nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Professioneel budgetcoach

De beroepsopleiding Professioneel budgetcoach op afstand volgen? D.m.v. Thuisstudiezoeken.nl vind je uitgebreide info over alle erkende thuisopleidingen en studies in het vakgebied van Psychologie en counselling. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Beginnen als ZZP’er? Of anderzijds een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Lees info en vergelijk zonder problemen veel gekozen studies en thuiscursussen van Hollandse instellingen als NCOI en wie weet begin jij volgende week al met een beroepsopleiding vanuit huis Professioneel budgetcoach! Studeren op je eigen tempo, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en de beste docenten. Deze beroepsopleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €577,50 bij een erkende aanbieder als NTI.

 • Super efficiënt studeren.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Leraren uit het werkveld.
 • Voeg waarde toe aan je CV.
 • Financiële regeling via de werkgever.
 • In februari 2024 voor een voordelige prijs.

Overzicht met thuisstudies Professioneel budgetcoach februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIProfessioneel budgetcoach14 maanden€577,50Meer informatie
Professioneel budgetcoach zelf thuis volgen

Efficiënt studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Professioneel budgetcoach thuis digitaal volgen

Groeien binnen je bedrijf? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er is altijd een geschikte thuisstudie! Jij hoeft alleen nog maar te starten. De website thuisstudiezoeken.nl is in ieder geval een goed startpunt. Op deze website vind je een breed spectrum van zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die passen bij jouw doelen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Psychologie en counselling? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Professioneel budgetcoach(duaal of voltijd). In deze beroepsopleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, volledig op jouw eigen tempo. Uitstekend te combineren met je werk, muziek of sport en jouw familie.

Hoe werkt thuis studeren?
Van start gaan met een beroepsopleiding Professioneel budgetcoach regel je razendsnel online. In het onderstaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of probeer een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Wanneer alle privé-gegevens kloppen krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: op de momenten dat je tijd hebt de lesmaterialen doorkijken en toetsen maken of opdrachten inleveren. Uiteraard wordt je geholpen door een ervaren docent.
 6. Na het afronden van de studie wordt je beloond met een diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele prijzen Professioneel budgetcoach thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel van de documentatie kun je digitaal raadplegen op een computer, laptop, tablet of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vanzelfsprekend bieden ze een persoonlijke begeleider die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Professioneel budgetcoach wordt al aangeboden vanaf €577,50 bij bijvoorbeeld NTI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De lesstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van NTI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Ontdek het gemak van thuis studeren

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Meer en meer medewerkers investeren in hun carrière met een thuisstudie. De vrijheid en de enorme keuze in studies en cursussen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is deze opleiding wel geschikt? Hierna geven we antwoord op enkele prangende vragen rondom zelfstandige Professioneel budgetcoach thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn beroepsopleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Professioneel budgetcoach: je kan elke week starten met deze opleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je meestal dezelfde dag nog alle digitale materialen. Dezelfde week krijg je de benodigde boeken ook thuis (indien gewenst). De beroepsopleiding duurt om en nabij de 14 maanden. Dikwijls kan het soms nog een stuk sneller. Onverwachte drukte? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Korte opleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Betreft het een erkende MBO- of HBO opleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Dikwijls is hier een relevante Professioneel budgetcoach vooropleiding wel een minimum. Soms kan er worden gekozen voor een 21+ examenof een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de gratis brochure check je extra info over de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van bedrijven als onder andere NCOI zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit houdt in dat deze studies gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Hogeschool NOVI. Daarbij zul je mogelijk recht hebben op een serieus branchediploma zoals branchediploma schadebehandelaar. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma laat jij zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Diverse onderwijsinstellingen verstrekken ook een Professioneel budgetcoach klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je kunt veel leren van andere cursisten, meer individuele begeleiding en meer gerichte voorbereiding op examens. Wat minder positief is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De erkende opleiders werken met een online leeromgeving. In dit systeem bekijk je de meest handige tools voor je beroepsopleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In jouw online omgeving is er een verzameling geplaatst van praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, webinars, geluidsbestanden, oefenexamens, video’s. Ook kan je opdrachten uploaden, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-professioneel-budgetcoach

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Denk aan HBO Vertaler Duits t/m HBO Juridische vaardigheden, en uiteraard ook de Professioneel budgetcoach zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling matcht met mijn wensen en situatie? Onderstaand lees je over onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Speciale opleidingen voor een eigen bedrijf
 2. LOI: Opleidingen in elke denkbare richting, zowel thuis als klassikaal
 3. NTI: Overal studeren met onze online leeromgeving
 4. Laudius: 300 erkende thuisstudies op maat
 5. Thuiscursus.nl: Topdocenten uit het vak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie Professioneel budgetcoach online versneld volgen is realistisch vanaf €577,50. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze posten kun je aftrekken:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Tip van de specialist: er zijn wel strenge voorwaarden (februari 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een beroepsopleiding die relevant is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De cursus is van belang voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van NTI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De totale kosten moeten minimaal €250 zijn (per 12 maanden) en nooit hoger dan €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. De reden hiervoor? Jouw bedrijf kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Tevens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via je werk beginnen kan voor meerdere partijen een win zijn. Steeds vaker mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Professioneel budgetcoach. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Wil jij professioneel aan de slag als budgetcoach met een eigen bedrijf? Dan is deze opleiding de perfecte keuze voor jou! Lees snel verder of vraag gratis de studiegids aan.

Daarom kies je voor Professioneel budgetcoach van het NTI:

 • Je kunt vandaag nog starten!
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding 
 • Bepaal je eigen studietempo
 • Inclusief lesmateriaal

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie