nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Vakopleiding Eetstoornissen

De beroepsopleiding Vakopleiding Eetstoornissen op afstand volgen, op jouw eigen tempo? D.m.v. onze vergelijker kom je in aanraking met toonaangevende thuiscursussen en opleidingen in de categorie Voeding, sport en gezondheid. Je carrière een nieuwe impuls geven? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of bijvoorbeeld iets leren wat je heel leuk vindt? Lees info en vergelijk moeiteloos de beste thuiscursussen en studies van toonaangevende instellingen als Thuiscursus.nl en begin morgen al met een beroepsopleiding vanuit huis Vakopleiding Eetstoornissen! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, het meest actuele lesmateriaal, en goede begeleiding. Deze beroepsopleiding kun je al volgen vanaf €694,00 bij een erkende aanbieder als NTI.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • 24/7 toegang tot online leeromgeving.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • Studiekosten zijn vaak aftrekbaar.
 • In februari 2024 scherpe tarieven.

Vergelijking van thuisstudies Vakopleiding Eetstoornissen februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIVakopleiding Gewichtsconsulent + verdieping Eetstoornissen16 maanden€694,00Meer informatie
Vakopleiding Gewichtsconsulent + verdieping Eetstoornissen zelf thuis volgen

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Vakopleiding Eetstoornissen op eigen tempo vanuit huis volgen

Wil jij promotie maken? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat jouw situatie ook is, er is ontzettend veel mogelijk! Maar je moet wel zelf in actie komen! www.thuisstudiezoeken.nl is daarbij het ideale startpunt. Op deze website check & vergelijk je een breed spectrum van opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Voeding, sport en gezondheid? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Vakopleiding Gewichtsconsulent + verdieping Eetstoornissen(duaal of voltijd). Aan de hand van deze beroepsopleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Jij kan studeren op deze manier combineren met dagelijkse werkzaamheden, muziek of sport en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Van start gaan met een beroepsopleiding Vakopleiding Eetstoornissen is eenvoudiger dan jij denkt. Hieronder zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Selecteer de gewenste opleider en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of probeer een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Wanneer alle privé-gegevens kloppen zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Het leren gaat beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt de lesmaterialen doorkijken en klassikaal onderwijs volgen. Vanzelf wordt je bijgestaan door een professionele docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt ontvang je een certificaat of diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele tarieven Vakopleiding Eetstoornissen thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom zijn de kosten zo laag? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. De meeste lesstof bekijk je gewoon online op jouw tablet, smartphone of laptop. Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Doorgaans is er een coach of begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Vakopleiding Gewichtsconsulent + verdieping Eetstoornissen kun je bestellen vanaf €694,00 via bijv. NTI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vast aanspreekpunt van NTI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal jongeren investeren in hun carrière met een thuisstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het grote aanbod aan opleidingen is een belangrijke reden. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Kan men zomaar ineens een studie starten, en sluit het aan bij mijn wensen? In het overzicht hierna behandelen we de meest gestelde vragen over zelfstandige Vakopleiding Gewichtsconsulent + verdieping Eetstoornissen thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn beroepsopleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Vakopleiding Eetstoornissen: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je bij veel aanbieders binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Binnen afzienbare tijd wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (indien gewenst). De beroepsopleiding kun je afronden pakweg 16 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt hoeft het niet eens zo lang te duren. Lukt het niet in deze periode? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat verschilt per studie. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Ben je aan het kijken naar een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. In sommige gevallen is een toepasbare Vakopleiding Eetstoornissen vooropleiding noodzakelijk. Het kan ook gaan om een 21+ toetsof een specifiek overgangsbewijs. In de gratis brochure check je aanvullende informatie betreffende de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van bedrijven als NHA zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Dit houdt in dat deze diploma’s gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Zone College. Daarnaast zul je mogelijk recht hebben op een erkend branchediploma zoals NIMA. Bij afronding van een kortlopende cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma kun je aantonen dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Diverse opleidershebben ze mogelijkheid voor een Vakopleiding Eetstoornissen klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, de goede en individuele ondersteuning en de examenhulp (bespreken van de vragen). Wat minder positief is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De grote Nederlandse opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Via internet raadpleeg je de belangrijke documenten voor jouw beroepsopleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In jouw online omgeving kan men ook terecht voor het lesmateriaal, oefenexamens, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, oefeningen, webinars. Ook kan je opdrachten uploaden, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-vakopleiding-eetstoornissen

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. En er steeds meer aanbod. Denk aan HBO Webdesign tot een opleiding als HBO Crisismanagement, en nu dus ook de Vakopleiding Eetstoornissen zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling rijmt met mijn privé situatie? Hierna vind je een opsomming met de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Starten kan elke dag van het jaar
 2. LOI: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 3. NTI: Studeren op jouw moment en jouw manier
 4. Laudius: Docenten met ervaring uit het vak
 5. Thuiscursus.nl: Met belastingteruggaaf
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een echte thuisstudie Vakopleiding Gewichtsconsulent + verdieping Eetstoornissen online versneld volgen is realistisch vanaf €694,00. Maar het kan nog goedkoper. De studiekosten mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De belangrijkste producten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Advies van de adviseur: er zijn wel strenge voorwaarden (februari 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een cursus of studie waarmee je vakkennis opdoet voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus of studie is belangrijk voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het gaat om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NTI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • Jouw totale kosten zijn ten minste €250 (per jaar). Als plafond is €15000 ingesteld.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een opleiding of cursus volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. De oorzaak daarvan? Jouw baas heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Bovendien kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via jouw werkgever afronden is dus voor jullie beide relevant. Steeds vaker mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Vakopleiding Eetstoornissen. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, samen groeien is een mooie doelstelling.

Zie jij het al voor je? Jouw eigen praktijk als gewichtsconsulent? Gespecialiseerd in eetstoornissen? Die droom maak jij waar bij NTI. Tijdens de opleiding Gewichtsconsulent leer je alles over gezonde voeding, coachen en ondernemen. Daarnaast verdiep je je in verschillende eetstoornissen en behandelmethoden. Alles om jou klaar te stomen tot een erkend en succesvol gewichtsconsulent. Begint het al te kriebelen? Start dan vandaag nog de gewichtsconsulent opleiding, mét specialisatie eetstoornissen.

Daarom kies je voor Vakopleiding Gewichtsconsulent + verdieping Eetstoornissen van het NTI:

 • Erkend branchediploma Gewichtsconsulent
 • NTI-diploma verdieping Gewichtsconsulent Eetstoornissen
 • Gratis praktijkbijeenkomst

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie