nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie NIMA Basiskennis Online Marketing

De beroepsopleiding NIMA Basiskennis Online Marketing flexibel vanuit huis volgen? Via www.thuisstudiezoeken.nl ontdek je talloze thuisstudies en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Marketing en communicatie. Wil je hogerop in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of juist iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Lees info en vergelijk moeiteloos goede zelfstudies en thuiscursussen van Hollandse onderwijsinstellingen als LOI en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een beroepsopleiding vanuit huis NIMA Basiskennis Online Marketing! Een passende opleiding voor iedereen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en uitstekende vakdocenten. Deze beroepsopleiding is beschikbaar vanaf €168,00 bij NTI.

 • Zelf de touwtjes in handen houden.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • Het is stukken goedkoper dan klassikaal.
 • In april 2024 goedkoop aangeboden.

Opleiders thuisstudie NIMA Basiskennis Online Marketing april 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTINIMA Basiskennis Online Marketing8 maanden€168,00Meer informatie
NIMA Basiskennis Online Marketing online vanuit huis

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding NIMA Basiskennis Online Marketing thuis digitaal volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Ambieer je een nieuwe baan? Wat jouw situatie ook is, iedereen kan studeren en leren. Het is gewoon een kwestie van doen. www.thuisstudiezoeken.nl kan jou hierbij helpen. Hier check & vergelijk je een breed spectrum van studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Marketing en communicatie? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie NIMA Basiskennis Online Marketing(duaal of voltijd). Door het volgen van deze beroepsopleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, altijd waar en wanneer jij wilt. Je kunt het prima combineren met jouw huidige werk, sport en het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Van start gaan met een beroepsopleiding NIMA Basiskennis Online Marketing is zo gepiept. In het onderstaande stappenplan geven we hierop een korte toelichting:

 1. Klik op een van de opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies de optie voor een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Wanneer alle privé-gegevens kloppen krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je meteen inloggen.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: waar en wanneer jij wilt de lesmaterialen doorkijken en klassikaal onderwijs volgen. Vanzelfsprekend wordt je geholpen door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt ontvang je een certificaat of diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele prijzen NIMA Basiskennis Online Marketing thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Een groot deel van wat behandeld wordt vind je in jouw digitale leeromgeving via bijvoorbeeld je computer, iPad of smartphone. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Vaak is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou gedurende de studie helpt. De opleiding NIMA Basiskennis Online Marketing kan men aanschaffen vanaf €168,00 via o.a. NTI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De lesstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een persoonlijke mentor van NTI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Kies voor een erkende thuisstudie

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Meer en meer Hollanders zien hun kansen in een zelfstudie. De aanwezige flexibiliteit en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan ik zomaar beginnen, en is het wat voor mij? In het overzicht hierna behandelen we de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige NIMA Basiskennis Online Marketing thuisstudies.

Kan ik direct starten met de beroepsopleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus NIMA Basiskennis Online Marketing: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd ontvang je vaak al binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Een paar dagen later krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit verschilt per opleiding). De beroepsopleiding kost je zo’n 8 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan het soms nog een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dit wisselt per type opleiding. (Hobby)cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Ben jij van plan te starten met een HBO / WO opleidingstraject? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Vaak is een dergelijke NIMA Basiskennis Online Marketing vooropleiding een harde eis. Het kan ook gaan om een 18+ examen of een ECV-certificaat. In de folder van de school kun je terecht voor aanvullende informatie omtrent de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van onderwijsaanbieders zoals bijvoorbeeld Laudius zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. We kunnen dus zeggen dat deze thuisstudies dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Hotelschool The Hague. Tevens ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een serieus branchediploma zoals branchediploma schadebehandelaar. Bij een deel van de (hobby)cursussen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Zo laat jij zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Een aanzienlijk deel van de aanbieders bieden ook een NIMA Basiskennis Online Marketing klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Een negatief punt is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Via dit systeem download je de belangrijke documenten voor jouw beroepsopleiding en heb je contact met jouw docent. In deze speciale omgeving zoek je ook naar praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, oefeningen, video’s, webinars, geluidsbestanden. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-nima-basiskennis-online-marketing

Onderwijsinstellingen vergelijken april 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dit varieert van Professioneel adviseren tot TMap Suite Test Master, en nu dus ook de NIMA Basiskennis Online Marketing zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland relevant is voor mijn wensen en situatie? Onderstaand vergelijk jij zelf de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Duizenden tevreden studenten
 2. LOI: Interactief leren met online animatiefilms
 3. NTI: Geen extra kosten voor praktijkdagen, dossiervorming en diplomering
 4. Laudius: Aantoonbare kwaliteit: erkende opleidingen en branchediploma’s
 5. Thuiscursus.nl: Prettige digitale leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een echte thuisstudie NIMA Basiskennis Online Marketing online versneld volgen is realistisch vanaf €168,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze onderdelen zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Verplichte boeken en readers

Opgelet: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (april 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een opleidingwaarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige- of toekomstige baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De studie is geschikt voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Er is sprake van een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NTI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De totale kosten bedragen minimaal €250 (p/jaar). Als plafond is €15000 ingesteld.

Studeren op kosten van de werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe zit dit? Je organisatie heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Overigens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus volgen via jouw werkgever is dus voor beide partijen interessant. Standaard wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding NIMA Basiskennis Online Marketing. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Wil jij aan de slag in de online marketing? Maak kennis met alle onderdelen die in dit vakgebied aan bod komen met de opleiding NIMA Basiskennis Online Marketing. Je gaat aan de slag met display-advertising, social media, zoekmachinemarketing en e-mailmarketing. Je maakt kennis met Analytics om de online resultaten te analyseren. Het erkende NIMA-diploma wordt zeer gewaardeerd in het bedrijfsleven. Zet vandaag nog de eerste stap naar een carrière als online marketeer!

Daarom kies je voor NIMA Basiskennis Online Marketing van het NTI:

 • Officieel erkend NIMA-diploma
 • In 6 maanden af te ronden
 • Geen vooropleiding nodig
 • Inclusief lesmateriaal
 • Erkende onderwijsinstelling

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie