loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Stoelmassage

De cursus Stoelmassage flexibel vanuit huis volgen? Via www.thuisstudiezoeken.nl vind je tientallen thuisopleidingen en studies om verder te komen binnen het domein Massage Techniques. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of misschien een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Check en vergelijk zonder problemen tientallen relevante opleidingen en thuisstudies van Nederlandse instellingen als NHA en ga meteen aan de slag met een thuiscursus Stoelmassage! Zelf je studietempo bepalen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en goede begeleiding. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €149,00 via o.a. Thuiscursus.nl.

 • 100% flexibel studeren.
 • Mogelijk om sneller te studeren.
 • Uitstekende docenten.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Veel voordelen t.o.v. een studie op locatie.
 • In november 2021 goedkoop aangeboden.

Overzicht met thuisstudies Stoelmassage november 2021

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlStoelmassage3-6 maanden€149,00Meer informatie
Stoelmassage thuis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding Stoelmassage online thuis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat je denkniveau ook is, iedereen vind het leuk om te leren. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze site helpt jou graag met de volgende stap. In de vergelijker check & vergelijk je een scala aan thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Massage Techniques? Een goede optie is de online thuisstudie Stoelmassage(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, volledig op jouw eigen tempo. Het is goed te doen samen met jouw huidige werk, culturele activiteiten en jouw familie.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Het deelnemen aan een cursus Stoelmassage is eenvoudiger dan jij denkt. In het stappenplan van ons studie-team leggen we dit precies uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of ga direct aan de slag met een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alle gegevens compleet zijn zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je meteen inloggen.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: je kunt waar en wanneer je wilt je lesstof bestuderen en examens maken. Bij alle opleiders wordt je geholpen door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je een passend diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele kosten Stoelmassage thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Een groot deel van wat behandeld wordt bekijk je gewoon online via bijvoorbeeld je PC, smartphone of iPad. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten benodigd. Natuurlijk zijn er persoonlijke mentoren en coaches die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Stoelmassage volg je al vanaf €149,00 bij Thuiscursus.nl. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vakkundige begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een groot aantal medewerkers willen een thuisstudie volgen. Het zelf kunnen bepalen en de variatie in thuisopleidingen maakt het ook steeds gemakkelijker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Hoe gaat het precies in z’n werk, en sluit het aan bij mijn wensen? In het gedeelte hieronder vind je de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Stoelmassage thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Stoelmassage: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je dikwijls dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Een paar dagen later krijg je de benodigde boeken ook thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De cursus is vaak af te ronden in pakweg 3-6 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kun je het natuurlijk sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Basisopleidingen en cursussen stellen geen strenge eisen. Ambieer je een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Normaal gesproken is een matchende Stoelmassage vooropleiding een van de voorwaarden. Een andere methoden kan zijn een 21-plus toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. Via de site van de onderwijsinstelling kun je terecht voor aanvullende informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van bedrijven zoals o.a. Scheidegger zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Op die manier weet je dat deze thuisopleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Hanzehogeschool Groningen. Daarbij ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een officieel branchediploma als NIMA. Bij een deel van de (hobby)cursussen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze maak jij kenbaar dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Een aanzienlijk deel van de scholen geven ook een Stoelmassage klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, meer achtergrondinformatie en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Het minpunt is: je moet het veel beter plannen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De populaire opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Op deze plek raadpleeg je de belangrijke documenten voor jouw cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Met jouw online lesomgeving zoek je ook naar geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, oefeningen, het lesmateriaal, video’s. Verder lever je hier opdrachten in, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-stoelmassage

Onderwijsinstellingen vergelijken november 2021

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dit varieert van Iers tot een opleiding als HBO MWD in de praktijk, en nu dus ook de Stoelmassage zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die past bij mijn privé situatie? Bijgaand vind je de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Samenwerking met toonaangevende organisaties
 2. LOI: Interactief leren met multimediale opdrachten
 3. NTI: Docenten met ervaring uit het vak
 4. Laudius: Je ontvangt 2 jaar lang gratis updates
 5. Thuiscursus.nl: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

De thuisstudie Stoelmassage online versneld volgen kost om en nabij de €149,00. Maar het kan nog goedkoper. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De belangrijkste producten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Belangrijk: niet elke studie komt in aanmerking (november 2021). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een volwaardige opleiding waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De studie levert een bijdrage aan de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van Thuiscursus.nl.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten in kwestie komen minimaal uit op €250 (per 12 maanden) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoe komt dit? Je werk / collega heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Daarnaast zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een training of beroepsopleiding via de werkgever starten kan voor meerdere partijen een win zijn. Steeds vaker kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Stoelmassage. Ga eens om tafel met jouw manager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Een stoelmassage is een massage waarbij jouw klanten hun kleren niet uit hoeven doen, en gewoon plaatsnemen op een daarvoor bedoelde stoel. Ze kunnen direct gaan zitten en heerlijk ontspannen, dankzij jouw effectieve massage aan de nek, hals en schedel.

Tijdens deze dagopleiding leer je in 8 uur hoe je een volledige stoelmassage geeft. Allereerst dompel je onder in het ontstaan van deze massage. Daarnaast kijk je naar belangrijke energetische punten, zodat jouw klanten hun energie weer terugkrijgen. Aan het einde van de dag weet jij precies hoe je een perfecte stoelmassage geeft.

Ga even goed voor deze carrièremogelijkheid zitten en schrijf je nu in!


Content
 • Ontstaan massage
 • Wat zijn de belangrijke energetische punten?
 • Hoe kan je de schedel, nek en hals het beste behandelen?
 • Werking stoelmassage
 • Geef je klanten energie terug

Competences
 • Ontspanningstechnieken toepassen
 • De massage kunnen afstemmen op de klachten
 • Klanten informeren en adviseren over stoelmassages en technieken

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie