nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Succesvol Ondernemen

De beroepsopleiding Succesvol Ondernemen zelfstandig vanuit huis volgen? Aan de hand van Thuisstudiezoeken.nl kom je in aanraking met erkende thuiscursussen en opleidingen in het vakgebied van Ondernemen. Je carrière een nieuwe impuls geven? Voor jezelf beginnen? Of juist iets leren wat je heel leuk vindt? Lees info en vergelijk meteen populaire thuisopleidingen van Hollandse onderwijsaanbieders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een beroepsopleiding vanuit huis Succesvol Ondernemen! Een passende opleiding voor iedereen, studiematerialen online toegankelijk, en persoonlijke begeleiding. Deze beroepsopleiding is te bestellen vanaf €349,00 bij bijvoorbeeld NHA.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Online account met studieplanning.
 • Behulpzame docenten.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • De goedkoopste manier van studeren.
 • In februari 2024 voordelige tarieven.

Alle thuisstudies Succesvol Ondernemen februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHASuccesvol Ondernemen7 maanden€349,00Meer informatie
Succesvol Ondernemen op eigen tempo thuis volgen

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Succesvol Ondernemen voordelig vanuit huis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat jouw situatie ook is, er is altijd een geschikte thuisstudie! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze thuisstudie-vergelijker kan jou hierbij helpen. Met onze vergelijker kom je in aanraking met een grote variëteit aan opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die passen bij jouw doelen. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Ondernemen? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Succesvol Ondernemen(duaal of voltijd). Via deze beroepsopleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, altijd waar en wanneer jij wilt. Ideaal als je studeren moet combineren met een baan, sport en het gezin.

Hoe werkt het precies?
Van start gaan met een beroepsopleiding Succesvol Ondernemen gaat sneller dan je denkt. In het stappenplan van ons studie-team gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of neem direct een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als je voldoet aan de toelatingseisen ontvang je het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. De studie kan beginnen: op eigen tempo je lesstof bestuderen en examens maken. Natuurlijk wordt je bijgestaan door een persoonlijke docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actueel tarief Succesvol Ondernemen thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom zijn de kosten zo laag? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel van de documentatie check je simpelweg digitaal op een tablet, smartphone of laptop. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder docenten benodigd. Vanzelfsprekend zijn er persoonlijke mentoren en coaches die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Succesvol Ondernemen kun je bestellen vanaf €349,00 bij de onderwijsinstelling NHA. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle theorie en opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vakkundige begeleider van NHA.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • De examens (soms op locatie).
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Binnen no-time een echte opleiding starten

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Steeds meer arbeiders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De vrijheid en de variatie in thuisopleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is deze opleiding wel geschikt? Hieronder behandelen we de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Succesvol Ondernemen thuisstudies.

Kan ik direct starten met de beroepsopleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Succesvol Ondernemen: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je dikwijls dezelfde dag nog alle digitale materialen. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (indien gewenst). De beroepsopleiding heeft een studietijd van gemiddeld 7 maanden. Meestal kan het soms nog een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Het is niet erg als je er langer over doet.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dat verschilt per studie. Basisopleidingen en cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Betreft het een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Meestal is een toepasbare Succesvol Ondernemen vooropleiding een van de voorwaarden. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18-plus toets of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de gratis studiegids achterhaal je de verdere details ten aanzien van de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van onderwijsaanbieders als bijv. NTI zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Zo weet je dat deze studies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Lentiz. Bovendien levert de instelling vaak een echt branchediploma als fitness trainer A. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Zo kan een (toekomstig) werkgever zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Flink wat onderwijs-bedrijven hebben ook een Succesvol Ondernemen klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: meer contactmomenten met andere studenten, meer individuele begeleiding en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Minder prettig: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Tevens is tarief van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Veel opleiders bieden een online leeromgeving. In dat portaal raadpleeg je de meest handige tools voor je beroepsopleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. In jouw online omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: het lesmateriaal, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, webinars, oefeningen, oefenexamens. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-beroepsopleiding-succesvol-ondernemen

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dat gaat van MBO Werken met psychiatrische zorgvragers tot bijvoorbeeld HBO Algemene gezondheidszorg, en tegenwoordig dus ook de Succesvol Ondernemen zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland rijmt met mijn situatie? In de beschrijving hierna benoemen we de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Uitstekend te combineren met een drukke baan
 2. LOI: Flexibel onderwijs dat altijd in je leven past
 3. NTI: Profiteer van gratis studieadvies
 4. Laudius: Het laagste lesgeld van Nederland
 5. Thuiscursus.nl: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een professionele thuisstudie Succesvol Ondernemen online volgen kan al vanaf €349,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Jouw studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De relevante kosten mag je aftrekken:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Niet vergeten: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (februari 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een beroepsopleiding waar je kennis opdoet voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De thuisopleiding is gericht op jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NHA.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten in kwestie komen minimaal uit op €250 (per jaar). Als plafond is €15000 ingesteld.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Het doen van een deeltijd studie is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Hoe zit dit? Je manager heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Bovendien mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via de werkgever starten kan voor meerdere partijen een win zijn. In de regel mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Succesvol Ondernemen. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Maak een succes van je onderneming met de cursus Succesvol Ondernemen Of je nu een eigen bedrijf wilt beginnen of wilt slagen binnen een ander bedrijf: je hebt kennis nodig van het ondernemersvak. In de cursus Succesvol Ondernemen ontplooi je de vaardigheden die nodig zijn voor succes. Of, om in de geest van Johan Cruyff te blijven: bij een succesvol ondernemer komt er meer geld binnen dan dat eruit gaat. Dat is logisch. Bedrijven en organisaties zoeken continu ondernemende werknemers. Mensen die volledig verantwoordelijk durven te zijn voor een project, afdeling of organisatie. Ben je ondernemend ingesteld of kun je daarin nog stappen maken? De cursus Succesvol Ondernemen helpt je het maximale uit jezelf te halen. Eigen bedrijf? Ga je een eigen bedrijf starten? Dan zit het met je ondernemerszin wel goed. Maar ook dan heb je baat bij kennis over bijvoorbeeld businessplanning, salesvaardigheden en concurrentieanalyses. Met de cursus Succesvol Ondernemen maak je een vliegende start. Zorg ervoor dat je weet wat je sterke en zwakke punten zijn en speel daarop in. NHA diploma De cursus Succesvol Ondernemen op mbo+/hbo-niveau leidt je op voor het NHA diploma. Het studieprogramma bestaat uit de vakken Businessplanning, Persoonlijke effectiviteit en Ondernemend management. Ook Klantgericht ondernemen, Sales, Concurrentie en Financieel beheer komen aan bod. De cursus is praktijkgericht en is zo ontworpen dat de lesstof direct kunt toepassen. Voortvarende ondernemende carrière? De cursus Succesvol Ondernemen is een waardevolle investering in jezelf. Of je nu een voortvarende carrière binnen een bestaand bedrijf ambieert of je eigen bedrijf wilt starten: de kennis en vaardigheden die je opdoet, komen je dagelijks van pas. Onderneem nu de eerste stap richting succesvol ondernemen en kies voor de opleiding? Succesvol Ondernemen. Alleen voor echt ondernemende mensen?

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie