nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Allround beauty

De cursus Allround beauty flexibel vanuit huis volgen? Via onze vergelijkingstool lees je alles over erkende thuisopleidingen en studies gerelateerd aan Gezondheid en uiterlijke verzorging. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of meer een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Bekijk en vergelijken simpel en snel professionele opleidingen en thuisstudies van vooraanstaande onderwijsaanbieders als Thuiscursus.nl en start vandaag nog met jouw thuiscursus Allround beauty! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, een prettige online leeromgeving, en persoonlijke begeleiding. Deze cursus is beschikbaar vanaf €464,00 via o.a. NTI.

 • Uitstekend te combineren met werk.
 • Met diploma, examen of certificaat.
 • Feedback en hulp van docenten.
 • Gun jezelf nieuwe kennis en vaardigheden.
 • Studiekosten zijn vaak aftrekbaar.
 • In februari 2024 scherpe kortingen.

Vergelijking van thuisstudies Allround beauty februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIAllround beauty16 maanden€464,00Meer informatie
Allround beauty online vanuit huis

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Allround beauty voordelig vanuit huis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat er bij jou ook speelt, er is ontzettend veel mogelijk! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze thuisstudie-vergelijker is daarbij het ideale startpunt. Op deze plek check je een grote variëteit aan opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die passen bij jouw doelen. Verder groeien binnen het domein Gezondheid en uiterlijke verzorging? Een goede optie is de online thuisstudie Allround beauty(duaal of voltijd). Door deze cursus leer je de onderdelen van het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Uitstekend te combineren met werk of een andere opleiding, andere interesses en jouw familie.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Inschrijven voor een cursus Allround beauty is online snel te regelen. In onderstaand schema van onze studie-specialisten leggen we dit precies uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is het wat je had verwacht? Registreer je dan direct online.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je overal aan voldoet, dan krijg je direct de benodigde lesmaterialen en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op eigen tempo de lesstof erbij pakken en examens maken. Natuurlijk wordt je hierin begeleid door een professionele docent.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je een passend diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de kosten van een Allround beauty thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom zijn de kosten zo laag? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel van de documentatie kun je via internet bekijken via bijvoorbeeld je PC, smartphone of iPad. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder docenten benodigd. Doorgaans bestaat er een mentor of coach die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Allround beauty kan men aanschaffen vanaf €464,00 via bijvoorbeeld NTI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vakkundige begeleider van NTI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal werkenden willen vanuit huis studeren. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de uitgebreide database met cursussen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn ambities? Onderstaand beantwoorden we de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Allround beauty thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Allround beauty: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je vaak al binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Dezelfde week krijg je de hele studiemap ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De cursus is vaak af te ronden in gemiddeld 16 maanden. Als je veel tijd hebt kun je het natuurlijk sneller afronden. Onverwachte drukte? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en trainingen kan iedereen op elk moment beginnen. Betreft het een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Vaak is een matchende Allround beauty vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Als alternatief vragen ze vaak een 21+ examenof een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de gratis brochure check je meer informatie aangaande de toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van onderwijsaanbieders als onder andere Nationale Handelsacademie (NHA) zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Zo weet je dat deze thuisopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Academie voor Wetgeving. Mogelijk kan je ook rekenen op een echt branchediploma als NEVI. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze wijze kan een (toekomstig) werkgever zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Een aanzienlijk deel van de opleidershebben ze mogelijkheid voor een Allround beauty klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: meer contactmomenten met andere studenten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en meer gerichte voorbereiding op examens. Wat minder positief is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn vaste startmomenten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De erkende opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Op deze plek download je alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In deze speciale omgeving zoek je ook naar oefenexamens, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, video’s, webinars, oefeningen. Je kunt hier ook projecten uploaden, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-allround-beauty

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit varieert van Freelance thuiskapper tot en met Theesommelier, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Allround beauty zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die rijmt met mijn persoonlijke wensen? Hierna beschrijven we kort de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Met een ruim aanbod hobbycursussen.
 2. LOI: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 3. NTI: Hulp bij het kiezen van een studie
 4. Laudius: Je betaalt geen inschrijfgeld
 5. Thuiscursus.nl: Brochure ontvangen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie Allround beauty online versneld volgen is haalbaar rond de €464,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De relevante elementen kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Opgelet: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een beroepsopleiding die gericht is op je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. We sommen dit nog even voor je op:

 • Het traject is belangrijk voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NTI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten komen minimaal uit op €250 (per 12 maanden). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe komt dit? Je werk / collega heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Bovendien zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een relevante opleiding via je werk beginnen is dus voor jullie beide relevant. Dikwijls mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Allround beauty. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Is make-up jouw passie? Tijdens deze beauty cursus oefen je met verschillende make-uplooks en leer je mooie kapsels bij jezelf maken. Na de cursus maak je de mooiste winged eyeliners, weet jij hoe je perfect foundation aanbrengt en creëer je een beachwaves in een handomdraai.Door middel van uitdagende opdrachten en inspirerende tutorials leer je hoe je jouw make-up en haar of dat van je vrienden en familie kunt laten shinen! Enthousiast? Vraag dan de studiegids aan!

Daarom kies je voor Allround beauty van het NTI:

 • Inclusief mooie full-colour lesboeken
 • Online leeromgeving boordevol inspirerend beeldmateriaal
 • Met handige online tutorials
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie