nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Vakopleiding Interieurstylist

De beroepsopleiding Vakopleiding Interieurstylist thuis volgen met goede begeleiding? Via onze vergelijkingstool vind je een ruim aanbod aan thuiscursussen en studies in de categorie Woning en inrichting. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Voor jezelf beginnen? Of simpelweg iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Ga direct van start en vergelijk gemakkelijk populaire zelfstudies en thuiscursussen van toonaangevende onderwijsaanbieders als NCOI en ga meteen aan de slag met een beroepsopleiding vanuit huis Vakopleiding Interieurstylist! Een passende opleiding voor iedereen, studiematerialen online toegankelijk, en docenten uit het werkveld. Deze beroepsopleiding is te bestellen vanaf €498,75 via o.a. NTI.

 • Je bepaalt zelf wanneer je studeert.
 • Prettige online leeromgeving.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Lessen met een focus op de praktijk.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In juni 2024 voordelig geprijsd.

Aanbieders thuisstudie Vakopleiding Interieurstylist juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIVakopleiding Interieurstylist15 maanden€498,75Meer informatie
Vakopleiding Interieurstylist digitaal vanuit huis

In jouw eigen tempo het gewenste diploma halen

De opleiding Vakopleiding Interieurstylist flexibel thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, voor ons allemaal is er een uitdaging. Jij hoeft alleen nog maar te starten. www.thuisstudiezoeken.nl helpt met het vinden van de juiste studie. Met behulp van onze website tref je ontzettend veel studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Verder groeien binnen het domein Woning en inrichting? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Vakopleiding Interieurstylist(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze beroepsopleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zo snel of langzaam als jij dat wil. Je kunt het prima combineren met een baan, vrijetijdsbesteding en het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Aan de slag gaan met een beroepsopleiding Vakopleiding Interieurstylist is zo gepiept. In het onderstaande stappenplan gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Ben jij overtuigd? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als je voldoet aan de toelatingseisen worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Nu kun je starten met leren: op de momenten dat je tijd hebt de lesmaterialen doorkijken en huiswerk inleveren. Zoals je mag verwachten wordt je hierin begeleid door een professionele docent.
 6. Als je alles gehaald hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actueel tarief Vakopleiding Interieurstylist thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Wat is hiervan de reden? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal kun je via internet bekijken, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een PC, smartphone of iPad. Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Natuurlijk bieden ze een persoonlijke begeleider die jou kan helpen. De opleiding Vakopleiding Interieurstylist is er nu al vanaf €498,75 via bijv. NTI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Het lesmateriaal (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een professionele begeleider van NTI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Ontdek het gemak van thuis studeren

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Meer en meer medewerkers investeren in hun carrière met een thuisstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de uitgebreide database met cursussen is een belangrijke reden. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het wat voor mij? Hierna lees je de meest gestelde vragen over zelfstandige Vakopleiding Interieurstylist thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de beroepsopleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Vakopleiding Interieurstylist: je kan elke week starten met deze opleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je doorgaans binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Dezelfde week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (niet verplicht bij alle studies). De beroepsopleiding is vaak af te ronden in ongeveer 15 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is hoeft het niet eens zo lang te duren. Onverwachte drukte? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit wisselt per type opleiding. Veel beroepsopleidingen en cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ambieer je een HBO-studie of master? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Soms is een passende Vakopleiding Interieurstylist vooropleiding een voorwaarde. Men kan ook kiezen voor een 18-plus toets of een ECV-certificaat. Op de website van de aanbieder bekijk je aanvullende informatie ten aanzien van de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van opleiders als bijvoorbeeld NHA zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze diploma’s net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Koninklijk Actuarieel Genootschap & Actuarieel Instituut. Bovendien krijgen deelnemers soms een speciaal branchediploma zoals NEVI. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze manier kun je aantonen dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Verschillende onderwijs-aanbieders verstrekken ook een Vakopleiding Interieurstylist klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, direct antwoord op vragen en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder fijn: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Ook is de prijs van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Veel opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Daar download je de noodzakelijke software en documentatie voor je beroepsopleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. Met jouw online lesomgeving kun je terecht voor ondermeer geluidsbestanden, webinars, het lesmateriaal, oefeningen, video’s, praktijkvoorbeelden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-beroepsopleiding-vakopleiding-interieurstylist

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dit varieert van Taxichauffeur (CCV) tot Schoonheidsverzorging, en tegenwoordig dus ook de Vakopleiding Interieurstylist zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen rijmt met mijn wensen en situatie? In onderstaande paragraaf vergelijk jij zelf de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Altijd je eigen tempo
 2. LOI: Praktijkgerichte docenten
 3. NTI: Vakkundige docenten
 4. Laudius: Open-Boek-Examen thuis
 5. Thuiscursus.nl: Met belastingteruggaaf
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Je eigen thuisstudie Vakopleiding Interieurstylist online versneld volgen is haalbaar rond de €498,75. Maar het kan nog goedkoper. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De relevante onderdelen mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Let op: niet elke studie komt in aanmerking (juni 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een studie die iets bijdraagt aan jouw huidige- of toekomstige baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De cursus draagt direct bij aan de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het gaat om een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van NTI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De kosten die je opvoert komen minimaal uit op €250 (per 12 maanden) tot een max van €15k.

Studeren op kosten van de werkgever
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Waarom? Jouw bedrijf heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Overigens mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een professionele opleiding volgen via jouw werkgever heeft pluspunten voor beide partijen. In de regel is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Vakopleiding Interieurstylist. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Wil jij van je hobby je beroep maken? Ontwikkel jouw creativiteit en ruimtelijk inzicht met de vakopleiding Interieurstylist! Het praktijkgerichte studiemateriaal en de 2 gratis praktijkdagen leiden je binnen 12 maanden op tot een professionele interieurstylist. Tijdens de opleiding Interieurstylist leer je alles over perspectief, kleur, verlichting, bouwkunde, uitvoering en afwerking van het interieur. Ontdek je talent met deze cursus interieurstyling!

Daarom kies je voor Vakopleiding Interieurstylist van het NTI:

 • 2 gratis praktijkdagen
 • Inclusief werkmaterialen
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Nu ook met examentraining

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie