nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Nagelstylist

De beroepsopleiding Nagelstylist op afstand volgen? Dankzij onze vergelijker lees je alles over een ruim aanbod aan thuiscursussen en opleidingen om verder te komen binnen het domein Uiterlijke verzorging en styling. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Beginnen als ZZP’er? Of juist een cursus om je kennis te verbreden? Doorzoek en vergelijk direct goede thuisstudies van Nederlandse opleiders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en wie weet begin jij volgende week al met een beroepsopleiding vanuit huis Nagelstylist! Een passende opleiding voor iedereen, studiematerialen online toegankelijk, en persoonlijke begeleiding. Deze beroepsopleiding is beschikbaar vanaf €368,00 via NTI.

 • Studeren wanneer jou het uitkomt.
 • Online lesmateriaal bekijken.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Geef een boost aan je carrière.
 • Geen reistijd, dus extra studiemogelijkheden.
 • In juli 2024 leuke welkomstkorting.

Overzicht met thuisstudies Nagelstylist juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTINagelstylist16 maanden€368,00Meer informatie
LOINagelstyling met acryl en gel (Visagie)5 maanden€372,50Meer informatie
NHANagelstyliste13 maanden€349,00Meer informatie
LAUDIUSNagelstyliste7 maanden€479,00Meer informatie
Thuiscursus.nlNagelstylist3-6 maanden€259,00Meer informatie
LAUDIUSNagelstyling Met Gel4 maanden€339,00Meer informatie
Thuiscursus.nlNagelstyling (Allround)3-6 maanden€1159,00Meer informatie
LAUDIUSNagelstyling Met Acryl4 maanden€339,00Meer informatie
Nagelstylist digitaal vanuit huis

Efficiënt studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Nagelstylist voordelig vanuit huis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat jouw situatie ook is, voor iedereen is er iets mogelijk. Maar je moet wel zelf in actie komen! Onze thuisopleiding-vergelijker is daarbij het ideale startpunt. Hier check je tientallen opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die passen bij jouw doelen. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Uiterlijke verzorging en styling? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Nagelstylist(duaal of voltijd). Via deze beroepsopleiding leer je de onderdelen van het vak, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Jij kan studeren op deze manier combineren met werk of een andere opleiding, muzikale bezigheden en een druk gezinsleven.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Starten met een beroepsopleiding Nagelstylist regel je razendsnel online. In het bijgaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of kies voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als alle gegevens compleet zijn ontvang je het lesmateriaal en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Het traject gaat nu van start: je kunt waar en wanneer je wilt de lesmaterialen doorkijken en klassikaal onderwijs volgen. Zoals je mag verwachten ontvang je regelmatig feedback van een erkende docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele prijs Nagelstylist thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Je schaf geen hele dure boeken aan. Een belangrijk deel van het lesmateriaal check je simpelweg digitaal met jouw telefoon of PC (ook tablets). Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder docenten benodigd. Vanzelfsprekend is er een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Nagelstylist wordt al aangeboden vanaf €368,00 bij NTI. De kosten worden gevormd door:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een professionele mentor van NTI.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Een aanzienlijk aantal medewerkers kiezen voor een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en de variatie in thuisopleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is het wat voor mij? In de volgende paragraaf besteden we aandacht aan de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Nagelstylist thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn beroepsopleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Nagelstylist: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Na jouw inschrijving en betaling krijg je soms à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week krijg je de benodigde boeken ook thuis (indien gewenst). De beroepsopleiding duurt zo’n 16 maanden. In de praktijk kan het een stuk sneller. Onverwachte drukte? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Is een vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. (Hobby)cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Dikwijls is hier een specifieke Nagelstylist vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Echter kan het ook gaan om een 21+ examenof op basis van een eerder gevolgd programma. In de gratis brochure check je ruime info over de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van opleiders als LOI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Dit houdt in dat deze thuisstudies net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Hogeschool Utrecht. Ook zul je mogelijk recht hebben op een serieus branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Zo kan jij laten zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Verscheidene scholen verstrekken ook een Nagelstylist klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Een negatief punt is: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Tevens is tarief van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Via internet download je de belangrijke documenten voor jouw beroepsopleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In deze internet omgeving zijn de volgende documenten te vinden: video’s, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, oefeningen, webinars. Je kunt hier ook projecten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-beroepsopleiding-nagelstylist

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Het aanbod in studies is enorm. Bijvoorbeeld HBO Inleiding juridisch vertalen Spaans tot een opleiding als DJ Muziekproducer worden, en uiteraard ook de Nagelstylist zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling past bij mijn doelen en wensen? In onderstaande paragraaf lees je over de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Hulp bij het kiezen van een studie
 2. LOI: Erkende en enige particuliere hogeschool met overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg, ITK
 3. NTI: Online intelligentietest
 4. Laudius: Duizenden tevreden studenten
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte aanpak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een thuisstudie Nagelstylist online versneld volgen kost om en nabij de €368,00. Maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De volgende producten mag je aftrekken:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Advies van de adviseur: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een opleidingwaarbij je competenties leert voor de baan van je toekomst (of huidige werk). Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De cursus vormt een bijdrage voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het gaat om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NTI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • Jouw totale kosten komen minimaal uit op €250 (jaarlijks), oplopend tot €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe zit dit? Het bedrijf waar je werkt kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Daarnaast mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via je werk volgen kan voor meerdere partijen een win zijn. Regelmatig stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Nagelstylist. Ga eens om tafel met jouw manager, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Mooie nagels zijn niet vanzelfsprekend. Wil jij leren hoe je nagels versterkt en bewerkt tot iets moois? Dan is de cursus Nagelstyling van NTI echt iets voor jou! Je leert verschillende technieken, zoals acryl, fiberglass en gel, die je zelfstandig kan oefenen. Je krijgt veel praktische tips. Na afronding van de cursus Nagelstyling weet jij alles over nagelverzorging en maak jij de mooiste kunstnagels bij jezelf, vrienden en familie.

Daarom kies je voor Nagelstylist van het NTI:

 • Inclusief gratis praktijkdag
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie