nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Personeelsmanagement

De beroepsopleiding Personeelsmanagement zelfstandig thuis volgen? Aan de hand van onze thuisstudie-vergelijker kom je in aanraking met talloze thuisopleidingen en studies om verder te groeien binnen het vakgebied Personeel en arbeid, juridisch. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Voor jezelf beginnen? Of meer iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Check en vergelijk eenvoudig professionele zelfstudies en thuiscursussen van Hollandse afstandsopleiders als NCOI en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een beroepsopleiding vanuit huis Personeelsmanagement! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en altijd de beste begeleiding. Deze beroepsopleiding is te bestellen vanaf €179,70 bij een erkende aanbieder als NTI.

 • Super efficiënt studeren.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Een docent neemt de tijd voor jou.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Het laagste lesgeld.
 • In februari 2024 met introductie-aanbieding.

Vergelijking van thuisstudies Personeelsmanagement februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIPersoneelsmanagement3 maanden€179,70Meer informatie
NHAPersoneelsmanagement12 maanden€399,00Meer informatie
Personeelsmanagement zelf thuis volgen

Studeren op jouw manier bij erkende opleiders

De opleiding Personeelsmanagement op eigen tempo vanuit huis volgen

Wil jij promotie maken? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat er bij jou ook speelt, voor iedereen is er iets mogelijk. Het is gewoon een kwestie van doen. Onze thuisopleiding-vergelijker helpt jou graag met de volgende stap. Op deze website vind je uitgebreide info over een scala aan thuisopleidingen en taal/hobbycursussen om jouw volgende doel te realiseren. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Personeel en arbeid, juridisch? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Personeelsmanagement(duaal of voltijd). In deze beroepsopleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, volledig op jouw eigen tempo. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw huidige werk, sportactiviteiten en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis studeren?
Van start gaan met een beroepsopleiding Personeelsmanagement is niet moeilijk. In onderstaand schema van onze studie-specialisten zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies de optie voor een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als je overal aan voldoet, dan zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: op de momenten dat je tijd hebt lesstof en boeken doornemen en colleges terugkijken. Vanzelf ontvang je regelmatig feedback van een professionele docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je een passend diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele prijzen Personeelsmanagement thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel lesmaterialen kun je via internet bekijken met jouw telefoon of PC (ook tablets). Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en werken deze aanbieders met minder dure docenten. In de regel bieden ze een persoonlijke begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Personeelsmanagement kan men aanschaffen vanaf €179,70 bij de onderwijsinstelling NTI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Het lesmateriaal (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een professionele begeleider van NTI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Binnen no-time een echte opleiding starten

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groot deel van de arbeiders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de variatie in thuisopleidingen maakt het ook steeds gemakkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Wat moet ik me erbij voorstellen, en past het bij mijn ambities? Hieronder bespreken we kort de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Personeelsmanagement thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn beroepsopleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Personeelsmanagement: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je dikwijls dezelfde dag nog alle digitale materialen. Een paar dagen later krijg je de hele studiemap ook thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De beroepsopleiding heeft een studietijd van plusminus 3 maanden. Als je veel tijd hebt hoeft het niet eens zo lang te duren. Lukt het niet in deze periode? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Cursussen en veel taalstudies zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben je op zoek naar een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Soms is een relevante Personeelsmanagement vooropleiding een van de voorwaarden. Het kan ook gaan om een 21+ examenof een bepaald certificaat. Op de opleidingspagina check je de verdere details inzake de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van onderwijsaanbieders zoals Scheidegger worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat deze opleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Nordwin College. Verder kan je ook rekenen op een erkend branchediploma zoals NL Actief. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Zo kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Een aanzienlijk deel van de instellingen verstrekken ook een Personeelsmanagement klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: de interactie met andere studenten, meer directe feedback van je docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Er zijn ook nadelen: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Standaard is de prijs van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders bieden een online leeromgeving. In deze omgeving vind je de essentiële informatie voor je beroepsopleiding en kan je overleggen met de docent. In dit systeem vind je onder andere video’s, webinars, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefenexamens, oefeningen. In dat systeem upload je ook huiswerk, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-beroepsopleiding-personeelsmanagement

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Bijvoorbeeld Nieuwgrieks tot een opleiding als Gekwalificeerd nanny, en tegenwoordig dus ook de Personeelsmanagement zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland relevant is voor mijn doelen en wensen? In het volgende hoofdstuk behandelen we onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: De goedkoopste opleider van Nederland
 2. LOI: Studie in jouw eigen tempo afronden
 3. NTI: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 4. Laudius: Moderne Online Campus (online omgeving)
 5. Thuiscursus.nl: Betalen in termijnen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Je eigen thuisstudie Personeelsmanagement online versneld volgen is haalbaar rond de €179,70. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Jouw studiekosten mag je (deels) aftrekken van de belasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De relevante producten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Opgelet: er gelden strenge regels (februari 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus / studie die van belang is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Neem de volgende zaken in acht:

 • Het traject is gericht op je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het gaat om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NTI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten moeten minimaal €250 zijn (per 12 maanden) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Het doen van een deeltijd studie wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Hoe zit dit? Jouw werkgever plukt ook de vruchten van jouw kennis. Ook mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een relevante opleiding via je werk volgen is dus een win-win situatie. Binnen veel organisaties stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Personeelsmanagement. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

Tijdens de opleiding Personeelsmanagement krijg je inzicht in de methodes van personeelsbegeleiding. Hoe haal je het beste uit mensen? Hoe kun je ze stimuleren? Ook verdiep je je in arbeidsvoorwaarden, werving en selectie en budgetbeheersing. Je kunt deze leuke opleiding al in 3 maanden afronden. Wil je meer weten over de beroepsopleiding Personeelsmanagement? Vraag onze gratis studiegids aan!

Daarom kies je voor Personeelsmanagement van het NTI:

 • Inclusief lesmateriaal
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Elke dag starten
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie