nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Ondernemingsstrategie

De beroepsopleiding Ondernemingsstrategie vanuit huis volgen? Met onze vergelijker tref je tientallen thuisstudies en cursussen in het vakgebied van Ondernemen. Wil je hogerop in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of gewoon toe aan volledig iets nieuws? Doorzoek en vergelijk zonder problemen tientallen relevante thuisopleidingen van respectabele afstandsopleiders als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en begin morgen al met een beroepsopleiding vanuit huis Ondernemingsstrategie! Zelf je studietempo bepalen, het meest actuele lesmateriaal, en persoonlijke begeleiding. Deze beroepsopleiding is er al vanaf €389,00 bij een opleider als NHA.

 • Goed te combineren met werk.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Docenten uit de praktijk.
 • Een waardevolle aanvulling op het CV.
 • Het is stukken goedkoper dan klassikaal.
 • In februari 2024 goedkoop beginnen.

Vergelijk thuisstudies Ondernemingsstrategie februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAOndernemingsstrategie2 maanden€389,00Meer informatie
Ondernemingsstrategie thuis volgen

Combineer werk, privé en jouw studie!

De opleiding Ondernemingsstrategie online thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Ambieer je een nieuwe baan? Op welk niveau jij ook denkt; er is ontzettend veel mogelijk! Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze thuisstudie-vergelijker is een ideaal vertrekpunt. Op deze plek kom je in aanraking met ontzettend veel thuisstudies, taal- en hobbycursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Ondernemen? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Ondernemingsstrategie(duaal of voltijd). In deze beroepsopleiding leer je de onderdelen van het vak, zonder strakke deadlines. Uitstekend te combineren met je huidige baan, culturele activiteiten en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Inschrijven voor een beroepsopleiding Ondernemingsstrategie regel je razendsnel online. Hieronder zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of vraag een gratis proefles aan om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je voldoet aan de toelatingseisen komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: op zelfgekozen momenten je lesstof bestuderen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Logischerwijs heb je regelmatig contact met een vaste docent.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je een diploma of getuigschrift. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actueel tarief Ondernemingsstrategie thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel van de documentatie kun je digitaal raadplegen op jouw computer, iPad of smartphone. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en werken ze met minder dure docenten. Natuurlijk is er een persoonlijke begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Ondernemingsstrategie is er al vanaf €389,00 bij o.a. NHA. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vakkundige begeleider van NHA.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • De examens (soms op locatie).
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Meer en meer arbeiders zien hun kansen in een zelfstudie. De vrijheid en het grote aanbod aan opleidingen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het niveau niet te hoog? Onderstaand besteden we aandacht aan de vragen die we het meest horen over zelfstandige Ondernemingsstrategie thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de beroepsopleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Ondernemingsstrategie: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je bij veel aanbieders dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Binnen afzienbare tijd worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (soms kan het alleen met digitale middelen). De beroepsopleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in gemiddeld 2 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. (Hobby)cursussen zijn er in principe voor iedereen. Ambieer je een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Dikwijls is hier een matchende Ondernemingsstrategie vooropleiding vereist. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ toets of een bepaald certificaat. Op de opleidingspagina lees je extra info ten aanzien van de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van onderwijsinstellingen zoals bijv. NCOI zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Je mag er dan op vertrouwen dat deze afstandopleidingen gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij ROC van Flevoland. Daarnaast behaal je met een thuisstudie vaak een officieel branchediploma als branchediploma schoonheidsspecialist(e). Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Zodoende maak jij kenbaar dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Diverse instellingen faciliteren ook een Ondernemingsstrategie klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: je kunt veel leren van andere cursisten, meer directe feedback van je docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Onthoud wel: je moet het veel beter plannen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De erkende opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In deze omgeving bekijk je de noodzakelijke software en documentatie voor je beroepsopleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via jouw account zijn de volgende documenten te vinden: praktijkvoorbeelden, oefeningen, geluidsbestanden, video’s, webinars, oefenexamens. Verder lever je hier opdrachten in, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-ondernemingsstrategie

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Het aanbod in studies is enorm. Van Zelf taarten maken tot bijvoorbeeld Associate degree Sales, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Ondernemingsstrategie zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan bij mijn ambities? Onderstaand lees je over de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: 15 dagen gratis op proef
 2. LOI: Duizenden tevreden studenten
 3. NTI: Studeren op een tempo dat bij jou past
 4. Laudius: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte aanpak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Een echte thuisstudie Ondernemingsstrategie online versneld volgen kan voor een bedrag van €389,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Boeken, lesgeld e.d. mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De relevante posten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Advies van de adviseur: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (februari 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een beroepscursus die belangrijk is voor jouw huidige- of toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De studie draagt direct bij aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het moet gaan om een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NHA.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • Jouw totale kosten zijn ten minste €250 (jaarlijks) tot een max van €15k.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoezo? Jouw werkgever kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Ook zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een uitgebreide cursus via jouw bedrijf volgen is dus voor jullie beide relevant. Regelmatig stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Ondernemingsstrategie. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Strategisch plan opstellen? Volg de cursus Ondernemingsstrategie op HBO-niveauSuccesvol concurreren? Adequaat reageren of vooruitlopen op ontwikkelingen in de markt? Een succesvolle onderneming vertrekt vanuit strategie. In de cursus Ondernemingsstrategie leer je het proces van strategische planning beschrijven en toepassen. Als je een strategisch plan voor je bedrijf opstelt, denk je aan veel dingen. Een complete bedrijfsstrategie bevat bijvoorbeeld een omgevingsanalyse en een analyse van sterke en zwakke punten van de organisatie. Je kunt op verschillende manieren aan de slag. Maar het belangrijkste is de uitvoering: hoe breng je de strategie in de praktijk? Strategisch denken op hoog niveau Leer de strategie bepalen in de cursus Ondernemingsstrategie. Je gaat aan de slag met doelstellingen, organisatiecultuur, uitvoering en omgevingsanalyse. Stap voor stap naar de ondernemingsstrategie Hoe bepaal je de juiste strategie? Hoe benut je de cultuur van de organisatie als je een nieuwe strategie wilt doorvoeren? En hoe voer je het strategisch plan efficiënt uit? In de cursus Ondernemingsstrategie is alle aandacht voor deze vragen. Je ontwikkelt in twee maanden tijd strategische inzichten. Je levert daarna een belangrijke bijdrage aan het succes van je organisatie. Dankzij een sterke strategie voegt je bedrijf waarde toe in de voortdurend veranderende wereld. In de cursus Ondernemingsstrategie leer je strategisch denken en anticiperen.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie