nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Acrylnagels

De cursus Acrylnagels op je eigen tempo vanuit huis volgen? Aan de hand van onze vergelijker bekijk je toonaangevende thuisopleidingen en cursussen om verder te komen binnen het domein Nagelstyliste. Wil je hogerop in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of anderzijds iets leren wat je heel leuk vindt? Lees info en vergelijk eenvoudig veel gekozen thuisstudies van Hollandse scholen als Thuiscursus.nl en wie weet begin jij volgende week al met een thuiscursus Acrylnagels! Op een flexibele manier studeren, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en fantastische praktijkdocenten. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €629,00 bij onder andere Thuiscursus.nl.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Mogelijk om sneller te studeren.
 • Professionele docenten.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In februari 2024 scherpe tarieven.

Opleiders thuisstudie Acrylnagels februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlAcrylnagels3-6 maanden€629,00Meer informatie
Acrylnagels online vanuit huis

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Acrylnagels online thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, iedereen vind het leuk om te leren. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze thuisstudie-vergelijker komt dan om de hoek kijken. Hier vind je uitgebreide info over honderden thuisopleidingen en taal/hobbycursussen waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Nagelstyliste? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Acrylnagels(duaal of voltijd). Tijdens deze cursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zonder strakke deadlines. Uitstekend te combineren met jouw huidige baan, hobby’s en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Inschrijven voor een cursus Acrylnagels is eenvoudiger dan jij denkt. In onderstaand schema van onze studie-specialisten leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en lees meer details over de cursus.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies voor een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als jij alles volledig hebt ingevuld zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Het traject gaat nu van start: helemaal in je zelfgekozen tempo lesstof en boeken doornemen en colleges terugkijken. Bij alle opleiders krijg je begeleiding van een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Alles afgerond? Dan volgt natuurlijk een passende diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Wat zijn de tarieven van een Acrylnagels thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Wat is hiervan de reden? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel lesmaterialen kun je via internet bekijken op een computer, laptop, tablet of telefoon. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Normaal gesproken bieden ze een persoonlijke begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Acrylnagels is er al vanaf €629,00 bij o.a. Thuiscursus.nl. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Het lesmateriaal (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Altijd een eigen mentor van Thuiscursus.nl.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Steeds meer volwassenen geven de voorkeur aan een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en het enorme aanbod maakt het steeds aantrekkelijker. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is deze opleiding wel geschikt? Onderstaand geven we antwoord op de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Acrylnagels thuisstudies.

Kan ik direct starten met de cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Acrylnagels: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je meestal binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Binnen afzienbare tijd worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit verschilt per opleiding). De cursus duurt zo’n 3-6 maanden. Als je veel tijd hebt kan het een stuk sneller. Kom je er even niet aan toe? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en veel taalstudies kan iedereen op elk moment beginnen. Heb je interesse in een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. In sommige gevallen is een matchende Acrylnagels vooropleiding wel een minimum. Het kan ook gaan om een 18 plus-examen of op basis van een eerder gevolgd programma. Op de website van de aanbieder vind je meer informatie met betrekking tot toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van instellingen zoals onder andere Nationale Handelsacademie (NHA) voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze opleidingen dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld EuroCollege University of Applied Sciences. Mogelijk behaal je met een thuisstudie vaak een gerenommeerd branchediploma zoals NIMA. Bij een deel van de (hobby)cursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Zo laat jij zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Veel onderwijs-bedrijven verstrekken ook een Acrylnagels klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: de interactie met andere studenten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Het minpunt is: je moet het veel beter plannen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Op deze plek check je de belangrijke documenten voor jouw cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. Via deze portalen zoek je ook naar het lesmateriaal, webinars, video’s, geluidsbestanden, oefeningen, oefenexamens. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-acrylnagels

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. En er steeds meer aanbod. Van DevOps tot Doula, en sinds kort dus ook de Acrylnagels zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling rijmt met mijn privé situatie? Hierna vind je de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Praktijkgerichte docenten
 2. LOI: Aantoonbare kwaliteit, zoals erkende diploma’s en NVAO-accreditaties
 3. NTI: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 4. Laudius: Vakkundige docenten
 5. Thuiscursus.nl: Altijd examengarantie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een professionele thuisstudie Acrylnagels online versneld volgen doe je vanaf €629,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De belangrijkste factoren kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Tip van de specialist: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (februari 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een cursus of studie waarmee je vakkennis opdoet voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus draagt direct bij aan jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten die je maakt beslaan het minimum van €250 (per 52 weken). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. De reden hiervoor? Je organisatie heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Bovendien mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via je werk beginnen heeft pluspunten voor beide partijen. Regelmatig kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Acrylnagels. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Wel eens DIY-nagels van de drogist gehad? Drie keer raden: die wil je waarschijnlijk niet meer. Leer daarom nu hoe je professioneel acrylnagels kunt zetten. Zo maak je perfect gemanicuurde nagels die hartstikke sterk zijn!

Tijdens de cursus leer je hoe acrylnagels aangebracht worden. Niet alleen dat kun je straks als de beste, je kunt ook nog eens een échte French manicure zetten. Leer ook de perfecte C-curve maken met je pinch-tool voor de mooiste nagelafwerking.

Bye, bye afgekloven nagels. Hallo schitterend verzorgde vrouwelijke nagels!


Content
 • Het stap voor stap aanbrengen en verwijderen van acrylnagels
 • Elegante French manicure zetten met behulp van acrylnagels
 • De pinch-techniek correct toepassen voor een uniek resultaat

Competences
 • Professioneel acrylnagels plaatsen
 • Omgaan met klanten en adviseren
 • Diverse technieken gebruiken

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie