nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Programmeren in C#

De beroepsopleiding Programmeren in C# vanuit huis volgen? D.m.v. www.thuisstudiezoeken.nl lees je alles over goed aangeschreven thuisopleidingen en cursussen om verder te komen binnen het domein Computer. Wil je hogerop in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of bijvoorbeeld een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Pak dit moment en vergelijk heel eenvoudig tientallen relevante thuisstudies van betrouwbare instellingen als Thuiscursus.nl en start vandaag nog met jouw beroepsopleiding vanuit huis Programmeren in C#! Een passende opleiding voor iedereen, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en goede begeleiding. Deze beroepsopleiding kun je al volgen vanaf €349,00 bij onder andere NHA.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Duidelijke planning en studiewijzers.
 • Zeer goede begeleiding.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In februari 2024 aantrekkelijke acties.

Opleiders thuisstudie Programmeren in C# februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAProgrammeren in C#6 maanden€349,00Meer informatie
Programmeren in C# online vanuit huis

Uitstekend te combineren naast jouw baan

De opleiding Programmeren in C# flexibel thuis volgen

Wil jij promotie maken? Ambieer je een nieuwe baan? Wat je denkniveau ook is, het aanbod is ontzettend groot! Het wordt tijd om gewoon te beginnen. www.thuisstudiezoeken.nl helpt met het vinden van de juiste studie. Middels onze vergelijker vind je tientallen zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je verder leren binnen het domein Computer? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Programmeren in C#(duaal of voltijd). Door het volgen van deze beroepsopleiding doe je in korte termijn veel kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast een drukke baan, buitenschoolse activiteiten en het gezin + de kids.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Het deelnemen aan een beroepsopleiding Programmeren in C# is niet moeilijk. In onderstaand schema van onze studie-specialisten zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de opleiders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies voor een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als jij alles volledig hebt ingevuld krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. De studie kan beginnen: op de momenten dat je tijd hebt lesstof en boeken doornemen en examens doen of projecten uploaden. Zoals je mag verwachten ontvang je regelmatig feedback van een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt ontvang je een certificaat of diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Wat zijn de huidige kosten van een Programmeren in C# thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom zijn de kosten zo laag? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel theorie en opdrachten kun je digitaal raadplegen met jouw smartphone, tablet of laptop. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en werken ze met minder dure docenten. Natuurlijk bieden ze een persoonlijke begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Programmeren in C# is er nu al vanaf €349,00 via de onderwijsinstelling NHA. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De leerstof (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vakkundige begeleider van NHA.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Meer en meer arbeiders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en het grote aanbod aan opleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het wat voor mij? In het volgende gedeelte behandelen we de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Programmeren in C# thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de beroepsopleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Programmeren in C#: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je dikwijls dezelfde dag nog alle digitale materialen. Binnen afzienbare tijd krijg je de hele studiemap ook thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De beroepsopleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in om en nabij de 6 maanden. In veel gevallen kan het een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn doorgaans voor iedereen. Ben jij van plan te starten met een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Meestal is een dergelijke Programmeren in C# vooropleiding noodzakelijk. Echter kan het ook gaan om een 18+ toets of op basis van een eerder gevolgd programma. In de gratis brochure check je alle noodzakelijke details inzake de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van onderwijsinstellingen zoals bijvoorbeeld Fontys dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Dit betekent dat deze thuisopleidingen niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Hogeschool van Amsterdam. Ook krijgen deelnemers soms een waardevol branchediploma als NEVI. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op die manier laat jij zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Een aanzienlijk deel van de instanties bieden ook een Programmeren in C# klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, face to face spreken van de docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Onthoud wel: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. In dit systeem vind je snel de belangrijke documenten voor jouw beroepsopleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Met jouw online lesomgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: oefeningen, geluidsbestanden, webinars, video’s, oefenexamens, praktijkvoorbeelden. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-beroepsopleiding-programmeren-in-c-sharp

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Het aanbod in studies is enorm. Bijvoorbeeld Juridisch Secretaresse tot aan HBO Zakelijk Frans niveau B2, en natuurlijk de Programmeren in C# zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland rijmt met mijn situatie? Hieronder vind je een opsomming met de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Gebruiksvriendelijke digitale omgeving Plaza
 2. LOI: Studie in jouw eigen tempo afronden
 3. NTI: Je ziet stap voor stap wat je moet lezen, oefenen en welk huiswerk je kunt maken.
 4. Laudius: Gemiddelde score 8,6
 5. Thuiscursus.nl: Verschillende leslocaties
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie Programmeren in C# online versneld volgen doe je vanaf €349,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De relevante elementen kun je aftrekken:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Tip van de specialist: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus of studie die relevant is voor jouw huidige- of toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisstudie is belangrijk voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van NHA.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten komen minimaal uit op €250 (per 52 weken) tot een max van €15k.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Waarom? Het bedrijf waar je werkt heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarbij mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een erkende studie via je werk volgen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Soms kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Programmeren in C#. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, en haal meer uit je talenten en interesses.

Leren programmeren in C#? Volg de C# cursusWe zetten de boel maar direct op scherp, je hoeft echt geen codekunstenaar te zijn om te kunnen programmeren in C# (C Sharp). Wil je C# leren? Dan is deze cursus Programmeren in C# een perfecte start. Je begint bij de absolute basics (niet: Basic, dat is een andere programmeertaal). Na afloop van deze C# opleiding ben je in staat om zelfstandig te programmeren in C#. Programmeurs zijn nog steeds zeer gewild op de arbeidsmarkt. Heb je ervaring met programmeren? Dat is een voordeel, maar er zijn tal van werkgevers die ook volop investeren in nieuw programmeertalent. Wees gerust, iedereen die nu succesvol programmeert in C#, heeft ooit moeten beginnen met het begin. En dat is precies wat de C# cursus van NHA doet: jou klaarstomen om zelfstandig succesvol te programmeren in C Sharp. Klinkt ingewikkeld, valt best mee. Wat is C#? Het is een goede vraag. C# (in het Engels spreek je dit uit als C Sharp) is een programmeertaal die is ontwikkeld door Microsoft en maakt deel uit van het .NET-initiatief. Kort door de bocht is C# het antwoord van Microsoft op die andere populaire programmeertaal: Java. C# is gelijktijdig geïntroduceerd met het .NET framework en is de belangrijkste programmeertaal voor dit platform van Microsoft. C# programmeren kun je leren, echt! Duik gewoon in het diepe en ontdek dat je gewoon direct op eigen benen kunt staan. Je begint tijdens de Programmeren in C# cursus met de beginselen van de programmeertaal en programmeren in algemene zin. Zo is programmeren niets meer dan een hele reeks opdrachten aan een computer geven om iets voor elkaar te krijgen. Het is nergens voor nodig om ingewikkeld te doen over programmeren. Iedereen kan het. Je maakt gebruik van de gratis software Visual Studio Community. De echte uitdaging van programmeren in C# komt later in de cursus C# aan bod als je meerdere opdrachten combineert en je met meerdere variabelen aan de slag gaat. Ook hiervoor geldt: geen zorgen. Je raakt stapsgewijs thuis in de programmeertechnieken en jij bepaalt hoe complex je het maakt. Een fijne gedachte. Toegankelijk voor startende C# programmeurs Je begint de C# cursus in een afgebakende programmeeromgeving. Daarin zijn een aantal eenvoudige spelregels van kracht. In deze omgeving ga je aan de slag met je eerste programma. Daarna verdiep je jezelf in controls, variables, foutendetectie en -oplossing, selectie en herhaling. Dat laatste is met name handig op het gebied van efficiëntie. Je kunt beter een hele goede regel programmeren en herhalen dan honderd keer een nieuwe regel toepassen om iets voor elkaar te krijgen. Begin eenvoudig en leer in hoog tempo, dat is het uitgangspunt van de cursus Programmeren in C#. Programmeren is voor een groot deel logisch denken. Vooruit denken ook. Dat leer je tijdens de C# cursus. Je bepaalt bijvoorbeeld hoe de computer moet reageren op events, gebeurtenissen die plaatsvinden. Meest klassieke voorbeeld in de programmeerwereld is een?als dit gebeurt, dan moet er dat gebeuren-regel?. Of je nu houdt van sudoku’s maken of graag ingewikkelde vraagstukken oplost, je kunt programmeren in C# net zo uitdagend maken als je wilt. Maar je kunt je ook het programmeren beperken tot de basis. Dat is al zeer waardevol. Ook als je van je beroep geen programmeur bent, maar wel af en toe’erbij’een paar regels code toevoegt. C Sharp leren? Ga aan de slag met de Programmeren in C# cursus en programmeer de asterisken (sterren) van de hemel. Ontdek dat C# programmeren een vaardigheid is waar je jouw marktwaarde mee verhoogt. Wil je niet professioneel programmeren in C#? Geen probleem, er zijn ook mensen die een Programmeren in C# opleiding volgen en daarna hobbymatig programmeren. De keuze is aan jou.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie