nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Projectmanagement

De beroepsopleiding Projectmanagement op afstand volgen? Aan de hand van www.thuisstudiezoeken.nl tref je de meest interessante thuiscursussen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Management. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of misschien toe aan volledig iets nieuws? Lees info en vergelijk direct professionele thuisstudies van respectabele aanbieders van thuisstudies als NHA en start vandaag nog met jouw beroepsopleiding vanuit huis Projectmanagement! Een opleiding die past bij je denkniveau, het meest actuele lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze beroepsopleiding is beschikbaar vanaf €169,00 bij een opleider als NHA.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Een docent neemt de tijd voor jou.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Geen verplichting tot bijwonen lessen.
 • In juli 2024 goedkoop beginnen.

Vergelijk thuisstudies Projectmanagement juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAProjectmanagement3 maanden€169,00Meer informatie
LAUDIUSProjectmanagement10 maanden€159,00Meer informatie
Thuiscursus.nlProjectmanagement3-6 maanden€269,00Meer informatie
Projectmanagement zelf thuis volgen

De beste opleidingen thuis of klassikaal volgen

De opleiding Projectmanagement voordelig vanuit huis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Ambieer je een nieuwe baan? Op welk niveau jij ook denkt; er liggen verschillende uitdagingen klaar. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! www.thuisstudiezoeken.nl helpt jou graag met de volgende stap. Op deze website check & vergelijk je een scala aan studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Management? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Projectmanagement(duaal of voltijd). Aan de hand van deze beroepsopleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, op jouw niveau en jouw tempo. Dit gaat erg goed samen met je werk, vrijwilligerswerk en jouw gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Starten met een beroepsopleiding Projectmanagement is online snel te regelen. Door middel van het stappenplan hieronder geven we hierop een korte toelichting:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of vraag een gratis proefles aan om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: op eigen tempo je lesstof bestuderen en huiswerk inleveren. Bij alle opleiders heb je regelmatig contact met een ervaren docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actueel tarief Projectmanagement thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom zijn de kosten zo laag? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal kun je via internet bekijken, bijvoorbeeld op jouw PC, smartphone of iPad. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder dure docenten. Wel bieden ze een persoonlijke begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Projectmanagement is er al vanaf €169,00 via bijvoorbeeld NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De studiestof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een persoonlijke mentor van NHA.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • De examens (soms op locatie).
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Veel mensen willen vanuit huis studeren. Het zelf kunnen bepalen en de uitgebreide database met cursussen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het voor mij relevant? In het gedeelte hieronder behandelen we de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Projectmanagement thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de beroepsopleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Projectmanagement: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. De lesstof is grotendeels digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je bij veel aanbieders à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week krijg je de hele studiemap ook thuis (dit verschilt per opleiding). De beroepsopleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in pakweg 3 maanden. Dikwijls zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Onverwachte drukte? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit varieert per studie en opleider. De meeste (hobbymatige) cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Ben jij van plan te starten met een HBO / WO opleidingstraject? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Meestal is een matchende Projectmanagement vooropleiding een harde eis. Echter kan het ook gaan om een 18+ toets of een bepaald certificaat. Op de opleidingspagina check je de verdere details met betrekking tot toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van instellingen zoals bijv. Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Op die manier weet je dat deze thuisstudies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Albeda. Tevens ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een serieus branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Daarmee kan een (toekomstig) werkgever zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Diverse instanties beschikken over een Projectmanagement klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, direct antwoord op vragen en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder prettig: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Via internet raadpleeg je de essentiële informatie voor je beroepsopleiding en heb je contact met jouw docent. Via deze portalen log je in om de volgende zaken te bekijken: oefeningen, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, het lesmateriaal, video’s. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-beroepsopleiding-projectmanagement

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Bijvoorbeeld HBO Applicatiemanagement tot HBO Jeugd- en opvoedingsproblematieken, en natuurlijk de Projectmanagement zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die past bij mijn aspiraties? Hierna benoemen we de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Gratis studiegids aanvragen
 2. LOI: Handige live webcolleges
 3. NTI: HBO Associate degrees
 4. Laudius: Vakkundige docenten
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte aanpak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een hoogwaardige thuisstudie Projectmanagement online versneld volgen kan voor een bedrag van €169,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze specifieke factoren kun je aftrekken:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Let op: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een volwaardige opleiding die gericht is op jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De studie is relevant voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het gaat om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NHA.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De kosten die je opvoert beslaan het minimum van €250 (per 52 weken), oplopend tot €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Waarom? Je manager heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Tevens mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een erkende studie via de werkgever starten is dus voor beide partijen interessant. Soms mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Projectmanagement. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Maak een vliegende start: volg de cursus Projectmanagement Plannen, organiseren en afstemmen: volg de cursus Projectmanagement en leer alles over stakeholders, resources en WBS. Inderdaad, bij projectmanagement komt veel kijken om doelstellingen tijdig en adequaat te realiseren. Bij met name de grotere en complexe projecten is het een uitdaging om het overzicht te bewaren. Vermijd valkuilen Het overzicht verliezen is dan ook een van de vuilkuilen. Een andere valkuil is dat het project blijft doordraaien. Voor je het goed en wel in de gaten hebt, is zo?n project tot de vaste bedrijfsonderdelen gaan horen. Maar dan onofficieel. Lastig is ook dat tegenwoordig veel nieuwe initiatieven of uitwerkingen van een gaaf idee als?project? bestempeld worden. Ja, wanneer spreek je eigenlijk van een project? Daar begint de cursus Projectmanagement mee. Waar wil je jezelf voor behoeden? In de Projectmanagement cursus behandel je alle: valkuilen tips tricks Managementtheorieën Wat is de overlap tussen Agile, Lean en projectmanagement? Of zijn dat totaal verschillende zaken? Wie weet heb je daar zelf een visie over na de cursus over het managen van projecten. De cursus Projectmanagement draait vooral om de vraag: hoe zorg ik dat we binnen een bepaald tijdsbestek met een vastgesteld budget de doelen halen? Een vliegende start maken Of je dat ene doel haalt binnen het aangegeven timeframe en de financiële middelen, hangt voor een groot deel af van de basis. Een goede voorbereiding is een solide ondergrond voor een projectmatige klus. Hoe maak je als projectmanager een vliegende start? Wat zijn de bouwstenen voor een geslaagd project? Hoe krijg ik de boel op de rit? Hoe voorkom ik scope creep? Deze belangrijke vragen beantwoord je tijdens de cursus Projectmanagement. Deadlines Wat doe je als het projectteam hard rent, maar niet op tijd de finish haalt? Hoe stuur je bij? Ook daarover krijg je tips. Waar je straks succes aan kunt afmeten? Daar zijn verschillende manieren voor. De ins and outs van projectmanagement leer je al in 3 maanden. Behoed je voor valkuilen Vermijd valkuilen en benut praktisch tips en tricks voor het managen van een complex project. Volg de cursus Projectmanagement en zet de eerste stap naar geslaagde projecten.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie