nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Salesmanager en Accountmanager

De beroepsopleiding Salesmanager en Accountmanager flexibel en snel thuis volgen? Middels www.thuisstudiezoeken.nl ontdek je de beste thuiscursussen en studies om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Commercieel. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Voor jezelf beginnen? Of anderzijds een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Neem de informatie door en vergelijk eenvoudig de beste thuisstudies van erkende aanbieders van thuisstudies als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en ga meteen aan de slag met een beroepsopleiding vanuit huis Salesmanager en Accountmanager! Een opleiding die past bij je denkniveau, een gratis proefles volgen, en de beste docenten. Deze beroepsopleiding kun je al volgen vanaf €299,00 via NHA.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Een docent neemt de tijd voor jou.
 • Up-to date en gericht op de praktijk.
 • Je bespaart enorm op het lesgeld.
 • In februari 2024 voordelig starten.

Opleiders thuisstudie Salesmanager en Accountmanager februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHASales- en Accountmanager2 maanden€299,00Meer informatie
Sales- en Accountmanager op eigen tempo thuis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Salesmanager en Accountmanager vanuit huis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, iedereen kan studeren en leren. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Onze thuisopleiding-vergelijker is in ieder geval een goed startpunt. Hier vind je uitgebreide info over tientallen studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen om jouw volgende doel te realiseren. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Commercieel? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Sales- en Accountmanager(duaal of voltijd). Tijdens deze beroepsopleiding leer je de onderdelen van het vak, zonder strakke deadlines. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast je huidige baan, muzikale bezigheden en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis studeren?
Inschrijven voor een beroepsopleiding Salesmanager en Accountmanager gaat erg gemakkelijk. In het onderstaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Klik op een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of vraag een gratis proefles aan om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Ben je enthousiast? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als je overal aan voldoet, dan ontvang je het lesmateriaal en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op de momenten dat je tijd hebt de lesmaterialen doorkijken en examens doen of projecten uploaden. Zoals je mag verwachten wordt je bijgestaan door een persoonlijke docent.
 6. Als je alles gehaald hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele tarieven Salesmanager en Accountmanager thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel theorie en opdrachten bekijk je gewoon online op een tablet, smartphone of laptop. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en werken ze met minder dure docenten. Wel bieden ze een persoonlijke begeleider die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Sales- en Accountmanager wordt al aangeboden vanaf €299,00 via bijv. NHA. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vakkundige begeleider van NHA.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • De examens (soms op locatie).
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Binnen no-time een echte opleiding starten

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groeiend aantal jongeren kiezen voor een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en het grote aanbod aan opleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Kan ik zomaar beginnen, en past het bij mijn ambities? Hierna vind je de vragen die we het meest horen over zelfstandige Sales- en Accountmanager thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn beroepsopleiding?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Salesmanager en Accountmanager: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je dikwijls dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (niet verplicht bij alle studies). De beroepsopleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in circa 2 maanden. Als je veel tijd hebt hoeft het niet eens zo lang te duren. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Korte opleidingen en cursussen zijn er in principe voor iedereen. Ambieer je een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Soms is een toepasbare Salesmanager en Accountmanager vooropleiding een harde eis. Men kan ook kiezen voor een 18-plus toets of een specifiek overgangsbewijs. In de gratis brochure bekijk je meer informatie omtrent de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van instellingen zoals bijv. Fontys zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit wil zeggen dat deze thuisopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld HKU. Daarbij kan je ook rekenen op een officieel branchediploma als branchediploma schadebehandelaar. Bij korte cursussen en trainingen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma is het voor iedereen duidelijk dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Verscheidene opleidersfaciliteren ook een Salesmanager en Accountmanager klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: de interactie met andere studenten, meer achtergrondinformatie en extra uitleg voor toetsen en examens. Een negatief punt is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Via internet vind je de meest handige tools voor je beroepsopleiding en kan je overleggen met de docent. In de digitale leeromgeving kan men ook terecht voor het lesmateriaal, video’s, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, geluidsbestanden, oefeningen. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-salesmanager-en-accountmanager

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. En er steeds meer aanbod. Dat gaat van HBO Accountancy tot een studie als HBO Professionele communicatie, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Salesmanager en Accountmanager zelfcursus. Welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn aspiraties? Onderstaand vind je de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Studeren waar en wanneer jij dat wil
 2. LOI: Altijd de nieuwste studietools: online hoorcolleges, webinars en mobiele app
 3. NTI: Ook staatsexamens
 4. Laudius: Locaties door heel Nederland
 5. Thuiscursus.nl: Studie in jouw eigen tempo afronden
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een thuisstudie Sales- en Accountmanager online versneld volgen doe je vanaf €299,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Lesmaterialen en lesgeld zijn in veel gevallen een aftrekpost. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De relevante producten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • Boeken of bepaalde software

Houd er rekening mee: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een opleidingwaarmee je vakkennis opdoet voor de baan van je toekomst (of huidige werk). We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus een meerwaarde is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NHA.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten die je maakt komen minimaal uit op €250 (jaarlijks), oplopend tot €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De reden hiervoor? Jouw baas heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarnaast kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een erkende studie via de werkgever starten is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Dikwijls is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Salesmanager en Accountmanager. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, en haal meer uit je talenten en interesses.

Commercieel talent verzilveren? Volg de cursus Sales- en accountmanager op HBO-niveauZakelijke relaties in de B2B-markt onderhouden, beheren en eventueel uitbreiden, dat vraagt om een gedegen aanpak. Kort samengevat leer je tijdens de cursus Sales- en Accountmanager wat er allemaal nodig is om in de business-to-businessmarkt om te gaan met beslissers en beïnvloeders die betrokken zijn bij het salesproces. Daarmee overstijgt deze cursus een losse cursus sales. Hoezo, kwaliteit verkoopt zichzelf? Je weet allang dat voor commercieel succes meer nodig is dan kwaliteit. De voorbeelden van innovatieve producten voor een scherpe prijs die de harten van consumenten niet veroverden zijn er te over. Sales- en accountmanagement vereist kunde. Bij Sales- en accountmanagement krijg je te maken met complexe besluitvormingsprocessen waarin bedrijven strategische keuzes maken. Doel: de klant tot koop over laten gaan. Accountmanagement Steeds meer organisaties kiezen ervoor om sales-activiteiten aan te passen aan de veranderende wereld. Zij kiezen voor accountmanagement. Naast consolideren is binnenhalen van nieuwe klanten belangrijk om te compenseren voor wegvallende klanten. Maar elke organisatie weet: behoud van klanten is beter. Daarom krijgt accountmanagement een steeds hogere prioriteit. In deze module komen alle aspecten van accountmanagement aan bod om antwoord te geven op complexe bedrijfskundige vraagstukken. Je leert wat nodig is en bent in staat om accountmanagement toe te passen. Werven en behouden Van klantbeheer tot de sales funnel en van inkoopgedrag tot sales: leer anticiperen en pro-actief denken met de cursus Sales- en Accountmanagement. Leer klanten werven en behouden. Accountmanagement 2.0 De wereld van sales- en accountmanagement verandert in hoog tempo. Een ervaren vakdocent begeleid je en geeft praktijkgerichte feedback op je huiswerk. Zo leer je niet alleen wat de achterliggende theorie is, je weet ook wat er nodig is om het geleerde in de praktijk te brengen. In ongeveer twee maanden tijd leer je tijdens de korte cursus Sales- en Accountmanagement wat er nodig is om als sales- en of accountmanager aan de slag te gaan. De cursus is bij uitstek geschikt voor (aanstaande) managers die kennis willen opfrissen of verder willen met accountmanagement op HBO-niveau.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie