nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Voetreflexologie

De cursus Voetreflexologie zelfstandig thuis volgen? Geholpen door onze thuisstudie-vergelijker vind je uitgebreide info over talloze thuisstudies en opleidingen waarmee jij verder komt binnen het domein Foot Care. Wil je hogerop in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of wellicht toe aan volledig iets nieuws? Ga direct van start en vergelijk meteen populaire thuisopleidingen en cursussen van Hollandse instellingen als NTI en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Voetreflexologie! Op een flexibele manier studeren, up-to-date lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze cursus kan jij volgen vanaf €269,00 via Thuiscursus.nl.

 • Zelf beslissen over je studietempo.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Geef een boost aan je carrière.
 • Veel voordelen t.o.v. een studie op locatie.
 • In februari 2024 aantrekkelijke acties.

Vergelijk thuisstudies Voetreflexologie februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlVoetreflexologie3-6 maanden€269,00Meer informatie
Voetreflexologie op eigen tempo thuis volgen

Een erkende thuisstudie op jouw eigen tempo

De opleiding Voetreflexologie thuis digitaal volgen

Groeien naar een hogere functie? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat er bij jou ook speelt, er is ontzettend veel mogelijk! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! De website thuisstudiezoeken.nl is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze website vind je veel verschillende thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Foot Care? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Voetreflexologie(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus verdiep jij je volledig in het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw functie, muziek of sport en natuurlijk het gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Kiezen voor een cursus Voetreflexologie is zo gepiept. In onderstaand schema van onze studie-specialisten gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Klik op een van de opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies voor een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Lijkt het wat? Registreer je dan direct online.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: waar en wanneer jij wilt de stof doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Bij alle opleiders wordt je hierin begeleid door een vakkundige docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je het (branche)diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actueel tarief Voetreflexologie thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Een groot deel van wat behandeld wordt vind je in jouw digitale leeromgeving op jouw computer, iPad of smartphone. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. Natuurlijk heb je een persoonlijke begeleiderdie jou kan helpen. De opleiding Voetreflexologie is er al vanaf €269,00 via Thuiscursus.nl. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De lesstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van Thuiscursus.nl.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Thuis studeren op jouw moment

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een aanzienlijk aantal arbeiders geven de voorkeur aan een thuisstudie. De vrijheid en het grote aanbod aan opleidingen maakt het alleen maar leuker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Kan ik zomaar beginnen, en is het voor mij relevant? In het overzicht hierna bespreken we kort de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Voetreflexologie thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Voetreflexologie: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De lesstof is grotendeels digitaal. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je soms dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Een paar dagen later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (soms kan het alleen met digitale middelen). De cursus kun je afronden circa 3-6 maanden. Dikwijls kun je het natuurlijk sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit varieert per studie en opleider. Cursussen en trainingen stellen geen strenge eisen. Ambieer je een HBO-studie of master? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Dikwijls is hier een dergelijke Voetreflexologie vooropleiding een van de voorwaarden. Het kan ook gaan om een 21-plus toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de folder van de school tref je meer informatie betreffende de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van instellingen als bijv. Scheidegger zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Zo weet je dat deze studies dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld MBO Menso Alting. Tevens krijgen deelnemers soms een speciaal branchediploma zoals NEVI. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma kan jij laten zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Flink wat opleidersverstrekken ook een Voetreflexologie klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, meer achtergrondinformatie en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Het minpunt is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Via internet vind je snel de meest handige tools voor je cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. In dit systeem zijn de volgende documenten te vinden: oefeningen, webinars, oefenexamens, video’s, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-cursussen-voetreflexologie

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. En er steeds meer aanbod. Dit varieert van HBO Mediawijsheid tot HBO Wiskunde en statistiek, en dus ook de Voetreflexologie zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn persoonlijke wensen? Bijgaand vind je de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Ruime keuze in opleidingen
 2. LOI: Studies in heel veel vakgebieden
 3. NTI: Docenten beantwoorden al je inhoudelijke vragen over de lesstof
 4. Laudius: Duidelijke voorbeelden, praktische samenvattingen
 5. Thuiscursus.nl: Erkende kwaliteit
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een echte thuisstudie Voetreflexologie online versneld volgen kan voor een bedrag van €269,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De relevante factoren mag je aftrekken:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Houd er rekening mee: er gelden strenge regels (februari 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een beroepsopleiding die iets bijdraagt aan jouw huidige- of toekomstige baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De opleiding draagt direct bij aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er moet een leertraject zijn. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via Thuiscursus.nl.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De kosten die je opvoert zijn minimaal €250,00 (p/jaar). Als plafond is €15000 ingesteld.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoe zit dit? Jouw bedrijf kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Daarnaast mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een relevante opleiding volgen via jouw werkgever heeft dus veel verschillende voordelen. Standaard stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Voetreflexologie. Ga eens om tafel met jouw manager, en haal meer uit je talenten en interesses.

Wil je de basis van voetreflexologie leren kennen? Schrijf je dan in voor de cursus Voetreflexologie. We zijn dagelijks afhankelijk van onze voeten. Soms voor een korte wandeling naar de supermarkt, andere dagen voor een flinke hiking door de bossen. We mogen wel een keer iets voor ze terug doen, vind je niet?

Tijdens deze thuiscursus Voetrefelxologie leer je eerst alles over de structuur van de voet. Ook leer je alles over de relatie van de voeten met de rest van het lichaam. Onze voeten hebben namelijk connectie met alle delen van ons lichaam. Je leert hoe je de juiste massagetechnieken toepast om de energiestroom door het gehele lichaam te bevorderen.

Schrijf je nu in en maak uitgebreid kennis met deze boeiende, alternatieve behandelmethode.


Content
 • Je toekomstmogelijkheden als voetreflexoloog
 • Starten als zelfstandig voetreflexoloog of in bijberoep
 • Het vinden van je eerste cliënten
 • Duidelijk communiceren met je cliënt
 • Omgaan met vertrouwelijke informatie
 • De structuur van de voet
 • De opbouw van een voetreflexologie-sessie
 • Peilen naar de verwachtingen van je cliënt
 • De basistechnieken van de voetreflexologie
 • Grepen om je cliënt te ontspannen
 • De verschillende voetreflexzones

Competences
 • De structuur van de voet
 • De opbouw van een voetreflexologie-sessie
 • Peilen naar de verwachtingen van je cliënt

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie