nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Afslankingsmassage

De cursus Afslankingsmassage op je eigen tempo vanuit huis volgen? Dankzij onze vergelijker tref je alle erkende thuisopleidingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie afslankingsmasseur. Streef je naar een carrièreboost? Wil je voor jezelf iets starten? Of meer toe aan volledig iets nieuws? Lees info en vergelijk eenvoudig veel gekozen thuisopleidingen en cursussen van vooraanstaande afstandsopleiders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Afslankingsmassage! Een passende opleiding voor iedereen, up-to-date lesmateriaal, en uitstekende vakdocenten. Deze cursus is er al vanaf €209,00 via o.a. Thuiscursus.nl.

 • Zelf je studielast bepalen.
 • Met diploma, examen of certificaat.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In februari 2024 scherpe tarieven.

Vergelijking van thuisstudies Afslankingsmassage februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlAfslankingsmassage3-6 maanden€209,00Meer informatie
Afslankingsmassage vanuit huis volgen

Prima te combineren met werk en gezin

De opleiding Afslankingsmassage flexibel vanuit huis starten

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat jouw niveau ook is, er is altijd een geschikte thuisstudie! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Onze thuisopleiding-vergelijker kan helpen bij het vinden van een studie. Met behulp van onze website check & vergelijk je een breed spectrum van studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die passen bij jouw doelen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema afslankingsmasseur? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Afslankingsmassage(duaal of voltijd). Tijdens deze cursus doe je belangrijke kennis op, altijd waar en wanneer jij wilt. Je kunt het prima combineren met je huidige baan, andere interesses en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Inschrijven voor een cursus Afslankingsmassage regel je razendsnel online. In het onderstaande stappenplan kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of probeer een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als alles in orde is wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt de lesstof erbij pakken en huiswerk inleveren. Natuurlijk heb je regelmatig contact met een persoonlijke docent.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je een diploma of getuigschrift. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat is de prijs van een Afslankingsmassage thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Hoe komt dit? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal open je gewoon via internet, bijvoorbeeld op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vaak bestaat er een mentor of coach die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Afslankingsmassage is er al vanaf €209,00 bij bijv. Thuiscursus.nl. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De lesstof (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van Thuiscursus.nl.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Steeds meer arbeiders kiezen voor een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en de variatie in thuisopleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is het wat voor mij? In de volgende paragraaf lees je de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Afslankingsmassage thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Afslankingsmassage: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof is grotendeels digitaal. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je meestal dezelfde dag nog alle digitale materialen. Niet veel later krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit verschilt per opleiding). De cursus kost je grofweg 3-6 maanden. In veel gevallen kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat verschilt per studie. Cursussen en trainingen zijn erg flexibel in hun starteisen. Ben je aan het kijken naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Dikwijls is hier een relevante Afslankingsmassage vooropleiding een harde eis. Het kan ook gaan om een 21+ examenof een ECV-certificaat. Op de opleidingspagina check je alle noodzakelijke details over de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van onderwijsinstellingen zoals Laudius zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Op die manier weet je dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Friesland College. Tevens krijgen deelnemers soms een erkend branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op die manier kan een (toekomstig) werkgever zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Een mooie aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Verschillende onderwijs-aanbieders bieden ook een Afslankingsmassage klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: leren van je studiegenoten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Er zijn ook nadelen: je moet het veel beter plannen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In deze omgeving bekijk je de belangrijke documenten voor jouw cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In dit systeem kun je terecht voor ondermeer webinars, oefenexamens, geluidsbestanden, video’s, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-afslankingsmassage

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit loopt van Zelf kaarten maken tot een studie als MBO EHBO, en tegenwoordig dus ook de Afslankingsmassage zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan op mijn privé situatie? In het volgende hoofdstuk lees je over de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Niet geslaagd? Lesgeld terug!
 2. LOI: Studeren op een tempo dat bij jou past
 3. NTI: Veel taalcursussen
 4. Laudius: 300 erkende thuisstudies op maat
 5. Thuiscursus.nl: Ruime keuze in opleidingen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een hoogwaardige thuisstudie Afslankingsmassage online versneld volgen kost om en nabij de €209,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze specifieke producten mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld / collegegeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Belangrijk: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een volwaardige opleiding die gericht is op jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Neem de volgende zaken in acht:

 • Het traject is gericht op jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten moeten minimaal €250 zijn (per 12 maanden). Als plafond is €15000 ingesteld.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. De reden hiervoor? Jouw bedrijf heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Bovendien zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een training of beroepsopleiding via de werkgever doen is dus voor beide partijen interessant. Regelmatig mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Afslankingsmassage. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Wil jij mensen helpen om gewicht te verliezen? Ze een positief gevoel meegeven ter support bij het afvallen? Volg dan de cursus Afslankingsmassage en ondersteun daarmee een meer gezonde levensstijl!

Je leert technieken waarmee je de intense massage geeft en daarmee een detox kunt bereiken. Dankzij massagegrepen die specifieke probleemzones aanpakken, wordt de huid gestimuleerd en gezonder. Je leert hoe je cellulitis aan kunt pakken, en daarnaast doe je kennis op over gezonde voeding. Zo kun jij je klanten een goed voedingsadvies meegeven. Mensen zullen zich fitter en energieker voelen. Het gaat om centimeters verliezen!

Verzorg een professionele afslankingsmassage in je massagesalon of vriendenkring. Schrijf je in!


Content
 • Systemen van het menselijk lichaam
 • Het lymfestelsel
 • Lichaamsbeweging en- verhoudingen en overgewicht
 • Ontgifting van het lichaam
 • De massagegrepen
 • De probleemzones bij mannen en vrouwen
 • De verschillende stappen van een afslankingsmassage
 • Hoe kan je cellulitis en striemen tegengaan
 • Factoren die gewichtsschommelingen beïnvloeden
 • Met welke voeding verlies je het snelst en makkelijkst gewicht?
 • Oefenmomenten

Competences
 • Een correcte en professionele afslankingsmassage kunnen geven met een volledige detox tot gevolg
 • De typische probleemzones bij zowel vrouwen als mannen efficiënt kunnen aanpakken
 • Je zorgt met je massages voor een goede doorbloeding die het lichaam stimuleert
 • Je ontgift het lichaam. Dode huidcellen en talg worden losgemaakt
 • Ervoor zorgen dat je klanten ontspannen

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie