nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie

De beroepsopleiding Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie zelfstandig thuis volgen? Dankzij Thuisstudiezoeken.nl ontdek je alle erkende thuisopleidingen en studies om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Voeding, sport en gezondheid. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of juist een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Lees info en vergelijk probleemloos de beste zelfstudies en thuiscursussen van Nederlandse afstandsopleiders als Laudius en schrijf je vandaag nog in voor een beroepsopleiding vanuit huis Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie! Een studie die past bij jouw niveau, studiematerialen online toegankelijk, en uitstekende vakdocenten. Deze beroepsopleiding kan jij volgen vanaf €179,70 bij een opleider als NTI.

 • Uitstekend te combineren met werk.
 • Online account met studieplanning.
 • Feedback en hulp van docenten.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • Je bespaart enorm op het lesgeld.
 • In februari 2024 voordelig geprijsd.

Overzicht thuisstudies Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTISpecifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie3 maanden€179,70Meer informatie
Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie zelf thuis volgen

Bekijk direct alle erkende thuisstudies

De opleiding Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie thuis digitaal volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het is gewoon een kwestie van doen. www.thuisstudiezoeken.nl is een ideaal vertrekpunt. Met behulp van onze website vind je uitgebreide info over een scala aan thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je verder leren binnen het domein Voeding, sport en gezondheid? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie. Met deze beroepsopleiding leer je de onderdelen van het vak, volledig op jouw eigen tempo. Ideaal als je studeren moet combineren met jouw huidige werk, muziek of sport en jouw familie.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Het deelnemen aan een beroepsopleiding Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie is zo gepiept. In onderstaand schema van onze studie-specialisten komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Wanneer alle privé-gegevens kloppen komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: zelf je studietijd indelen en de lesmaterialen doorkijken en examens maken. Natuurlijk ontvang je regelmatig feedback van een vakkundige docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je het (branche)diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actueel tarief Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel van de documentatie vind je in jouw digitale leeromgeving met een tablet, smartphone of laptop. Daarnaast hoef je niet te reizen en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. In de regel is er een coach of begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie volg je al vanaf €179,70 via NTI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Altijd een eigen mentor van NTI.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Thuis studeren op jouw moment

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groeiend aantal jongeren kiezen voor een studie aan huis. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de variatie in thuisopleidingen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe werkt het precies, en sluit het aan bij mijn wensen? Onderstaand vind je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de beroepsopleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof is grotendeels digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je meestal binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Binnen 1 week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (indien gewenst). De beroepsopleiding kost je om en nabij de 3 maanden. Meestal bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en trainingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Gaat het om een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Soms is een bepaalde Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie vooropleiding een harde eis. Als alternatief vragen ze vaak een 21-plus toets of een bepaald certificaat. Op de website van de aanbieder kun je terecht voor ruime info over de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De volledige MBO-, HBO en masters van onderwijsaanbieders zoals bijvoorbeeld LOI zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). We kunnen dus zeggen dat deze diploma’s dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Landstede groep. Bovendien krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een serieus branchediploma zoals branchediploma schadebehandelaar. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze kun je aantonen dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Flink wat scholen verstrekken ook een Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: meer sociale interactie, face to face spreken van de docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Een negatief punt is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook is de prijs van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Via dit systeem check je belangrijke info rondom jouw beroepsopleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In jouw online omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: geluidsbestanden, webinars, het lesmateriaal, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, oefeningen. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-specifieke-anatomie-fysiologie-pathologie-en-orthopedie

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Onder andere Ontwerpen voor niet-ontwerpers tot een opleiding als VMBO Economie, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen past bij mijn persoonlijke wensen? In het volgende overzicht benoemen we de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: 80 jaar ervaring in thuiscursussen
 2. LOI: Unieke Studiekeuze- en beroepskeuzetesten
 3. NTI: ISO-9001 gecertificeerd, kwaliteit op alle vlakken
 4. Laudius: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 5. Thuiscursus.nl: Speciaal e-Campus platform
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Naast je baan een thuisstudie Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie online versneld volgen kan voor een bedrag van €179,70. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Jouw studiekosten mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze specifieke zaken kun je aftrekken:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Niet vergeten: er zijn wel strenge voorwaarden (februari 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een beroepsopleiding waarbij je competenties leert voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Neem de volgende zaken in acht:

 • De cursus of studie levert een bijdrage aan jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van NTI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten zijn ten minste €250 (jaarlijks). Als plafond is €15000 ingesteld.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Waarom? Je organisatie plukt ook de vruchten van jouw kennis. Daarnaast mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een studie, training of cursus via jouw werkgever afronden kan voor meerdere partijen een win zijn. Soms kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Het menselijk lichaam staat centraal tijdens de cursus Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie. Je krijg inzicht in de spiergroepen en verschillende zenuwen van ons lichaam en maakt kennis met diverse ziektebeelden. Lijkt jou dat interessant? Schrijf je dan nu snel in voor de cursus Anatomie!

Daarom kies je voor Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie van het NTI:

 • Inclusief lesmateriaal
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Elke dag starten
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie