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling rijmt met mijn privé situatie? Hieronder lees je over de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Met persoonlijke begeleiding
 2. LOI: Beginnen wanneer jij dat wil
 3. NTI: Ook staatsexamens
 4. Laudius: Prettige digitale leeromgeving
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkervaring en stage mogelijk
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een hoogwaardige thuisstudie Vakopleiding Nagelstylist online versneld volgen kan voor een bedrag van €647,91. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Lesmaterialen en lesgeld mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze producten mag je aftrekken:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Tip van de specialist: er gelden strenge regels (februari 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een studie die belangrijk is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De opleiding heb je gekozen met het oog op jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Er moet een leertraject zijn. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NTI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten beslaan het minimum van €250 (per 12 maanden) en nooit hoger dan €15.000.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Waarom? Je werk / collega heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Overigens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een studie, training of cursus via je werk volgen is dus voor beide partijen interessant. Soms mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Vakopleiding Nagelstylist. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Heb je interesse in het verzorgen van handen en nagels? En wil je je ontwikkelen tot specialist op het gebied van nagelstyling? Deze vakopleiding leidt op tot professioneel allround nagelstylist. Je oefent veel om alle technieken, zoals gel en acryl, onder de knie te krijgen. Je leert over marketing en verschillende klanttypen. Ook ontwikkel je ondernemersvaardigheden, zodat je succesvol een eigen nagelstudio kunt starten. Je kunt ook bij een beautysalon gaan werken.

Daarom kies je voor Vakopleiding Nagelstylist van het NTI:

 • Erkende onderwijsinstelling
 • Inclusief 5 praktijkdagen
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Elke dag starten
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie