nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Webshop starten

De beroepsopleiding Webshop starten thuis volgen met goede begeleiding? Met www.thuisstudiezoeken.nl bekijk je de beste thuisstudies, cursussen en trainingen in het vakgebied van Verkoop en sales. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of juist zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk zonder problemen veel gekozen zelfstudies en thuiscursussen van vooraanstaande instellingen als Nederlands Talen Instituut (NTI) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een beroepsopleiding vanuit huis Webshop starten! Op een flexibele manier studeren, studiematerialen online toegankelijk, en de beste docenten. Deze beroepsopleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €150,00 bij bijvoorbeeld NTI.

 • Zelf je studie indelen.
 • Digitale leeromgeving.
 • Behulpzame docenten.
 • Geef een boost aan je carrière.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In juli 2024 voor een voordelige prijs.

Overzicht thuisstudies Webshop starten juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIWebshop starten6 maanden€150,00Meer informatie
Webshop starten digitaal vanuit huis

Uitstekend te combineren naast jouw baan

De opleiding Webshop starten thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Op welk niveau jij ook denkt; voor iedereen is er iets mogelijk. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze thuisstudie-vergelijker is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze plek check & vergelijk je tientallen zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Verkoop en sales? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Webshop starten(duaal of voltijd). Tijdens deze beroepsopleiding doe je in korte termijn veel kennis op, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Uitstekend te combineren met jouw functie, sport en een druk gezinsleven.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Het deelnemen aan een beroepsopleiding Webshop starten regel je razendsnel online. In onderstaand schema van onze studie-specialisten komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of vraag een gratis proefles aan om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als alles in orde is krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt de stof doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Zoals je mag verwachten ontvang je regelmatig feedback van een persoonlijke docent.
 6. Na het afronden van de studie wordt je beloond met een diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele tarieven Webshop starten thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. De meeste lesstof kun je via internet bekijken, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een PC, smartphone of iPad. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Normaal gesproken zijn er persoonlijke mentoren en coaches voor ondersteuning en advies. De opleiding Webshop starten volg je al vanaf €150,00 bij NTI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De lesstof (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vakkundige begeleider van NTI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • De examens (soms op locatie).
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groot aantal Hollanders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het veelzijdige aanbod in thuisstudies zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Kan men zomaar ineens een studie starten, en sluit het aan bij mijn wensen? Onderstaand vind je de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Webshop starten thuisstudies.

Kan ik direct starten met de beroepsopleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Webshop starten: je kan elke week starten met deze opleiding. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je dikwijls binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Binnen 1 week worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (soms kan het alleen met digitale middelen). De beroepsopleiding is vaak af te ronden in zo’n 6 maanden. Als je veel tijd hebt kan het een stuk sneller. Kom je er even niet aan toe? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding vereist?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Veel beroepsopleidingen en cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Betreft het een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. In sommige gevallen is een relevante Webshop starten vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Als alternatief vragen ze vaak een 18-plus toets of een specifiek overgangsbewijs. Op de opleidingspagina kun je terecht voor alle noodzakelijke details aangaande de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van instellingen zoals bijv. Nederlands Talen Instituut (NTI) voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze opleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Drenthe College. Verder krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een erkend branchediploma zoals NL Actief. Bij afronding van een kortlopende cursus heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma kan jij laten zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
De meeste instellingen verstrekken ook een Webshop starten klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je kunt ervaringen en kennis delen direct antwoord op vragen en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Onthoud wel: je moet het veel beter plannen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Via dit systeem vind je de belangrijke documenten voor jouw beroepsopleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In deze internet omgeving zijn de volgende documenten te vinden: webinars, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, video’s, oefeningen, het lesmateriaal. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-webshop-starten

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit loopt van Basisopleiding Rechten met Bestuursrecht tot aan Online marketing, en dus ook de Webshop starten zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen matcht met mijn persoonlijke wensen? Hieronder kun je meer vinden over de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Al meer dan 80 jaar ervaring
 2. LOI: Persoonlijke begeleiding van start tot diploma
 3. NTI: Optioneel praktijkdagen met topdocenten
 4. Laudius: Altijd 14 dagen gratis proberen
 5. Thuiscursus.nl: Studeren op een tempo dat bij jou past
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een hoogwaardige thuisstudie Webshop starten online versneld volgen kan voor een bedrag van €150,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Jouw studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De volgende factoren zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Let op: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een cursus of studie die iets bijdraagt aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Neem de volgende zaken in acht:

 • De cursus is belangrijk voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NTI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250 (per 12 maanden), oplopend tot €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Wat is daarvan de reden? Je manager kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Tevens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via je werk volgen kan voor meerdere partijen een win zijn. Doorgaans mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Webshop starten. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Wil je al jaren een webshop beginnen? Of heb je al een webshop, maar wil je deze optimaliseren en zorgen dat deze beter te vinden is? Dan is de cursus Webshop starten van NTI zeker iets voor jou! Na het volgen van deze cursus kun je je eigen webshop succesvol maken en houden! Je weet welke marketingactiviteiten je moet ondernemen om je webshop onder de aandacht te brengen en hoe je de webshop moet opbouwen om klanten het meest effectief aan te spreken, zodat ze je product of dienst vinden en kopen. 

Daarom kies je voor Webshop starten van het NTI:

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie