nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Verkoop in de drogisterij

De beroepsopleiding Verkoop in de drogisterij flexibel vanuit huis volgen? Middels deze thuisstudie vergelijker vind je uitgebreide info over goed aangeschreven thuisstudies en cursussen gerelateerd aan Drogisterij. Streef je naar een carrièreboost? Voor jezelf beginnen? Of gewoon zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk moeiteloos kwalitatieve opleidingen en thuisstudies van betrouwbare afstandsopleiders als NCOI en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een beroepsopleiding vanuit huis Verkoop in de drogisterij! Een opleiding die past bij je denkniveau, een prettige online leeromgeving, en goede begeleiding. Deze beroepsopleiding is beschikbaar vanaf €299,00 bij bijvoorbeeld NHA.

 • Niet gebonden aan lesdagen.
 • Prettige online leeromgeving.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • Je bespaart enorm op het lesgeld.
 • In juli 2024 leuke welkomstkorting.

Opleiders thuisstudie Verkoop in de drogisterij juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAVerkoop in de drogisterij3 maanden€299,00Meer informatie
Verkoop in de drogisterij vanuit huis volgen

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding Verkoop in de drogisterij zelfstandig thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat je denkniveau ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze site helpt met het vinden van de juiste studie. Hier check je een breed spectrum van cursussen en beroepsopleidingenwaardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Drogisterij? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Verkoop in de drogisterij. Met deze beroepsopleiding verdiep jij je volledig in het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw functie, muziek of sport en het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Kiezen voor een beroepsopleiding Verkoop in de drogisterij regel je razendsnel online. In het stappenplan van ons studie-team leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of kies voor een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Lijkt het wat? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als je overal aan voldoet, dan krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: je kunt waar en wanneer je wilt de stof doornemen en examens maken. Natuurlijk heb je regelmatig contact met een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Na het afronden van de studie krijg je een passend diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele prijzen Verkoop in de drogisterij thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom is het zo voordelig? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal check je simpelweg digitaal, bijvoorbeeld op jouw PC, smartphone of iPad. Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vanzelfsprekend bieden ze een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Verkoop in de drogisterij is er al vanaf €299,00 bij o.a. NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Het lesmateriaal (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Altijd een eigen mentor van NHA.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Met diploma / accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een aanzienlijk aantal volwassenen willen vanuit huis studeren. De maximale vrijheid en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het steeds aantrekkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? In het volgende gedeelte lees je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Verkoop in de drogisterij thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn beroepsopleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Verkoop in de drogisterij: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je vaak al à la minute de digitale studiestof. Binnen 1 week krijg je de hele studiemap ook thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De beroepsopleiding duurt pakweg 3 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn er in principe voor iedereen. Ben je op zoek naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. In sommige gevallen is een bepaalde Verkoop in de drogisterij vooropleiding noodzakelijk. Echter kan het ook gaan om een 21-plus toets of een specifiek overgangsbewijs. Via de site van de onderwijsinstelling vind je meer informatie inzake de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van instellingen als o.a. LOI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze opleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Grafisch Lyceum Utrecht. Bovendien ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een officieel branchediploma als branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij een deel van de (hobby)cursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma is het voor iedereen duidelijk dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Meerdere onderwijsinstellingen hebben ze mogelijkheid voor een Verkoop in de drogisterij klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, direct antwoord op vragen en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Onthoud wel: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn een aantal start periodes per jaar. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De erkende opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Via internet vind je de noodzakelijke software en documentatie voor je beroepsopleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. Via deze portalen zoek je ook naar het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, webinars, oefenexamens, video’s, geluidsbestanden. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-beroepsopleiding-verkoop-in-de-drogisterij

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Het aanbod in studies is enorm. Dit varieert van Strategisch Management tot een opleiding als HBO Samenwerking en Begeleiding Social Work, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Verkoop in de drogisterij zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan op mijn ambities? In het volgende overzicht vergelijk jij zelf de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 2. LOI: Uitstekende recensies van studenten
 3. NTI: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 4. Laudius: Aantoonbare kwaliteit: erkende opleidingen en branchediploma’s
 5. Thuiscursus.nl: Uitstekend te combineren met een drukke baan
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie Verkoop in de drogisterij online versneld volgen kost om en nabij de €299,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze factoren mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Houd er rekening mee: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (juli 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een studie die gericht is op je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisopleiding levert een bijdrage aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het moet gaan om een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NHA.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De studiekosten in kwestie zijn minimaal €250,00 (per jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe komt dit? Je organisatie plukt ook de vruchten van jouw kennis. Overigens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een training of beroepsopleiding via je werk beginnen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. In de regel kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Verkoop in de drogisterij. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, samen groeien is een mooie doelstelling.

Snel aan het werk in een leuke winkel? Volg de opleiding Verkoop in de Drogisterij Klanten adviseren. Medicijnen overhandigen. Tips geven over make-up. Spreken dit soort werkzaamheden je aan? Met de cursus Verkoop in de Drogisterij ben je een gewaardeerd medewerker in deze branche. Het assortiment in een drogisterij is ongekend groot. Van pijnstillers tot zonnebrandcrème en van luiers tot oogschaduw: je vindt het allemaal in de schappen van een drogist. Dit betekent dat je met veel verschillende klanten, vragen en producten te maken krijgt. Een baan in een drogisterij is daardoor zeer afwisselend. Pijnstillers en cosmetica Als winkelmedewerker in de boeiende drogisterijbranche heb je flink wat kennis nodig. Klanten verwachten immers een betrouwbaar, deskundig advies. In de cursus Verkoop in de Drogisterij maak je kennis met alle facetten van het drogistenvak. In tien lessen leer je onder meer over pijnstillers, homeopathie, voedingssupplementen, vitamines en cosmetica. Erkend diploma Met het officieel erkende diploma Verkoop in de Drogisterij beschik je over de juiste kennis en mag je, onder toezicht van een (assistent-)drogist, vragen over het assortiment beantwoorden en geneesmiddelen overhandigen. Bevalt het werken in de drogisterij je goed, dan kun je doorleren en de cursus Assistent(e) Drogist of Vakdiploma Drogist volgen. Er is volop werk in de drogisterijbranche. Als erkend medewerker kun je terecht bij zowel de grote en bekende ketens als bij kleine zelfstandigen. Met de leuke en zeer praktijkgerichte cursus Verkoop in de Drogisterij zet je de eerste stap naar een boeiende en afwisselende baan bij een drogist. Met voldoende kennis en vaardigheden werken bij een drogist? Volg de cursus Verkoop in de Drogisterij.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie