nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Vakopleiding Sportmasseur

De beroepsopleiding Vakopleiding Sportmasseur flexibel en snel thuis volgen? Met www.thuisstudiezoeken.nl vind je uitgebreide info over alle erkende thuisstudies en cursussen om verder te groeien binnen het vakgebied Voeding, sport en gezondheid. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of bijvoorbeeld zin in totaal iets nieuws? Doorzoek en vergelijk zonder problemen populaire opleidingen en thuisstudies van betrouwbare scholen als NCOI en ga meteen aan de slag met een beroepsopleiding vanuit huis Vakopleiding Sportmasseur! Een studie die past bij jouw niveau, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en goede begeleiding. Deze beroepsopleiding is te koop vanaf €765,00 bij een erkende aanbieder als NTI.

 • Zelf je studielast bepalen.
 • Al je studie & lesmateriaal online.
 • Persoonlijke begeleider / mentor.
 • 100% actuele en toepasbare lesstof.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In februari 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Overzicht thuisstudies Vakopleiding Sportmasseur februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIVakopleiding Sportmasseur20 maanden€765,00Meer informatie
Vakopleiding Sportmasseur thuis volgen

Studeer op afstand op jouw eigen tempo

De opleiding Vakopleiding Sportmasseur zelfstandig thuis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Maar je moet wel zelf in actie komen! De website thuisstudiezoeken.nl helpt met het vinden van de juiste studie. Met behulp van onze website kom je in aanraking met een breed spectrum van thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die aansluiten op jouw wensen. Verder groeien binnen het domein Voeding, sport en gezondheid? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Vakopleiding Sportmasseur(duaal of voltijd). Aan de hand van deze beroepsopleiding doe je belangrijke kennis op, zo snel of langzaam als jij dat wil. Ideaal als je studeren moet combineren met een baan, culturele activiteiten en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Het deelnemen aan een beroepsopleiding Vakopleiding Sportmasseur is niet moeilijk. Door middel van het stappenplan hieronder gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als alles in orde is ontvang je het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. De studie kan beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt de lesmaterialen doorkijken en toetsen maken of opdrachten inleveren. Vanzelfsprekend wordt je ondersteund door een vaste docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je een passend diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele kosten Vakopleiding Sportmasseur thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom is het zo voordelig? Meestal heb je geen dure studieboeken. Een groot deel van wat behandeld wordt kun je via internet bekijken met jouw macbook, ipad of telefoon. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten benodigd. Vaak zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou ondersteunt. De opleiding Vakopleiding Sportmasseur kun je al volgen vanaf €765,00 via bijvoorbeeld NTI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Het lesmateriaal (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van NTI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Meer en meer jongeren investeren in hun carrière met een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en de variatie in thuisopleidingen maakt het alleen maar leuker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en sluit het aan bij mijn wensen? Hierna lees je de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Vakopleiding Sportmasseur thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn beroepsopleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Vakopleiding Sportmasseur: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd ontvang je dikwijls à la minute de digitale studiestof. Niet veel later worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (indien gewenst). De beroepsopleiding kost je zo’n 20 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het een stuk sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding verplicht?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en trainingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Oriënteer jij je meer op een HBO-studie of master? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Normaal gesproken is een relevante Vakopleiding Sportmasseur vooropleiding noodzakelijk. Soms kan er worden gekozen voor een 18-plus toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de beschrijving van de opleiding vind je alle relevante details omtrent de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van opleiders als onder andere Laudius zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze thuisopleidingen niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Register Belastingadviseurs. Verder levert de instelling vaak een serieus branchediploma zoals NL Actief. Bij korte cursussen en trainingen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze laat jij zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Meerdere instellingen geven ook een Vakopleiding Sportmasseur klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: leren van je studiegenoten, meer directe feedback van je docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Een negatief punt is: je moet het veel beter plannen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Veel opleiders bieden een online leeromgeving. Op deze plek raadpleeg je de belangrijke documenten voor jouw beroepsopleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. Met jouw online lesomgeving tref je zaken als webinars, video’s, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, oefeningen, geluidsbestanden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-beroepsopleiding-vakopleiding-sportmasseur

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. En er steeds meer aanbod. Dat gaat van Start Je Eigen Cateringbedrijf tot en met VMBO deelcertificaten, en nu dus ook de Vakopleiding Sportmasseur zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die relevant is voor mijn situatie? In het volgende overzicht vergelijk jij zelf de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: De goedkoopste opleider van Nederland
 2. LOI: Hulp bij het kiezen van een studie
 3. NTI: Start elk moment met jouw opleiding.
 4. Laudius: Prettige digitale leeromgeving
 5. Thuiscursus.nl: Hulp bij het kiezen van een studie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Naast je baan een thuisstudie Vakopleiding Sportmasseur online versneld volgen kan voor een bedrag van €765,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De relevante onderdelen kun je aftrekken:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Let op: er gelden strenge regels (februari 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een beroepscursus die belangrijk is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). De voorwaarden zijn als volgt:

 • De cursus of studie is van belang voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van NTI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250,00 (p/jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een opleiding of cursus volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Waarom? Jouw bedrijf heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Tevens mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via je werk beginnen is dus voor jullie beide relevant. Binnen veel organisaties stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Vakopleiding Sportmasseur. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Altijd al als sportmasseur aan de slag gewild? Als je de Vakopleiding Sportmasseur van NTI afgerond hebt, wordt die droom werkelijkheid! In deze Sportmassage-opleiding komen onderwerpen aan bod als voeding en sport, massage, handgrepen, het spierstelsel en ademhaling. Voorlichting en begeleiding van de sporter staan centraal. Tijdens de Sportmassage-opleiding volg je 8 praktijkdagen in Utrecht of Leiden. De Sportmassage-opleiding leidt op tot het erkende examen Sportmassage dat wordt afgenomen door het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage (NGS). Schrijf je nu in!

Daarom kies je voor Vakopleiding Sportmasseur van het NTI:

 • Erkend NGS-diploma
 • Inclusief 8 praktijkdagen
 • Verzorgingspakket t.w.v. € 80,-
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie