nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie All You Can Study

De cursus All You Can Study flexibel vanuit huis volgen? Dankzij deze thuisstudie vergelijker kom je in aanraking met goed aangeschreven thuisstudies en cursussen om verder te groeien binnen het vakgebied allrounder. Je carrière een nieuwe impuls geven? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of meer zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk gemakkelijk goede zelfstudies en thuiscursussen van toonaangevende instellingen als Thuiscursus.nl en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus All You Can Study! Op een flexibele manier studeren, up-to-date lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze cursus is te koop vanaf €1495,00 via Thuiscursus.nl.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Leren van situaties uit de praktijk.
 • Veel voordelen t.o.v. een studie op locatie.
 • In februari 2024 scherpe kortingen.

Overzicht met thuisstudies All You Can Study februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlAll You Can Study3-6 maanden€1495,00Meer informatie
All You Can Study digitaal vanuit huis

Studeer op afstand op jouw eigen tempo

De opleiding All You Can Study voordelig vanuit huis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat er ook bij jou speelt, er is ontzettend veel mogelijk! Maar je moet wel ergens beginnen. Deze site is een ideaal vertrekpunt. Hier vind je uitgebreide info over ontzettend veel opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil je verder leren binnen het domein allrounder? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie All You Can Study(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus leer je de onderdelen van het vak, op het moment dat het jou uitkomt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast werk of een andere opleiding, muziek of sport en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Beginnen met een cursus All You Can Study kan moeiteloos via internet. In het stappenplan van ons studie-team leggen we het beknopt uit:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies voor een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Ben je enthousiast? Registreer je dan direct online.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als jij alles volledig hebt ingevuld krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op eigen tempo lesstof en boeken doornemen en colleges terugkijken. Vanzelf wordt je geholpen door een vaste docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele tarieven All You Can Study thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Veel theorie en opdrachten kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving, bijvoorbeeld op jouw macbook, ipad of telefoon. Verder heb je geen reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Doorgaans is er een vast aanspreekpunt aanwezig die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding All You Can Study is er al vanaf €1495,00 via bijv. Thuiscursus.nl. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een professionele mentor van Thuiscursus.nl.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groot deel van de mensen zien hun kansen in een zelfstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de variatie in thuisopleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het niveau niet te hoog? In de volgende paragraaf bespreken we kort de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige All You Can Study thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus All You Can Study: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je vaak al binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Dezelfde week krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit verschilt per opleiding). De cursus is vaak af te ronden in pakweg 3-6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kun je het natuurlijk sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn er in principe voor iedereen. Heb je interesse in een HBO / WO opleidingstraject? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Normaal gesproken is een relevante All You Can Study vooropleiding wel een minimum. Het kan ook gaan om een 21-plus toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis studiegids check je alle relevante details met betrekking tot toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van instellingen zoals onder andere LOI voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat deze opleidingen niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Aeres MBO. Mogelijk krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een speciaal branchediploma zoals branchediploma schadebehandelaar. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op deze manier kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Meerdere onderwijs-bedrijven faciliteren ook een All You Can Study klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: meer sociale interactie, meer individuele begeleiding en extra uitleg voor toetsen en examens. Een negatief punt is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Hier tref je belangrijke info rondom jouw cursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In deze speciale omgeving tref je zaken als praktijkvoorbeelden, video’s, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefeningen, oefenexamens. Ook kan je opdrachten uploaden, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-all-you-can-study

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het aanbod in studies is enorm. Van HBO Inleiding Big data t/m WFT Schadeverzekeringen, en sinds kort dus ook de All You Can Study zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan op mijn persoonlijke wensen? In de beschrijving hierna vergelijk jij zelf de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Zeer persoonlijke begeleiding
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Overal studeren met onze online leeromgeving
 4. Laudius: Video & MP3 bestanden
 5. Thuiscursus.nl: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Naast je baan een thuisstudie All You Can Study online versneld volgen is mogelijk vanaf €1495,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De volgende elementen mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Tip van de specialist: er gelden strenge regels (februari 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een cursus / studie die belangrijk is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De cursus of studie is geschikt voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het moet gaan om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via Thuiscursus.nl.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De totale kosten moeten minimaal €250 zijn (per jaar), en maximaal €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. De reden hiervoor? Jouw bedrijf heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Overigens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een uitgebreide cursus via je werk volgen is dus voor jullie beide relevant. Soms mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding All You Can Study. Ga eens om tafel met jouw manager, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Waarom kiezen voor één opleiding als er nog zoveel meer is? Met het All You Can Study traject kies je voor het summum in de opleidingswereld; je betaalt één bedrag en volgt een jaar lang zo veel opleidingen als je zelf wilt!

Met een AYCS-traject start je wanneer het jou uitkomt. Als AYCS’er krijg je maximale service: jij krijgt een persoonlijke opleidingsconsulente die je begeleidt bij het verwezenlijken van je dromen. Samen bepaal je de samenstelling van je studies en maak je een tijdsplanning. Uiteraard is dit plan niet bindend. Jij beslist lekker zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je gaat starten.

Je kunt kiezen uit meer dan 300 cursussen. Wanneer wil jij beginnen?


Content

De inhoud van jouw All You Can Study traject bepaal jij helemaal zelf. Je volgt maximaal drie studies tegelijkertijd, met uitzondering van de allround studietrajecten. Als je een studie met succes afrondt, kun je een nieuwe aan jouw studietraject toevoegen.


Competences

Jij bepaalt welke skills je leert. Deze zijn namelijk afhankelijk van de studies die je kiest. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Starten als zelfstandige
 • Je cliënten vriendelijk ontvangen
 • Een behandeling voorbereiden en uitvoeren
 • De online aanwezigheid van je bedrijf verbeteren
 • Zorgen voor meer omzet met social media
 • De juiste technieken toepassen in een gesprek
 • Signalen in lichaamstaal herkennen en vertalen

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie