nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Spa Pedicure

De cursus Spa Pedicure zelfstandig thuis volgen? Via onze thuisstudie-vergelijker bekijk je de beste thuisopleidingen en studies waarmee jij verder komt binnen het domein Foot Care. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of wellicht zin in totaal iets nieuws? Bekijk en vergelijken heel eenvoudig veel gekozen zelfstudies en thuiscursussen van Nederlandse instellingen als Fontys en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Spa Pedicure! Zelf je studietempo bepalen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en topdocenten uit het vak. Deze cursus kan jij volgen vanaf €149,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Leraren uit het werkveld.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Bespaar reiskosten en reistijd.
 • In februari 2024 voordelig geprijsd.

Aanbieders thuisstudie Spa Pedicure februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlSpa Pedicure3-6 maanden€149,00Meer informatie
Spa Pedicure digitaal vanuit huis

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding Spa Pedicure thuis digitaal volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat je denkniveau ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! www.thuisstudiezoeken.nl is een ideaal vertrekpunt. Op deze plek vergelijk je ontzettend veel zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je verder leren binnen het domein Foot Care? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Spa Pedicure(duaal of voltijd). Tijdens deze cursus doe je belangrijke kennis op, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast je huidige baan, muzikale bezigheden en jouw familie.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Beginnen met een cursus Spa Pedicure is niet moeilijk. Door middel van het stappenplan hieronder komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Klik op een van de opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is het wat je had verwacht? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. De studie kan beginnen: op eigen tempo het lesmateriaal doornemen en opdrachten inleveren. Bij alle opleiders wordt je geholpen door een professionele docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je het (branche)diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Hoeveel kost een Spa Pedicure thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Meestal heb je geen dure studieboeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal open je gewoon via internet met jouw PC, smartphone of iPad. Verder bespaar je fors op reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Vanzelfsprekend is er een vast aanspreekpunt aanwezig die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Spa Pedicure kan men aanschaffen vanaf €149,00 bij de onderwijsinstelling Thuiscursus.nl. De kosten worden gevormd door:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een persoonlijke begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Binnen no-time een echte opleiding starten

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een aanzienlijk aantal mensen willen een thuisstudie volgen. De aanwezige flexibiliteit en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en past het bij mijn ambities? In het gedeelte hieronder vind je enkele prangende vragen rondom zelfstandige Spa Pedicure thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Spa Pedicure: studeren op de momenten wanneer het jou past. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je soms dezelfde dag nog alle digitale materialen. Een paar dagen later worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus heeft een looptijd van plusminus 3-6 maanden. Meestal kan je het ook sneller afronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dat verschilt per studie. Cursussen en veel taalstudies zijn er in principe voor iedereen. Oriënteer jij je meer op een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. In de regel is een specifieke Spa Pedicure vooropleiding een harde eis. Het kan ook gaan om een 21+ examenof op basis van een eerder gevolgd programma. In de folder van de school vind je ruime info over de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De volledige MBO-, HBO en masters van onderwijsinstellingen als bijvoorbeeld Laudius zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Je mag er dan op vertrouwen dat deze diploma’s net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Capabel Hogeschool. Tevens ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een echt branchediploma als branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Zo is het voor iedereen duidelijk dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
De meeste opleidersverstrekken ook een Spa Pedicure klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: meer contactmomenten met andere studenten, face to face spreken van de docent en meer gerichte voorbereiding op examens. Onthoud wel: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Tevens is tarief van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders bieden een online leeromgeving. In deze omgeving vind je snel alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In jouw online omgeving zijn de volgende documenten te vinden: het lesmateriaal, oefenexamens, geluidsbestanden, oefeningen, video’s, webinars. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-cursussen-spa-pedicure

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Denk aan Personal Shopper tot en met MBO ICT, en nu dus ook de Spa Pedicure zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die past bij mijn ambities? In het volgende overzicht benoemen we de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Ruime keuze in beroepsopleidingen
 2. LOI: Binnen een jaar een waardevol HBO-diploma
 3. NTI: Erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
 4. Laudius: De unieke Stap voor stap methode
 5. Thuiscursus.nl: Vakkundige docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een echte thuisstudie Spa Pedicure online versneld volgen is realistisch vanaf €149,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze specifieke onderdelen mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Tip van de specialist: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (februari 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een volwaardige opleiding waar je kennis opdoet voor de baan van je toekomst (of huidige werk). De belangrijkste details:

 • Het traject is relevant voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het moet gaan om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via Thuiscursus.nl.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten zijn ten minste €250 (per 12 maanden), oplopend tot €15.000.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. De oorzaak daarvan? Je manager plukt ook de vruchten van jouw kennis. Overigens zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een professionele opleiding via de werkgever doen is dus voor beide partijen interessant. Steeds vaker kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Spa Pedicure. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Voeten verdienen speciale aandacht! Waarom? Omdat ze de hele dag ons gewicht moeten dragen en ons overal naartoe brengen. Dit vraagt om voldoende rust voor onze stappers! Als pedicure weet jij dat als geen ander. Jij wil net dat beetje extra aandacht en ontspanning aan je klanten geven. Hoe je dat doet, leer je tijdens de workshop Spa Pedicure!

Hoe geef je een royale, complete voetbehandeling? Dat leer je van top tot teen. Van nagels knippen tot voeten scrubben. Ook een verzorgend maskertje plus ontspannende massage mogen niet ontbreken. Geef je klanten dé fantastische wellness ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Lachende voeten zijn lachende klanten. Schrijf je in!


Content
 • Hoe kan je de voeten het best scrubben?
 • Hoe geef je een ontspannende voetmassage?
 • Hoe verzorg je een professionele spa pedicure?

Competences
 • Voeten reinigen en scrubben
 • Ontspannende voetmassages geven
 • Nagels verzorgen

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie