nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur

De beroepsopleiding Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur vanuit huis volgen? Middels deze thuisstudie vergelijker lees je alles over tientallen thuisstudies en opleidingen in het vakgebied van Woning en inrichting. Je carrière een nieuwe impuls geven? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of juist een cursus om je kennis te verbreden? Check en vergelijk simpel en snel goede zelfstudies en thuiscursussen van Hollandse onderwijsaanbieders als LOI en wie weet begin jij volgende week al met een beroepsopleiding vanuit huis Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur! Op een flexibele manier studeren, het meest actuele lesmateriaal, en persoonlijke begeleiding. Deze beroepsopleiding kun je al volgen vanaf €550,20 via NTI.

 • Studeren waar en wanneer je wil.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Up-to date en gericht op de praktijk.
 • Studiekosten zijn vaak aftrekbaar.
 • In juli 2024 goedkoop aangeboden.

Overzicht met thuisstudies Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIVakopleiding Binnenhuisarchitectuur24 maanden€550,20Meer informatie
Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur vanuit huis volgen

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur online thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat je denkniveau ook is, iedereen kan studeren en leren. Het is gewoon een kwestie van doen. www.thuisstudiezoeken.nl komt dan om de hoek kijken. Met onze vergelijker vergelijk je tientallen studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Woning en inrichting? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur(duaal of voltijd). Binnen deze beroepsopleiding leer je de onderdelen van het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Het is goed te doen samen met werk of een andere opleiding, sport en het gezin.

Hoe werkt het precies?
Aan de slag gaan met een beroepsopleiding Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur is eenvoudiger dan jij denkt. In het stappenplan van ons studie-team komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies de optie voor een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is het wat je had verwacht? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alle gegevens compleet zijn krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Het traject gaat nu van start: op de momenten dat je tijd hebt het lesmateriaal doornemen en huiswerk inleveren. Vanzelf heb je regelmatig contact met een vakkundige docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt ontvang je een certificaat of diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Wat zijn de huidige kosten van een Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Wat is hiervan de reden? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. De meeste lesstof vind je in jouw digitale leeromgeving, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een tablet, smartphone of laptop. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder dure docenten. Vanzelfsprekend is er een coach of begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur volg je al vanaf €550,20 via het instituut NTI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vakkundige begeleider van NTI.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Werken en studeren combineren

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Veel arbeiders willen vanuit huis studeren. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en het veelzijdige aanbod in thuisstudies is een belangrijke reden. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en sluit het aan bij mijn wensen? Hierna beantwoorden we de meest gestelde vragen over zelfstandige Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de beroepsopleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je doorgaans dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen 1 week krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit verschilt per opleiding). De beroepsopleiding kun je afronden pakweg 24 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een vooropleiding vereist?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en trainingen hebben in de regel weinig basiseisen. Gaat het om een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Vaak is een dergelijke Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur vooropleiding een van de voorwaarden. Men kan ook kiezen voor een 21+ examenof op basis van een eerder gevolgd programma. In de beschrijving van de opleiding kun je terecht voor extra info inzake de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van scholen als Scheidegger zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Op die manier weet je dat deze thuisopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Driestar Hogeschool. Tevens krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een erkend branchediploma zoals NEVI. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Daarmee maak jij kenbaar dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Flink wat aanbieders hebben ze mogelijkheid voor een Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: de interactie met andere studenten, meer directe feedback van je docent en je hebt meer een stok achter de deur. Onthoud wel: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Standaard is de prijs van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
Veel opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Hier download je de essentiële informatie voor je beroepsopleiding en heb je contact met jouw docent. Via deze portalen tref je zaken als webinars, het lesmateriaal, oefeningen, video’s, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-vakopleiding-binnenhuisarchitectuur

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Dit varieert van Maleis tot aan PR Manager, en sinds kort dus ook de Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen sluit aan bij mijn privé situatie? Hieronder benoemen we de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: 15 dagen gratis op proef
 2. LOI: Beginnen wanneer jij dat wil
 3. NTI: Mogelijkheid voor gratis studieadvies
 4. Laudius: Hoge klanttevredenheid (8,5)
 5. Thuiscursus.nl: Hulp bij het kiezen van een studie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

De thuisstudie Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur online versneld volgen kan voor een bedrag van €550,20. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Boeken, lesgeld e.d. mag je (deels) aftrekken van de belasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze specifieke onderdelen zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Verplichte boeken en readers

Houd er rekening mee: er zijn wel strenge voorwaarden (juli 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een opleidingdie van belang is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). De belangrijkste details:

 • De studie levert een bijdrage aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er is sprake van een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NTI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De studiekosten komen minimaal uit op €250 (jaarlijks) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een opleiding of cursus volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Waarom? Jouw bedrijf heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Daarbij zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een zelfstudie via de werkgever doen is dus een win-win situatie. Binnen veel organisaties kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen groeien is een mooie doelstelling.

Vind je het leuk om ruimtes in te richten en te ontwerpen? Volg dan de opleiding Binnenhuisarchitectuur! Na de opleiding heb jij kennis van materialen, producten en kleuren. Je leert een interieur zo veel mogelijk op maat van de opdrachtgever te ontwerpen. Na het afronden van de opleiding Binnenhuisarchitectuur kun je werken bij bijvoorbeeld (interieur)architecten, interieurstylisten, woningbouwverenigingen, makelaars, projectontwikkelaars en woonwarenhuizen. Lijkt jou dit leuk? Schrijf je dan vandaag nog in voor de opleiding Binnenhuisarchitectuur!

Daarom kies je voor Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur van het NTI:

 • In 12 maanden een erkend vakdiploma  
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding 
 • Incl. lesmateriaal en 3 praktijkdagen

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie